Zoek hier

Alles over het huren van een springkussen

1. Is het moeilijk om een springkussen op te bouwen?
Het is niet moeilijk om een springkussen op te bouwen. Met minimaal twee personen en de bijgeleverde gebruiksaanwijzing en aanwijzingen van de verhuurder is dit een gemakkelijk en snel geklaard klusje.

2. Hoe lang duurt het om een springkussen op te bouwen?
Een springkussen opbouwen duurt ongeveer 10 minuten als je dit met twee personen doet. Het neerleggen en uitrollen van het springkussen en het aansluiten van de blower is zo gebeurd en als de blower aangezet is, duurt het nog ongeveer twee minuten voordat het springkussen zichzelf volledig heeft gevuld met lucht.

3. Mag je een springkussen op straat plaatsen?
Wat betreft de ondergrond is het geen probleem om een springkussen op straat te plaatsen. Gebruik dan wel een (meestal bijgeleverd) zeil om er onder te leggen en zorg dat het springkussen vast staat met touw en haringen of paaltjes. Denk er wel om dat het plaatsen van een springkussen in de openbare ruimte gebonden is aan de (vergunnings)voorwaarden van de betreffende gemeente. Informeer je hier tijdig over.

4. Moet je het springkussen na gebruik schoonmaken?
De meeste springkussenverhuurders hebben in hun voorwaarden staan dat het springkussen weer schoon retour geleverd moet worden. Voor het oprollen even met een natte doek alles afnemen met extra aandacht voor de naden en de hoeken.

5. Is er krachtstroom nodig voor een springkussen?
Een standaard springkussen-blower werkt op de normale stroomvoorziening van het net en daarvoor is dus geen krachtstroom nodig.

6. Hoeveel stroom verbruikt een springkussen?
Voor een standaard springkussen is 1 blower nodig van 1100-1500 watt. Een springkussen verbruikt ongeveer 20 cent aan stroom per uur. Als je meerdere springkussens van stroom wilt voorzien, moet je deze over meerdere stroomgroepen verdelen.

7. Hoe ver mag een springkussen van het stopcontact staan?
Gebruik een verlengsnoer van maximaal 25 meter van blower tot aan stopcontact. Bij een langer snoer loop je kans dat je spanning kwijtraakt waardoor het springkussen niet hard genoeg wordt opgeblazen met veiligheids- en beschadigingsrisico’s tot gevolg.

8. Worden springkussens ook bezorgd?
De meeste verhuurders bieden bezorgen en ophalen van springkussens aan tegen een meerprijs. Deze kunnen afhankelijk zijn van de afstand.

9. Wat te doen als het gaat regenen als het springkussen al opgeblazen staat?
Een opgeblazen springkussen kan goed tegen regen. Haal de kinderen er van af, maar laat het dus gewoon opstaan totdat de bui voorbij is en maak het dan goed en snel droog. Laat nooit een onopgeblazen springkussen buiten liggen want dan loopt het vol met water.

10. Moet er toezicht zijn op het springkussen of attractie?
Zorg dat er altijd toezicht is van tenminste één volwassen persoon (18+) bij een springkussen of andere opblaasattractie.

11. Is legitimatie verplicht bij het ophalen van de gehuurde producten?
Vrijwel iedere verhuurder stelt als eis dat de huurder achttien jaar of ouder moet zijn en een geldige legitimatie (paspoort/rijbewijs/id-kaart) moet tonen bij het ophalen van de spullen.

Overzicht verhuurders

Een springkussen is ideaal voor jonge gasten, peuters en kleuters. Huur een springkussen en je weet dat jouw feestje niet meer mis kan gaan.

De kids vinden het heerlijk om helemaal los te gaan op een kleurig springkussen. Voor de allerkleinsten tot de volwassen springers onder ons, voor ieder is er wat wils.

Van simpel tot een bepaald thema, van springen tot en met hindernissen en glijbanen. Laat het verhuur bedrijf voorrijden en opbouwen of steek zelf de handen uit de mouwen. Hoe dan ook, na niet teveel inspanning staat het kussen en kan je feest of evenement niet meer stuk.

Lees hier alles over het huren van een springkussen!

Vanaf € 50,00
Veen
CE Attractieverhuur is een jong bedrijf met ruim 100 verschillende attracties. U kunt bij ons terecht voor springkussens, stormbanen en verschillende spellen. Ook verhuren we partytenten om het compleet te maken!
Vanaf € 30,00
Akkrum
Jumpverhuur is hét juist adres voor Attractieverhuur, Partyverhuur en Tentverhuur
Vanaf € 45,00
Maarheeze
Revando Verhuur heeft een uitermate groot assortiment wat betreft springkussens. Wij bieden deze aan tegen een gegarandeerd lage prijs!
Vanaf € 60,00
Dordrecht
Met een springkussen geef je een extra dimensie aan ieder feest, activiteit of gelegenheid. Heb je iets te vieren of te organiseren in de regio Dordrecht waar ook kinderen bij aanwezig zullen zijn of wil je de volwassenen een extra uitdaging bieden? Een springkussen biedt uitkomst.
Vanaf € 55,00
Nijmegen
Wij hebben verschillende soorten, maten en modellen springkussen. De springkussens kunt u zelf komen afhalen, of goedkoop laten bezorgen. Wij verhuren alles voor uw feestje.
Vanaf € 55,00
Zoetermeer
Jumping Zoetermeer is een van de goedkoopste verhuurbedrijven op het gebied van springkussens.
Vanaf € 60,00
Den Haag
Met een springkussen geef je een extra dimensie aan ieder feest, activiteit of gelegenheid. Heb je iets te vieren of te organiseren in de regio Den Haag waar ook kinderen bij aanwezig zullen zijn of wil je de volwassenen een extra uitdaging bieden? Een springkussen biedt uitkomst.
Vanaf € 60,00
Utrecht
Met een springkussen geef je een extra dimensie aan ieder feest, activiteit of gelegenheid. Heb je iets te vieren of te organiseren in de regio Utrecht waar ook kinderen bij aanwezig zullen zijn of wil je de volwassenen een extra uitdaging bieden? Een springkussen biedt uitkomst.
Vanaf € 71,00
Beek
Gemakkelijk, goedkoop en snel een springkussen Huren? Dat kan bij Happy Rent in Beek! Het grootste springkussenverhuur bedrijf voor de laagste prijs.
Vanaf € 60,00
Eindhoven
Met een springkussen geef je een extra dimensie aan ieder feest, activiteit of gelegenheid. Heb je iets te vieren of te organiseren in de regio Eindhoven waar ook kinderen bij aanwezig zullen zijn of wil je de volwassenen een extra uitdaging bieden? Een springkussen biedt uitkomst.