starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Tips en ideeën voor het organiseren van een feest

Organisatietips voor Kindertractaties

Banner kindertractraties

Uitdelen op school is voor kinderen één van de hoogtepunten van hun verjaardag. Het verzinnen van een leuke tractatie is niet altijd even eenvoudig, daarom vindt u hier tips voor een geslaagde tractatie.

Gastentips bezorg een cadeau

Banner bezorgen

Soms woont u helaas te ver weg om de feestvierder(s) persoonlijk te gaan feliciteren en een kado te overhandigen. Toch wilt u voor deze speciale gelegenheid graag iets meer doen dan alleen een kaartje sturen. Bestel bijvoorbeeld eenvoudig een kado via het internet en laat dit bezorgen!

Organisatietips

Banner organiseren

Onderstaande tips gelden in principe voor elk feest. Wie deze tips als leidraad gebruikt, hoeft niet bang te zijn, dat het feest niet goed geregeld is.

 

Gastentips voor Cadeau-ideeën

Banner cadeau

Vaak is het moeilijk om een leuk en toepasselijk kado te verzinnen. Hoe beter u de persoon kent voor wie u een kado gaat kopen, des te aannemelijker is het, dat u inderdaad een kado vindt dat enthousiast wordt ontvangen. Onderstaande vragen kunnen u helpen bij het maken van uw keuze. Of u bekijkt de kadosuggesties gewoon allemaal.

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01