starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Tips en ideeën voor het organiseren van een feest

De leukste attractiemogelijkheden voor je feestlocatie

feestlocatie

Geef je binnenkort een feestje? Dan ben je uiteraard al druk bezig met de voorbereidingen. Je wilt immers wel dat alles tot in de puntjes geregeld is. Op die manier bezorg je jouw gasten natuurlijk een onvergetelijk feest! Bij het voorbereiden van een feest komt echter behoorlijk wat kijken. Allereerst moet je natuurlijk een locatie hebben voor het feest. Naast een locatie moet je ook nadenken over de aankleding. En wat te denken van het eten en drinken? Uiteraard moet er ook het nodige vermaak zijn voor de gasten. Dit kan in de vorm van artiesten of een dj, maar ook met behulp van attracties. Zoek je nog een leuke attracties voor jouw feest? Dan ben je hier aan het juiste adres. In de onderstaande tekst zetten we namelijk de leukste attractiemogelijkheden voor je feestlocatie op een rijtje!

Alles over het huren van een springkussen

springkussen huren

Het mooie weer komt er weer aan en dat betekent meer feesten en gelegenheden buiten. Een springkussen voor de kinderen doet het goed op allerlei gelegenheden: verjaardagsfeesten, familiefeesten, buurtfeesten, braderieën of festivals; een springkussen is het ideale vertier voor jong en oud.

Hoe organiseer je een gezellig feest?

glas heffen

Wat maakt een feest geweldig? Hier zijn gratis tips en ideeën. Zonder deze dingen kan een feest goed zijn, maar jouw gasten worden de volgende dag niet wakker met het idee: dat feest was ongelofelijk! Om ervoor te zorgen dat jouw gasten niet kunnen stoppen met praten over jouw sensationele evenement, moet je deze tips gebruiken.

Organisatietips voor spelletjes

banner spelletjes

Om een feest iets op te levendigen, zonder meteen een volledig thema uit te voeren, kunt u ook kiezen voor één van onderstaande spelletjes. Met misschien hier en daar een kleine aanpassing, zijn ze geschikt voor ieder willekeurig feest.

 

Alles over het huren van een partytent

banner partytenten huren

De partytent is een graag geziene gast op een buitenfeest. Hij beschermt tegen regen, wind en zon en brengt bovendien sfeer. Lees hier de 11 meestgestelde vragen!

Organisatietips voor lowbudget-feesten

Banner low budget feest

Een geslaagd feest hoeft geen duur feest te zijn! Hieronder vindt u tips om uw feest zo goedkoop mogelijk te organiseren. Bekijk ze allemaal of ga direct naar een bepaald onderwerp.

Alles over catering

Banner hapjes

 Een feest of evenement is pas helemaal perfect met lekkere hapjes en drankjes! Lees hier de 16 meestgestelde vragen.

Organisatietips voor kinderfeestjes 9-12 jaar

banner kinderfeestje 9 12 jaar

Kinderen in deze leeftijdscategorie zijn over het algemeen verzot op activiteiten met een competitie-element. Wie is de beste, de snelste, de handigste, vooral met prijsjes!

 

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01