starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Vervoer

Prijs
Kwaliteit
Service
Gemiddeld
9,0
Uit 2 beoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Service

Ontzettend klantvriendelijk

Mijn dochter werd 18 jaar en we hadden een verrassing georganiseerd en dat o.a een roze limousine. 10 min voor geplande afspraak werden we gebeld dat er pech was met de limousine en of het een probleem was dat het een roze hummer werd. Daar hadden we absoluut geen probleem mee! Wat fijn dat er gelijk een oplossing werd gezocht. En wat een fijne chauffeur die erbij hoorde. Vanuit onze kant niks dan lof voor de fijne oplossing en prettige service.

zaterdag, 12 oktober 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Het was waanzinnig!

Als verrassing kreeg ik een roze limousine voor mijn sweet 16 feestje! De chauffeur was precies op tijd, legde uit dat we onze eigen muziek konden luisteren en de alcoholvrije champagne stond al koud en zo konden wij genieten van ons ritje naar de gehuurde feestzaal!
Bij de feestzaal aangekomen, opende de chauffeur het portier en stonden daar al onze vrienden ons op te wachten! Het was een onvergetelijke ervaring!

dinsdag, 23 januari 2018

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01