Rodeostier huren
Opblaasbare stormbaan
Partytent
Springkussen verhuur
Verhuur van feestartikelen

Zoek hier

Partytenten, Springkussens, Heaters en nog veel meer!

Tuinfeest, bedrijfsfeest, buurtevenement, familiedag, bruiloft of winterfeest, voor binnen en buiten zijn er heel veel leuke extra’s die jouw feest laten knallen!

Huur bijvoorbeeld een heater of een partytent om je gasten buiten blij te houden. Ook kun je een barbecue of tapinstallatie huren om iedereen te verwennen met een broodje hamburger of een lekker biertje.
Naast een goede locatie, lekker eten, de juiste aankleding, goede bediening en muziek kan het jouw feest of evenement nog net iets extra’s geven door nog meer vermaak voor jong en oud te verzorgen.

Voor de jongste gasten kan een springkussen voor een feest vol activiteit en plezier zorgen en de meer geavanceerde stormbanen en springkussens zijn ook voor de volwassenen een hele uitdaging. Oudhollandse spellen, megatwister of een rodeostier houden iedereen lekker bezig en actief.

En als dat nog niet genoeg is kun je denken aan een complete racebaan of schiettent voor net dat extra entertainment voor een geslaagd feest.

Vanaf € 60,00
Zwolle
Wij hebben meerdere springkussens en opblaasbare attracties. Van een gewoon springkussen tot een buikglijbaan van 18 meter. U kunt het ophalen of laten bezorgen en eventueel laten op/af-bouwen. Uiteraard doen wij alles met een lach op ons gezicht en met een uitstekende service! Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via onderstaand formulier.
Vanaf € 65,00
Nijmegen
Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van partyverhuur en ballonnen.
Vanaf € 114,95
Warder
Reemark Attractieverhuur alles voor een onvergetelijk evenement
Vanaf € 60,50
Zwolle
Wij zijn een bedrijf dat professionele partytenten, statafels, heaters, springkussens, Abraham, Sarah en nog veel meer verhuren.
Vanaf € 41,25
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Vanaf € 168,75
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Vanaf € 45,00
Tilburg
Als u een feest gaat geven kom je meestal ruimte te kort. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van een partytent.
Vanaf € 188,00 per arena
In heel Nederland
Wat is er nou stoerder dan veilig op elkaar inslaan terwijl je je evenwicht moet bewaren op een plateau? Nou niks dus! Je waant je in het oude Rome met het gloednieuwe gladiatoren spel met extra wiebel plateau.
Vanaf € 6,05
Zwolle
Wij zijn een bedrijf dat professionele partytenten, statafels, heaters, springkussens, Abraham, Sarah en nog veel meer verhuren.
Vanaf € 75,00
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje