Zoek hier

Vanaf € 30,00
Nijmegen
De partytent kunt u komen afhalen in Nijmegen, of laten bezorgen door ons. Ook hebben wij benodigdheden voor in de tent zoals meubilair, verlichting of ballonnen. Wij verhuren alles voor uw feest!  
Vanaf € 60,00
Sneek
Benfpartyverhuur is een jong en snel groeiend bedrijf die mee gaat met de tijd en bekend is in de regio. Door de all in service en een steeds groeiende uitgebreid assortiment van partytenten, springkussens en attracties.
Vanaf € 44,84
Barneveld
Wij hebben een groot assortiment partytenten, easy up tenten, pop-up tenten, vouwtenten en stretchtenten.
Op aanvraag
Oudewater
Bent u opzoek naar een mooie tent voor uw evenement? Bij Bijleveld Tenten bent u aan het juiste adres. Samen met u zullen we aan de hand van uw wensen de juiste tent vinden.
Prijs op aanvraag
In heel Nederland!
Kapitent is het adres voor de huur van bedden en groepstenten voor uw evenement of feestlocatie. Voor zowel particuliere als grootschalige feesten en evenementen.
Vanaf € 344,85
Zwolle
Wij zijn een bedrijf dat professionele partytenten, statafels, heaters, springkussens, Abraham, Sarah en nog veel meer verhuren.
Vanaf € 75,00
Spijkenisse
Huur nu een partytent in de regio Spijkenisse! Snel op te bouwen inclusief wit brandvertragend pvc doek.
Vanaf € 48,00
Cuijk
Wij verhuren stormbestendige ALUHAL tenten en pagodetenten in diverse lengte- en breedtematen. Wij passen de maat aan, aan uw locatie!
Op aanvraag
Oegstgeest
Een sfeervolle tent voor elk evenement! Of het nu voor een bruiloft, een festival, een verjaardag of een personeelsfeestje is: wij hebben voor elk evenement een passende tent.
Vanaf € 45,00
Tilburg
Als u een feest gaat geven kom je meestal ruimte te kort. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van een partytent.