Zoek hier

Vanaf € 50,00
Deventer
Bij Party Verhuur Salland kunt u terecht voor van alles voor uw feest, van partytent tot koffiekop. Wij hebben mooie producten voor een leuke prijs.
Vanaf € 55,00
Liessel
Diverse afmetingen partytenten, geschikt voor elke activiteit! Daarnaast kunnen wij ook de volledige inrichting van de tent verzorgen!
Prijs op aanvraag
In heel Nederland!
Kapitent is het adres voor de huur van bedden en groepstenten voor uw evenement of feestlocatie. Voor zowel particuliere als grootschalige feesten en evenementen.
Vanaf € 907,50
Barneveld
Wij verhuren Tenten - Klapstoelen - Statafels - Heaters - Kramen en nog veel meer.
Vanaf € 42,35
Zwolle
Wij zijn een bedrijf dat professionele partytenten, statafels, heaters, springkussens, Abraham, Sarah en nog veel meer verhuren.
Vanaf € 195,00
Zwolle
Wij verhuren stertenten (starshade) voor bruiloften, openingen of voor de luxere feesten. De prijs van de stertenten is incl. opbouw. Hier komt nog wel het bezorgen bij op.
Vanaf € 275,00
Akkrum
Jumpverhuur is hét juiste adres voor Attractieverhuur, Partyverhuur en Tentverhuur!
Vanaf € 520,00
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Vanaf € 75,00
's-Gravenzande
Wij van Feestverhuur Westland leveren allerlei verschillende maten partytenten. Het is mogelijkheid om deze door ons te laten opbouwen en afbreken.
Op aanvraag
Oegstgeest
Een sfeervolle tent voor elk evenement! Of het nu voor een bruiloft, een festival, een verjaardag of een personeelsfeestje is: wij hebben voor elk evenement een passende tent.