Zakelijke catering
Catering voor zakelijke gelegenheden
Klik hier!

Zoekresultaten

Vanaf € 750,00
Champagne, prosecco, cava, bier en andere drankjes
Buitengewoon Bubbels verzorgt verschillende mobiele barretjes met stijl.
Minimum cateringsbedrag: € 2,500
Stoere houten buffetmeubels aangekleed met houten kisten, manden, bijlen, planten, lampen, en veel meer!
Catering mogelijk op elke locatie in Nederland!
Vuur, rook, en verdomd lekker eten! Wij zijn een veelzijdig BBQ caterings bedrijf dat voor festivals, bedrijfsuitjes, bruiloften, en particuliere klanten echte authentieke Amerikaanse BBQ verzorgt.
Prijs op aanvraag
Vanaf 100 personen
Mogelijk op elk gewenste locatie
Tover nu jouw bedrijfsfeest om tot een zakelijk festival. Met ons Paradepaardje boek je een catering anno nu. Informeel, dynamisch en persoonlijk.
Vanaf € 395,00
1 barista met koffiebakfiets of piano koffiebar
Mogelijk op elke locatie in heel Nederland!
Koffie is smaak, beleving, energie en uitstraling die wij bieden vanaf onze eigen gebouwde koffie bakfiets en koffie piano bar. Onze Barista's bereiden de lekkerste cappuccino's, espresso's, koffie specialtie's en nemen verschillende soorten thee mee.
Vanaf € 600,00
Op ieder festival, beurs, congres of evenement
Mogelijk in heel Nederland
Bent u voor uw evenement opzoek naar een Mobiele koffiebar met barista? MobiCcino heeft al bijna 15 jaar ervaring en maakt van elk evenement een waar koffie feestje.
Prijs op aanvraag
10 tot 300 personen
Wij zijn ‘GEWOON eten en meer…’ een creatief, ervaren, full service cateringbedrijf in Amsterdam Oud Zuid dat zich bezighoudt met de invulling in uitvoering van uw dromen en wensen.
Prijs op aanvraag
Van personeelsfeesten tot beurs- & standcatering
Mogelijk door heel Nederland!
Young Events Partyservice vertaalt uw wensen tot een succesvol event. Wij realiseren ons als geen ander het belang van de perfecte aanpak, zorg, voorbereiding én uitvoer van uw event!
Prijs op aanvraag
Verhuur en catering
Catering mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland!
Partycateraar Willem de Boer Food & Events is gevestigd in Emmeloord. Het familiebedrijf is met het maken van ambachtelijke salades klein begonnen, maar door passie voor het vak en gedrevenheid groot geworden.
Prijs op aanvraag
Tot 100 personen
"En langs het tuinpad van mijn vader zag ik de hoge bomen staan.....", het bekende liedje uit de tijd van onze grootouders. Het symboliseert een hang naar vroeger, een tijd waarin ambacht en voedsel zonder allerlei toevoegingen centraal stond. Melkmeisje catering staat voor dit soort eten.
Vanaf € 15.95 per persoon
Lunch: Min. 10 personen, Buffet: Min. 25 personen
Business Catering Services in staat om voor elk gewenste catering het tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service hoog in het vaandel staat.

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner