starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Hoe organiseer je een gezellig feest?

glas heffen

Wat maakt een feest geweldig? Hier zijn gratis tips en ideeën. Zonder deze dingen kan een feest goed zijn, maar jouw gasten worden de volgende dag niet wakker met het idee: dat feest was ongelofelijk! Om ervoor te zorgen dat jouw gasten niet kunnen stoppen met praten over jouw sensationele evenement, moet je deze tips gebruiken.

1. Een interessante groep gasten

Er moet een beetje exclusiviteit zijn voor je evenement. Je wilt niet iedereen uitnodigen die je kent. In plaats daarvan bedenk je een aantal gasten en stel een interessante groep mensen samen. Trek mensen uit alle aspecten van je leven. Denk je dat je nieuwe kantoorgenoot het zou redden met je middelbare schoolmaatje? Nodig ze allebei uit voor het diner en zorg ervoor dat ze naast elkaar zitten. Overweeg de individuele persoonlijkheden van jouw gasten. Het beste publiek bestaat uit introverte mensen en extraverten, geweldige gesprekspartners en uitstekende luisteraars, en mensen van alle leeftijden. Jouw gasten moeten onder dezelfde tent van Kontent Structures kunnen passen!

2. Een levendige afspeellijst

Zonder muziek kan een feest als een ontmoeting voelen, dus maak de radio aan en zet een levendige afspeellijst. Als je een afspeellijst maakt, zorg er dan voor dat je enkele uren muziek hebt en kies nummers die zich langs het evenement zullen verplaatsen. De muziek die tijdens het diner wordt afgespeeld, moet anders zijn dan de nummers die daarna worden afgespeeld. Houd de dingen chill en rustig tijdens de maaltijd en breng vervolgens de dance tunes naar voren om de menigte in beweging te krijgen.

3. Heerlijk eten

Het is geen feest zonder een heerlijke spreiding van eten, dus vergeet het menu niet. Het maakt niet uit of het feest plaatsvindt op oneven uren; je moet nog een soort snack hebben waar je gasten aan kunnen knabbelen. Je hoeft geen gekke kok te zijn om een prachtig kaasplateau te bouwen; je moet gewoon vriend worden van de kaasboer op je lokale markt en alles op een schotel regelen. Als je een menu met zelfgemaakte dips en zoete hapjes wilt maken, doe dat van tevoren zoveel mogelijk. Je wilt niet in de keuken zwoegen terwijl je gasten zichzelf amuseren in de woonkamer!

4. Krachtige cocktails

Voor sommige mensen is alcohol geen noodzakelijk element van een leuk feest. Natuurlijk wil je de hele nacht geen barman spelen, dus als je een cocktail kunt maken in een grote batch voor het feest, doe dat dan. Andere opties zijn om een bar op te zetten en gasten hun eigen drankjes te laten maken, of gewoon bier en wijn aan bieden.

5. Een element van verrassing

Of het nu gaat om een fotocabine waar gasten grappige foto's kunnen maken, een optreden van een jazzkunstenaar of een hele tafel bedekt met verrukkelijke desserts, er zou een verrassing moeten zijn voor jouw evenement. Het hoeft niet gek te zijn, alleen iets wat niemand verwachtte.

6. Groepsactiviteiten

Spellen zijn goed; eigenlijk wil je dat iedereen iets samendoet waardoor ze meer ontspannen en vriendelijk worden. Het toevoegen van een element van competitie aan jouw feest zal de dingen verlevendigen. Trivia en charades zijn klassieke, tijdloze feestgames - ze worden nooit oud, omdat ze leuk zijn! Let bij groepsactiviteiten wel op de weersvoorspelling en zorg ervoor dat je een tentenverhuur bedrijf inschakelt als het slecht weer wordt.

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01