Menu Add to Homescreen location arrow search favourite cross load arrow head

Tips en ideeën voor een feest

Tonen

Vrijgezellenfeest

Met dit feest wordt het leven als vrijgezel vaarwel gezegd. Leuke, gekke, ondeugende activiteiten, het maakt niet uit, zolang deze maar passen bij de hoofdgast.

Klik hier voor de leukste vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen

Tonen

Gastentips bezorg een cadeau

Soms woont u helaas te ver weg om de feestvierder(s) persoonlijk te gaan feliciteren en een kado te overhandigen. Toch wilt u voor deze speciale gelegenheid graag iets meer doen dan alleen een kaartje sturen. Bestel bijvoorbeeld eenvoudig een kado via het internet en laat dit bezorgen!

Tonen

Gastentips voor bruiloften

Juist op een bruiloft kunnen gasten zelf een steentje bij te dragen. Veel toegepaste mogelijkheden zijn het 'versieren' van de woning van het bruidspaar, het zingen van een op het bruidspaar toegespitst (welkomst)lied en het opvoeren van een of andere act op de feestavond.

Tonen

Organisatietips

Onderstaande tips gelden in principe voor elk feest. Wie deze tips als leidraad gebruikt, hoeft niet bang te zijn, dat het feest niet goed geregeld is.

Tonen

Gastentips voor kraamcadeaus

Vaak is het moeilijk om een origineel kraamkado te verzinnen. Er is uiteraard niets mis met een leuk babypakje of babyspeelgoed, maar het is niet echt speciaal. Wilt u eigenlijk iets aparters, kijk dan eens bij onderstaande suggesties.

Tonen

Organisatietips voor Kindertractaties

Uitdelen op school is voor kinderen één van de hoogtepunten van hun verjaardag. Het verzinnen van een leuke tractatie is niet altijd even eenvoudig, daarom vindt u hier tips voor een geslaagde tractatie.

Tonen

Gastentips voor Cadeau-ideeën

Vaak is het moeilijk om een leuk en toepasselijk kado te verzinnen. Hoe beter u de persoon kent voor wie u een kado gaat kopen, des te aannemelijker is het, dat u inderdaad een kado vindt dat enthousiast wordt ontvangen. Onderstaande vragen kunnen u helpen bij het maken van uw keuze. Of u bekijkt de kadosuggesties gewoon allemaal.

Tonen

Organisatietips voor Mijlpaalverjaardagen

Onderstaande tips gelden in principe voor elk feest. Wie deze tips als leidraad gebruikt, hoeft niet bang te zijn, dat het feest niet goed geregeld is.

Tonen

Organisatietips Themafeesten

In plaats van een traditioneel feest, kunt u ook kiezen voor een themafeest.
Hieronder vindt u allerlei suggesties, waarvan er verschillende al als voorbeeld zijn uitgewerkt. Organiseer uw feest aan de hand van een uitgewerkt voorbeeld of gebruik de voorbeelden als ideeënbron voor uw eigen thema.

Tonen

Organisatietips voor Kraamfeesten

Heeft u een grote familie en/of veel vrienden en bekenden, dan is het vaak raadzamer om een kraamfeest te houden in plaats van iedereen afzonderlijk op kraamvisite te laten komen. Het maakt het alleen eenvoudiger om zelf te bepalen wie en wanneer!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01