starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Warm & koud buffet

Prijs
Kwaliteit
Service
Gemiddeld
9,2
Uit 22 beoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Service

In een woord geweldig!

Na het eerste contact steeds snel en super vriendelijk geholpen. Meedenken en adviseren was heel fijn en het eind resultaat was in een woord geweldig. Heerlijk vers en mooie smaken echt Surinaams en toch voor alle mensen, 32 stuks wat wils. Super!

zondag, 8 december 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Top service en eten was heerlijk!

Voor mijn werk een catering geregeld voor een collega die voor ‘t laatst was. Het eerste telefonisch contact met Airis was al heel prettig. Er wordt goed naar je geluisterd en het Indische eten was heerlijk. Airis en haar man weten wat service inhoudt. Je hebt het gevoeld alsof je ze al jaren kent. Dank daarvoor en tot een volgende keer!

zondag, 10 november 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Simpelweg geweldige low-carb-kwark-fruit-taart voor 60 man op kantoor

Even een Whatsappje en er staat ogenblikkelijk een traktatie op tafel. Een heerlijke gezonde low-carb-kwark-fruittaart waar 60 collega's binnen 15 minuten wel raad mee wisten. Goede communicatie, super service en heerlijk en eerlijk product.

dinsdag, 15 oktober 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

top sevice!

top service en top kwaliteit, prijs zeker vergelijkbaar met het kwaliteit.

donderdag, 26 september 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Het eten is heerlijk en de service is top. Ze luisteren echt wat de klant wilt en gaan daarmee gelijk aan de slag!

Meerdere malen hebben wij nu eten besteld bij 2tasty. Het is heerlijk. En alle vrienden nemen altijd de visitekaartjes mee omdat iedereen zo enthousiast van het eten wordt.

Een hele dikke aanrader!

maandag, 23 september 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Top catering!!!

Ik heb aan 2 tasty uitbesteed voor een kinderverjaardag. We kozen Surinaams eten. Oh wat waren ze verrukkelijk! Je proeft dat eten met liefde is gemaakt. Ook contact met Airis en haar man verliep goed en ze zijn heel vriendelijk. Bedankt Airis en team voor heerlijke eten.

woensdag, 18 september 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Top catering !

Goedemorgen Airis en Menni,

Buitengewoon, veel complimenten en zal jullie zeker aanbevelen.
Dankjewel voor de goede zorgen.

Vriendelijke groet,
Helga

woensdag, 31 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Super!

Super geregeld mooie schalen met heerlijke hapjes. Drinken genoeg en lekker biertje. Tap gratis in bruikleen partytenten allemaal erbij.

donderdag, 25 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Perfect!

the perfect combination of healthy and yummy :)

donderdag, 25 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Thanks

Jeroen we hebben genoten van je gerechten. Bedankt voor alles.

woensdag, 24 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Lekker gegeten

Heerlijk gegeten en mooi aangekleed.

dinsdag, 23 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Goede catering

Het eten was lekker, iedereen was positief erover. Service was goed.

woensdag, 17 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Goede ervaring, top service

Goede ervaring, uitstekende service en heerlijke maaltijden. Echt een aanrader!

maandag, 15 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Heerlijk eten

Bedankt voor je inzet. Iedereen heeft heerlijk gegeten.

maandag, 15 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

5 BRODEN EN 2 VISSEN BUFFET

Eerder in het jaar hebben we al een heerlijke stamppottenbuffet mogen verorberen, dit keer een uitgebreider buffet. Contact met Harmen heel prettig en snel, het buffet was verukkelijk, vers en met zorg bereid bovendien een zeer gevarieerde keuze voor een ieder.
Het was weer top, bedankt !
Bedankt en zeker tot een volgende keer!

maandag, 15 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

In één woord GEWELDIG!

Fay's enthousiasme in haar koken brengt ze over op de mensen. Ze luistert goed naar wat je wilt en zorgt voor een zorgeloze avond. Het eten ziet er fantastisch uit en het smaakt nog beter! Zeker aan te raden!!

dinsdag, 7 februari 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Top

Vaker catering gehad van Fay's foodies. Het eten is heerlijk tegen een goede prijs, het eten wordt op een mooie manier gepresenteerd maar vooral het enthousiasme en de professionaliteit van Fay, de eigenaar van het bedrijf zijn subliem. Deze combinatie maakt Fay's foodies onderscheidend! Zonder zorgen het etentje of feest geven!

dinsdag, 7 februari 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Heerlijk en zo mooi

Fay is echt een talent. Ze maakt de meest lekkere hapjes en gerechten en het ziet er ook nog eens fantastisch uit! Een echte aanrader.

zondag, 5 februari 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Top catering met oog voor kwaliteit en persoonlijke aandacht

Met Fay's Foodies hadden wij een heerlijke avond zonder om te hoeven kijken naar de culinaire invulling. Fay maakt heerlijke hapjes en tovert de lekkerste gerechten moeiteloos op tafel. Fay denkt graag met je mee, heeft originele ideeën en verzorgt met aanstekelijk enthousiasme alles tot in de puntjes. Een echte aanrader!

zaterdag, 4 februari 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Lekker eten

Heerlijk diner verzorgd door Fay en haar team. Fijne communicatie vooraf, en vooral heel veel lekker eten. Ideaal voor als je graag tijd besteed aan je gasten IPV in de keuken.

donderdag, 2 februari 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Heerlijk!!

Ik ontvang graag gasten maar zie op tegen het werk. Fay verzorgde voor ons en onze 20 gasten een brunch. Vooraf hebben we met haar overlegd. Alleen dat al was een feestje. Zoveel lekkere en aparte hapjes om uit te kiezen! Het eten was verukkelijk en het zag er prachtig uit. Zo hebben we samen met onze gasten genoten zonder alle drukte vooraf.

donderdag, 26 januari 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Passie voor koken

Of het nu gaat om een romantisch diner voor 2 personen, een (bedrijfs) catering, een bruiloft voor 150 personen.... bij Fay's Foodies ben je aan het juiste adres. Zoek niet verder want Fay's Foodies is op alle fronten top!

dinsdag, 17 januari 2017

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01