Themafeest
Organiseer een themafeest in een leuk thema

Zoek hier

Tips & ideeën dienstverlening

Door een thema aan je feest te geven, creëer je extra pret en sfeer op je themafeest.

Zowel in de aankleding van de ruimte(s), als in de aankleding van je gasten kun je het thema doorvoeren. Je kunt ook verder gaan door de muziek, de hapjes, drankjes en uitnodigingen in het thema aan te passen.

Een thema kan al vormgegeven worden met een kleur of een land, maar ook de thema’s van een bepaald tijdvak of stroming uit geschiedenis zijn populair. Ook rond diverse feesten als Pasen of Kerstmis kun je je helemaal uitleven met het juiste entertainment.

Vanaf € 24,50 per persoon
5 tot 200 personen
Zoek je een unieke accommodatie voor je feest? Of het nou gaat om bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje of trouwerij; met ons Feestje op de Maas wordt het een feest die je niet meer zult vergeten!
Prijs op aanvraag
13 verschillende partyboot thema's
Voor uw bruiloft, partij, receptie, bedrijfsfeest, themafeest beschikken wij over de leukste arrangementen en thema's op onze Themaboot!
€ 59,50 per persoon
60 tot 2000 personen
Mogelijk in Nederland en België
Op zoek naar een bedrijfsfeest met een vlammend thema? Stop right now, u heeft het gevonden! Laat ons uw complete 90s Nostalgia Party organiseren. Terug naar de tijd van de Backstreet Boys, Spice Girls en Captain Jack. Onze DJ heeft het allemaal in huis.
Vanaf € 34,50 per persoon
Vanaf 50 personen
Wij komen naar elke gewenste locatie in Nederland
We all love X-mas een groot feest van herkenning. Wij zorgen voor een kerstsfeer, entertainment, acts en natuurlijk alle kersthits die u maar kunt bedenken. 

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje