starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Organisatietips voor lowbudget-feesten

Banner low budget feest

Een geslaagd feest hoeft geen duur feest te zijn! Hieronder vindt u tips om uw feest zo goedkoop mogelijk te organiseren. Bekijk ze allemaal of ga direct naar een bepaald onderwerp.

Uitnodigingen

Kaarten van de drukker zijn behoorlijk prijzig. Hou de kosten laag door uw uitnodigingen zelf te maken. Kijk maar eens in de rubriek Uitnodigingen voor leuke ideeën.
Of maak gebruik van gratis services op het internet om uw gasten uit te nodigen. Er zijn namelijk heel wat aanbieders te vinden van gratis ecards.

Vier het feest thuis

Het scheelt behoorlijk als u uw feest thuis viert, in plaats van een locatie af te huren. Maak er bij mooi weer een tuinfeest van. Of tover uw woonkamer om tot feestruimte, als u het feest binnen moet vieren. Ruim desnoods de kamer leeg om voldoende plaats te creëren.

De gasten

Wees kieskeurig bij het opstellen van de gastenlijst, nodig alleen die personen uit, die u echt graag op uw feest wilt.

De versiering

Evenals bij de uitnodigingen, kunt u ook bij de versiering ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Er zijn legio mogelijkheden voor het maken van mooie versieringen. Kijk maar eens in de rubriek Versieringen.
Een andere optie is om op zoek te gaan naar tweedehands versiering, die te koop wordt aangeboden. Op internet of in uw dagblad.

Muziek

Een dj of een orkest kan ook een behoorlijke kostenpost betekenen. Maar als u zelf voor dj speelt, kunt u niet ten volle genieten van uw eigen feest. Als u echter van tevoren al bandjes/cd's samenstelt met afwisselende muziek, hoeft u deze alleen nog af en toe te verwisselen. Zorg ervoor, dat u voor ca. 3 uur muziek heeft en begin eventueel nog eens opnieuw.

Fotograaf en/of filmer

Een fotograaf en/of filmer hoeft geen professional te zijn. Misschien kent u wel mensen in uw omgeving met een (film)camera, die dit graag voor u willen doen, eventueel tegen een kleine vergoeding.

Hulp op het feest

Dit hoeft geen professionele hulp te zijn, maar kan net zo goed iemand uit uw omgeving zijn die wel een zakcentje wil verdienen. Denk bijvoorbeeld aan neefjes of nichtjes, vriend(inn)en van uw kinderen of een buurkind.

Gerelateerde artikelen

gerelateerde banner low budget

gerelateerde banner kinderfeest

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01