Zoek hier

Je trouwdag is een van de mooiste dagen, misschien wel de mooiste dag van je leven. Deze dag moet van begin tot eind bijzonder en onvergetelijk zijn. De locatie speelt daarbij een heel belangrijke rol. Straalt de plaats waar je gaat trouwen uit wat jij wil uitstralen? Dan zit je goed.

Romantisch, sprookjesachtig, tropisch, landelijk, strak en modern of juist heel ongedwongen? Kies een trouwlocatie die past bij de ceremonie en bij wat je hier verder op deze bijzondere dag wilt vieren.

Met catering of zonder catering, dansen, alleen trouwen of nog heel veel meer. Dwaal door alle mogelijkheden, verwonder je over de locaties en maak het een match made in heaven!

Prijs op aanvraag
Vught
Ervaar uw onvergetelijke dag op een prachtig landgoed. Bij Landgoed Huize Bergen proeft u de historie in een betoverend groene omgeving.
Prijs op aanvraag
Nieuwegein
Voor elk soort feest, groot of klein, beschikken wij over een mooie en passende zaal. Alle sfeervolle zalen hebben hun eigen karakter.  
Op aanvraag
Breda
De Theaterzaal heeft een karakteristieke uitstraling en een capaciteit tot 500 personen. Dit is de locatie voor het geven van al jullie evenementen.
Vanaf € 24,50 per persoon
Reeuwijk
Een mooie en warme locatie tussen de weilanden in Reeuwijk. Voor elk feest een geschikte locatie met compleet verzorgde arrangementen.
Vanaf € 500,00
Eindhoven
Dit is een perfecte huwelijkslocatie, het is ook mogelijk om hier uw huwelijksfeest te geven.
Op Aanvraag
Raamsdonksveer
Een unieke sfeer met een trendy interieur, een hypermoderne lichtinstallatie, gastvrij personeel, compleet verzorgd met een culinaire invulling voor een blijvende herinnering.
Prijs op aanvraag
Den Haag
Bent u op zoek naar een bijzondere en unieke locatie voor uw vergadering, bijeenkomst, receptie of diner? Dan bent u bij het Louwman Museum Den Haag aan het juiste adres.
Prijs op aanvraag
Best
Bij Beachclub Sunrise ben je aan het juiste adres voor een feest of partij op een unieke locatie!
Prijs op aanvraag
Heumen
Landgoed Bergzicht, Bourgondisch genieten in de natuur! Proef het landelijke, bourgondische leven.
Prijs op aanvraag
Urk
Van beurslocatie tot personeelsfeest en van vergadering tot bruiloft, De Koningshof biedt met haar zeven zalen vele mogelijkheden.