Menu Add to Homescreen location arrow search favourite cross load arrow head

Tips en ideeën voor een feest

Tonen

Alles over het huren van een partytent

De partytent is een graag geziene gast op een buitenfeest. Hij beschermt tegen regen, wind en zon en brengt bovendien sfeer. Lees hier de 11 meestgestelde vragen!

Tonen

Hoe organiseer je een gezellig feest?

Wat maakt een feest geweldig? Hier zijn gratis tips en ideeën. Zonder deze dingen kan een feest goed zijn, maar jouw gasten worden de volgende dag niet wakker met het idee: dat feest was ongelofelijk! Om ervoor te zorgen dat jouw gasten niet kunnen stoppen met praten over jouw sensationele evenement, moet je deze tips gebruiken.

Tonen

Alles over het huren van een springkussen

Het mooie weer komt er weer aan en dat betekent meer feesten en gelegenheden buiten. Een springkussen voor de kinderen doet het goed op allerlei gelegenheden: verjaardagsfeesten, familiefeesten, buurtfeesten, braderieën of festivals; een springkussen is het ideale vertier voor jong en oud.

Een springkussen huren is niet heel duur en met de juiste randvoorwaarden zijn ze zelf goed op te bouwen, te gebruiken en weer op te ruimen. Op de meest gestelde vragen rondom het huren en optimaal gebruiken van een springkussen geven wij je graag meer informatie:

Tonen

De leukste attractiemogelijkheden voor je feestlocatie

Geef je binnenkort een feestje? Dan ben je uiteraard al druk bezig met de voorbereidingen. Je wilt immers wel dat alles tot in de puntjes geregeld is. Op die manier bezorg je jouw gasten natuurlijk een onvergetelijk feest! Bij het voorbereiden van een feest komt echter behoorlijk wat kijken. Allereerst moet je natuurlijk een locatie hebben voor het feest. Naast een locatie moet je ook nadenken over de aankleding. En wat te denken van het eten en drinken? Uiteraard moet er ook het nodige vermaak zijn voor de gasten. Dit kan in de vorm van artiesten of een dj, maar ook met behulp van attracties. Zoek je nog een leuke attracties voor jouw feest? Dan ben je hier aan het juiste adres. In de onderstaande tekst zetten we namelijk de leukste attractiemogelijkheden voor je feestlocatie op een rijtje!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01