Zoek hier

Partytenten, Springkussens, Heaters en nog veel meer!

Tuinfeest, bedrijfsfeest, buurtevenement, familiedag, bruiloft of winterfeest, voor binnen en buiten zijn er heel veel leuke extra’s die jouw feest laten knallen!

Huur bijvoorbeeld een heater of een partytent om je gasten buiten blij te houden. Ook kun je een barbecue of tapinstallatie huren om iedereen te verwennen met een broodje hamburger of een lekker biertje.
Naast een goede locatie, lekker eten, de juiste aankleding, goede bediening en muziek kan het jouw feest of evenement nog net iets extra’s geven door nog meer vermaak voor jong en oud te verzorgen.

Voor de jongste gasten kan een springkussen voor een feest vol activiteit en plezier zorgen en de meer geavanceerde stormbanen en springkussens zijn ook voor de volwassenen een hele uitdaging. Oudhollandse spellen, megatwister of een rodeostier houden iedereen lekker bezig en actief.

En als dat nog niet genoeg is kun je denken aan een complete racebaan of schiettent voor net dat extra entertainment voor een geslaagd feest.

Vanaf € 60,00
Hardenberg
Bij ons huurt u alles voor een geslaagd evenement, feest of jubileum!
Vanaf € 52,50
Leidschendam
Roos Springkussens heeft al meer dan 50 jaar verhuurervaring en is sinds 2008 geheel gericht op de verhuur van springkussens en partyartikelen.
Vanaf € 225,00
Groningen
Wind Amusementsverhuur onderscheidt zich door zijn service en flexibiliteit.
Vanaf € 574,75
Akkrum
Jumpverhuur is hét juiste adres voor attractieverhuur, partyverhuur en tentverhuur!
Vanaf € 393,25
Hardenberg
Bij ons huurt u alles voor een geslaagd evenement, feest of jubileum!
Vanaf € 195,00
Zoetermeer
Het Voordeligste Springkussen & Partyverhuurbedrijf van Zuid-Holland
Vanaf € 25,00
Rucphen
Door middel van de ingebouwde verlichting in onder andere de statafels, is de kleur naar iedere sfeer en gelegenheid aan te passen.
Vanaf € 14,46
Barneveld
Wij verhuren partytenten, klapstoelen, statafels, heaters en kramen. Groot aanbod met de laagste prijzen en de hoogste klantwaardering!
Op aanvraag
Oegstgeest
Een sfeervolle tent voor elk evenement! Of het nu voor een bruiloft, een festival, een verjaardag of een personeelsfeestje is: wij hebben voor elk evenement een passende tent.
Vanaf € 9,09
Zwolle
Wij zijn een bedrijf dat professionele partytenten, statafels, heaters, springkussens, Abraham, Sarah en nog veel meer verhuren.