Zoek hier

Partytenten, Springkussens, Heaters en nog veel meer!

Tuinfeest, bedrijfsfeest, buurtevenement, familiedag, bruiloft of winterfeest, voor binnen en buiten zijn er heel veel leuke extra’s die jouw feest laten knallen!

Huur bijvoorbeeld een heater of een partytent om je gasten buiten blij te houden. Ook kun je een barbecue of tapinstallatie huren om iedereen te verwennen met een broodje hamburger of een lekker biertje.
Naast een goede locatie, lekker eten, de juiste aankleding, goede bediening en muziek kan het jouw feest of evenement nog net iets extra’s geven door nog meer vermaak voor jong en oud te verzorgen.

Voor de jongste gasten kan een springkussen voor een feest vol activiteit en plezier zorgen en de meer geavanceerde stormbanen en springkussens zijn ook voor de volwassenen een hele uitdaging. Oudhollandse spellen, megatwister of een rodeostier houden iedereen lekker bezig en actief.

En als dat nog niet genoeg is kun je denken aan een complete racebaan of schiettent voor net dat extra entertainment voor een geslaagd feest.

Vanaf € 450,00
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Vanaf € 211,75
Warder
Reemark Attractieverhuur alles voor een onvergetelijk evenement
Vanaf € 188,00 per arena
In heel Nederland
Wat is er nou stoerder dan veilig op elkaar inslaan terwijl je je evenwicht moet bewaren op een plateau? Nou niks dus! Je waant je in het oude Rome met het gloednieuwe gladiatoren spel met extra wiebel plateau.
Vanaf € 520,00
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Vanaf € 60,00
Den Haag
Met een springkussen geef je een extra dimensie aan ieder feest, activiteit of gelegenheid. Heb je iets te vieren of te organiseren in de regio Den Haag waar ook kinderen bij aanwezig zullen zijn of wil je de volwassenen een extra uitdaging bieden? Een springkussen biedt uitkomst.
Vanaf € 151,25
Hardenberg
Bij ons huurt u alles voor een geslaagd evenement, feest of jubileum!
Vanaf € 60,00
Mijnsheerenland
Met een springkussen geef je een extra dimensie aan ieder feest, activiteit of gelegenheid. Heb je iets te vieren of te organiseren in de regio Mijnsherenland waar ook kinderen bij aanwezig zullen zijn of wil je de volwassenen een extra uitdaging bieden? Een springkussen biedt uitkomst.
Op aanvraag
Oudewater
Bent u opzoek naar een mooie tent voor uw evenement? Bij Bijleveld Tenten bent u aan het juiste adres. Samen met u zullen we aan de hand van uw wensen de juiste tent vinden.
Vanaf € 0,15
Zoetermeer
Het Voordeligste Springkussen & Partyverhuurbedrijf van Zuid-Holland.
Vanaf € 12,10
Zwolle
Wij zijn een bedrijf dat professionele partytenten, statafels, heaters, springkussens, Abraham, Sarah en nog veel meer verhuren.