Partytenten, Springkussens, Heaters en nog veel meer!

Tuinfeest, bedrijfsfeest, buurtevenement, familiedag, bruiloft of winterfeest, voor binnen en buiten zijn er heel veel leuke extra’s die jouw feest laten knallen!

Huur bijvoorbeeld een heater of een partytent om je gasten buiten blij te houden. Ook kun je een barbecue of tapinstallatie huren om iedereen te verwennen met een broodje hamburger of een lekker biertje.
Naast een goede locatie, lekker eten, de juiste aankleding, goede bediening en muziek kan het jouw feest of evenement nog net iets extra’s geven door nog meer vermaak voor jong en oud te verzorgen.

Voor de jongste gasten kan een springkussen voor een feest vol activiteit en plezier zorgen en de meer geavanceerde stormbanen en springkussens zijn ook voor de volwassenen een hele uitdaging. Oudhollandse spellen, megatwister of een rodeostier houden iedereen lekker bezig en actief.

En als dat nog niet genoeg is kun je denken aan een complete racebaan of schiettent voor net dat extra entertainment voor een geslaagd feest.

Vanaf € 165,00
Groningen
Stormbanen zijn de sensatie van elk evenement of feest. Wij verhuren mega stormbanen tot wel 200 meter.!
Vanaf € 50,00
Veen
CE Attractieverhuur is een jong bedrijf met ruim 100 verschillende attracties. U kunt bij ons terecht voor springkussens, stormbanen en verschillende spellen. Ook verhuren we partytenten om het compleet te maken!
Vanaf € 7,50
Barneveld
Wij verhuren Tenten - Klapstoelen - Statafels - Heaters - Kramen en nog veel meer.
Vanaf € 35,00
Zoetermeer
Het Voordeligste Springkussen & Partyverhuurbedrijf van Zuid-Holland.
Vanaf € 30,00
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Vanaf € 42,35
Zwolle
Wij zijn een bedrijf dat professionele partytenten, statafels, heaters, springkussens, Abraham, Sarah en nog veel meer verhuren.
Vanaf € 6,25
Zwolle
Wij zijn een bedrijf dat professionele partytenten, statafels, heaters, springkussens, Abraham, Sarah en nog veel meer verhuren.
Vanaf € 70,00
Weesp
Partytenten zijn er in verschillende maten (3x4, 4x4, 5x5 en 6x3 meter) en op te zetten met dak en zijwand voor extra beschutting of alleen met dak voor meer ventilatie.
Vanaf € 18,00
Rucphen
Elko Rentals heeft een breed assortiment steigerhouten meubilair. Steigerhout is tijdloos en toepasbaar in vele mogelijkheden, van bruiloften tot bedrijfsfeesten.
Vanaf € 3,00
Barneveld
Wij verhuren Tenten - Klapstoelen - Statafels - Heaters - Kramen en nog veel meer.