starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Tips en ideeën voor het organiseren van een feest

Organisatietips voor Mijlpaalverjaardagen

Banner organisatie mijlpaal

Onderstaande tips gelden in principe voor elk feest. Wie deze tips als leidraad gebruikt, hoeft niet bang te zijn, dat het feest niet goed geregeld is.

Gastentips voor Cadeau-ideeën

Banner cadeau

Vaak is het moeilijk om een leuk en toepasselijk kado te verzinnen. Hoe beter u de persoon kent voor wie u een kado gaat kopen, des te aannemelijker is het, dat u inderdaad een kado vindt dat enthousiast wordt ontvangen. Onderstaande vragen kunnen u helpen bij het maken van uw keuze. Of u bekijkt de kadosuggesties gewoon allemaal.

Organisatietips voor Kindertractaties

Banner kindertractraties

Uitdelen op school is voor kinderen één van de hoogtepunten van hun verjaardag. Het verzinnen van een leuke tractatie is niet altijd even eenvoudig, daarom vindt u hier tips voor een geslaagde tractatie.

Gastentips voor kraamcadeaus

Banner Gastentips Kraamcadeau

Vaak is het moeilijk om een origineel kraamkado te verzinnen. Er is uiteraard niets mis met een leuk babypakje of babyspeelgoed, maar het is niet echt speciaal. Wilt u eigenlijk iets aparters, kijk dan eens bij onderstaande suggesties.

Organisatietips

Banner organiseren

Onderstaande tips gelden in principe voor elk feest. Wie deze tips als leidraad gebruikt, hoeft niet bang te zijn, dat het feest niet goed geregeld is.

 

Gastentips voor bruiloften

Banner Gastentips Bruiloft

Juist op een bruiloft kunnen gasten zelf een steentje bij te dragen. Veel toegepaste mogelijkheden zijn het 'versieren' van de woning van het bruidspaar, het zingen van een op het bruidspaar toegespitst (welkomst)lied en het opvoeren van een of andere act op de feestavond.

Gastentips bezorg een cadeau

Banner bezorgen

Soms woont u helaas te ver weg om de feestvierder(s) persoonlijk te gaan feliciteren en een kado te overhandigen. Toch wilt u voor deze speciale gelegenheid graag iets meer doen dan alleen een kaartje sturen. Bestel bijvoorbeeld eenvoudig een kado via het internet en laat dit bezorgen!

Vrijgezellenfeest

Banner vrijgezellenfeest

Met dit feest wordt het leven als vrijgezel vaarwel gezegd. Leuke, gekke, ondeugende activiteiten, het maakt niet uit, zolang deze maar passen bij de hoofdgast.

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01