Catering
Walking Dinner op uw feest?
Diner vanaf € 27,50 per persoon, Fingerfood vanaf € 12,50 per persoon
8 tot 200 personen
Den Haag
Zoekt u een cateraar die precies de invulling aan een diner of borrel geeft die u voor ogen heeft? Met bijna 5 jaar ervaring als professioneel cateraar, bent u bij Fay's Foodies altijd aan het juiste adres. Ook diverse buffet catering mogelijk zoals Meditteraan buffet, Indonesisch buffet en een Mexicaans buffet.
Vanaf € 15,00 per persoon
Mogelijk bij u thuis of op een unieke locatie
Maria-Hoop
Mangez catering is een full service cateraar die luxe party- en bedrijfscatering verzorgt. Naast het culinaire gedeelte verzorgen wij ook de drank, personeel, meubilair, decoratie en tenten. Vanaf het begin bij de voorbereiding van uw feest helpen wij u graag verder over de hele invulling en uitvoering van het evenement.
Vanaf € 15.95 per persoon
Lunch: Min. 10 personen, Buffet: Min. 25 personen
Almere
Business Catering Services in staat om voor elk gewenste catering het tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service hoog in het vaandel staat. Of het nu voor een receptie, een zakelijke lunchmeeting, buffet personeelsfeesten, bedrijfsfeest, themafeest, of de Catering bij u thuis is, Business Catering Services verzekert haar gasten een onvergetelijk catering. 
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Amsterdam
Een feest waar uw gasten met heel veel plezier op terug kijken. Waar u zelf geen omkijken naar heeft. Alles volledig verzorgd of net zoveel als u dat wil. Een feest waar u zelf de hoofdrol kan spelen en genieten van smaakvolle gerechten. Ingrediënten vers van het land. Koken met smaak en passie en oog voor duurzaamheid door veelal biologische ingrediënten of vers van het land uit de regio.
Vanaf € 19,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Amsterdam
Sky's Kitchen is een jong cateringbedrijf in Amsterdam dat zich specialiseert in traditioneel Surinaams, Thais en Japans eten. Met een Surinaams-Javaanse achtergrond, ervaring als sushikok en een hele grote passie voor de Aziatische keuken, is Sky vanuit zijn huiskeuken begonnen met een wekelijkse maaltijdservice voor buurtgenoten in het centrum van Amsterdam.
Vanaf € 6,50 per persoon
Tot maximaal 250 personen
Arnhem
Het Verrukkelijke Leven levert catering op maat, passend bij jouw concept. Centraal staat wel dat altijd alles huisgemaakt, puur, eerlijk en super smaakvol is. We werken veel met groenten (uiteraard uit het seizoen) en halen deze, net als onze kazen en vleeswaren, bij boeren uit de regio. Graag denken wij mee met jouw concept, om de catering helemaal aan te laten sluiten bij jouw evenement.
Vanaf € 12,50 per persoon
Zowel catering als locatie
Raamsdonksveer
Hebben jullie iets te vieren op eigen locatie? Dan zijn wij jouw partner voor catering op maat. Van borrels tot buffetten, van BBQ's tot walking dinners. Het eten en drinken moet passen bij jullie wensen, het moment van dag en het thema van het feest.
Prijs op aanvraag
Aantal personen in overleg
Delft
OrangeOlive biedt een beleving. Ongedwongen en gezellig. Wij verzorgen veelal catering op maat voor grote partijen, festivals, trouwerijen en verschillende events.Missie; elke gast gaat, na een catering verzorgd door ons, naar huis met een verhaal. Elke opdracht is een missie op zich.
Prijs op aanvraag
Vanaf 10 personen
Assen
Wij verzorgen al ruim 20 jaar de beste en leukste feesten, tuinfeesten, bruiloften, recepties, jubilea en catering op locatie. Vrijwel alles is in eigen beheer, waardoor wij 1 aanspreekpunt zijn. Ook is het daardoor heel betaalbaar en de service het best omdat alles onder 1 dak te vinden is. We verhuren natuurlijk ook onze tenten en ander partymaterialen.
Prijs op aanvraag
10 tot 300 personen
Amsterdam
Wij zijn ‘GEWOON eten en meer…’ een creatief, ervaren, full service cateringbedrijf in Amsterdam Oud Zuid dat zich bezighoudt met de invulling in uitvoering van uw dromen en wensen. Wij, Richard Walraven en Matthias Kleingeld, zijn al meer dan 15 jaar professioneel cateraars. Ons uitgangspunt is: ‘GEWOON eerlijk & puur koken’met de allerbeste ingrediënten.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje