Zoek hier

Vanaf € 45,00
Leek
Met verschillende maten in het aanbod, is de juiste tent voor jouw feest zo gevonden.
Vanaf € 48,00
Cuijk
Wij verhuren stormbestendige ALUHAL tenten en pagodetenten in diverse lengte- en breedtematen. Wij passen de maat aan, aan uw locatie!
Vanaf € 195,00
Zwolle
Wij verhuren stertenten (starshade) voor bruiloften, openingen of voor de luxere feesten. De prijs van de stertenten is incl. opbouw. Hier komt nog wel het bezorgen bij op.
Vanaf € 100,00
Maastricht
Attractie en Partyverhuur waar service en kwaliteit centraal staan. Met onze producten tovert u een glimlach op de kids hun gezicht.
Vanaf € 206,00
Barneveld
Op zoek naar verhuur van diverse pagodetenten of partytenten? Dan bent u hier op het juiste adres.
Vanaf € 120,00
Moddergat
Wij verhuren professionele partytenten met brandvertragend doek. De tenten kunnen worden geleverd in diverse lengtes en breedtes.
Vanaf € 45,00
Zoetermeer
Het Voordeligste Springkussen & Partyverhuurbedrijf van Zuid-Holland.
Vanaf € 42,35
Zwolle
Wij zijn een bedrijf dat professionele partytenten, statafels, heaters, springkussens, Abraham, Sarah en nog veel meer verhuren.
Vanaf € 75,00
's-Gravenzande
David van Schie party rental is uw professionele leverancier met service. Kwaliteit in materiaal, stiptheid in leveren, flexibel en persoonlijk benadrukken ons bedrijf.
Prijs op aanvraag
In heel Nederland!
Kapitent is het adres voor de huur van bedden en groepstenten voor uw evenement of feestlocatie. Voor zowel particuliere als grootschalige feesten en evenementen.