Menu Add to Homescreen location arrow search favourite cross load arrow head

Tips en ideeën voor een feest

Tonen

Afscheidsfeest organisatietips

Afscheid nemen hoort bij het leven. De achterliggende reden kan verschillen, maar altijd betekent het het einde van het oude vertrouwde en het begin van iets nieuws. De boodschap achter dit feest is meestal drieledig: "Bedankt voor alles wat je hebt gedaan! We zullen je missen! Succes in de toekomst!"

Tonen

Babyshower

Het houden van een babyshower is een uit Amerika overgewaaide traditie, die langzaamaan ook in Nederland steeds populairder wordt.

Tonen

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest kan om verschillende redenen en op verschillende manieren worden gehouden.

Klik hier voor allerlei soorten bedrijfsfeesten!

Tonen

Kraamfeest

Een kraamfeest is vooral populair bij mensen met een grote familie- en/of vriendenkring of bij mensen wier leven al druk genoeg is en die de overige tijd graag willen gebruiken om te genieten van hun baby.

Tonen

Examenfuif

Het felbegeerde diploma is behaald en de schooltas hangt uit het raam. Het is tijd voor een examenfuif.

Tonen

Mijlpaalverjaardag

Sommige verjaardagen, krijgen meer aandacht dan andere en worden ook grootser aangepakt. Dit omdat men een bepaalde mijlpaal heeft bereikt, zoals de 30, 40 of 50. Waarbij de vijftigste verjaardag opvalt door zijn eigen gebruiken.

Tonen

Housewarming

Na een verhuizing is iedereen benieuwd naar uw nieuwe huis. In plaats van het afspreken van afzonderlijke bezoekjes, kunt u ook kiezen voor één housewarmingfeest, waarbij u uw huis meteen aan alle geïnteresseerden tegelijk kunt showen.

Tonen

Opening organisatietips

Wanneer een nieuw bedrijf van start gaat of als er een nieuwe tentoonstelling te bewonderen is, kan dit gevierd worden met een openingsfeest. Daarnaast kan dit feest tevens dienen als een reclamevorm. Immers op deze manier kan men zichzelf of het produkt voor het eerst presenteren.

Tonen

Kinderverjaardag

Als kind is het vieren van je verjaardag één van de hoogtepunten van het jaar. De dagen worden afgeteld en dan is het eindelijk zover: weer een jaartje ouder en een hele dag het middelpunt van alle aandacht zijn!

Tonen

Samenwonen

Als mensen niet of nog niet van plan zijn om te gaan trouwen, houden ze vaak een feestje op het moment, dat ze gaan samenwonen. Op die manier presenteren ze zich toch duidelijk naar buiten toe als een nieuwe twee-eenheid.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01