Tips en ideeën voor het organiseren van een feest

Banner Gastentips Kraamcadeau

Vaak is het moeilijk om een origineel kraamkado te verzinnen. Er is uiteraard niets mis met een leuk babypakje of babyspeelgoed, maar het is niet echt speciaal. Wilt u eigenlijk iets aparters, kijk dan eens bij onderstaande suggesties.

Banner Gastentips Bruiloft

Juist op een bruiloft kunnen gasten zelf een steentje bij te dragen. Veel toegepaste mogelijkheden zijn het 'versieren' van de woning van het bruidspaar, het zingen van een op het bruidspaar toegespitst (welkomst)lied en het opvoeren van een of andere act op de feestavond.

Banner vrijgezellenfeest

Met dit feest wordt het leven als vrijgezel vaarwel gezegd. Leuke, gekke, ondeugende activiteiten, het maakt niet uit, zolang deze maar passen bij de hoofdgast.

Banner Samenwonen

Als mensen niet of nog niet van plan zijn om te gaan trouwen, houden ze vaak een feestje op het moment, dat ze gaan samenwonen. Op die manier presenteren ze zich toch duidelijk naar buiten toe als een nieuwe twee-eenheid.

Banner opening

Wanneer een nieuw bedrijf van start gaat of als er een nieuwe tentoonstelling te bewonderen is, kan dit gevierd worden met een openingsfeest. Daarnaast kan dit feest tevens dienen als een reclamevorm. Immers op deze manier kan men zichzelf of het produkt voor het eerst presenteren.

Banner mijlpaalverjaardag

Sommige verjaardagen, krijgen meer aandacht dan andere en worden ook grootser aangepakt. Dit omdat men een bepaalde mijlpaal heeft bereikt, zoals de 30, 40 of 50. Waarbij de vijftigste verjaardag opvalt door zijn eigen gebruiken.

Banner kraamfeest

Een kraamfeest is vooral populair bij mensen met een grote familie- en/of vriendenkring of bij mensen wier leven al druk genoeg is en die de overige tijd graag willen gebruiken om te genieten van hun baby.

Banner kinderverjaardag

Als kind is het vieren van je verjaardag één van de hoogtepunten van het jaar. De dagen worden afgeteld en dan is het eindelijk zover: weer een jaartje ouder en een hele dag het middelpunt van alle aandacht zijn!

Banner Housewarming

Na een verhuizing is iedereen benieuwd naar uw nieuwe huis. In plaats van het afspreken van afzonderlijke bezoekjes, kunt u ook kiezen voor één housewarmingfeest, waarbij u uw huis meteen aan alle geïnteresseerden tegelijk kunt showen. 

Banner diploma uitreiking

Het felbegeerde diploma is behaald en de schooltas hangt uit het raam. Het is tijd voor een examenfuif.