Zoek hier

Vanaf € 520,00
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Prijs op aanvraag
In heel Nederland
De Festihut NL is de perfecte slaapaccommodatie voor uw evenement. Met een oppervlakte van 7,5 m2 is er plaats voor 1-6 personen.
Vanaf € 70,00
Weesp
Partytenten zijn er in verschillende maten (3x4, 4x4, 5x5 en 6x3 meter) en op te zetten met dak en zijwand voor extra beschutting of alleen met dak voor meer ventilatie.
Vanaf € 100,00
Maastricht
Attractie en Partyverhuur waar service en kwaliteit centraal staan. Met onze producten tovert u een glimlach op de kids hun gezicht.
Vanaf € 35,00
Rotterdam
Diverse Easy Up Tenten, Partytenten, Pagodetenten en Aluhal/ Eventpaviljoenen. Mogelijk op elke locatie in bijna heel Nederland!
Vanaf € 50,00
Leidschendam
Verhuur van Partytenten vanaf 3x3m. Diverse afmetingen mogelijk en door het koppelen van onze tenten zijn ook zeer grote tenten mogelijk.
Vanaf € 44,84
Barneveld
Wij hebben een groot assortiment partytenten, easy up tenten, pop-up tenten, vouwtenten en stretchtenten.
Vanaf € 195,00
Zwolle
Wij verhuren stertenten (starshade) voor bruiloften, openingen of voor de luxere feesten. De prijs van de stertenten is incl. opbouw. Hier komt nog wel het bezorgen bij op.
Vanaf € 45,00
Leek
Met verschillende maten in het aanbod, is de juiste tent voor jouw feest zo gevonden.
Vanaf € 60,00
Sneek
Benfpartyverhuur is een jong en snel groeiend bedrijf die mee gaat met de tijd en bekend is in de regio. Door de all in service en een steeds groeiende uitgebreid assortiment van partytenten, springkussens en attracties.