Springkussen verhuur
Huur een springkussen voor de kids

Zoek hier

Een springkussen is ideaal voor jonge gasten, peuters en kleuters. Huur een springkussen en je weet dat jouw feestje niet meer mis kan gaan.

De kids vinden het heerlijk om helemaal los te gaan op een kleurig springkussen. Voor de allerkleinsten tot de volwassen springers onder ons, voor ieder is er wat wils.

Van simpel tot een bepaald thema, van springen tot en met hindernissen en glijbanen. Laat het verhuur bedrijf voorrijden en opbouwen of steek zelf de handen uit de mouwen. Hoe dan ook, na niet teveel inspanning staat het kussen en kan je feest of evenement niet meer stuk.

Vanaf € 60,00 per springkussen
Meer dan 25 verschillende springkussens
We verhuren in de gehele provincie Zuid-Holland!
Met een springkussen geef je een extra dimensie aan ieder feest, activiteit of gelegenheid. Heb je iets te vieren of te organiseren waar ook kinderen bij aanwezig zullen zijn of wil je de volwassenen een extra uitdaging bieden? Een springkussen biedt uitkomst.
Vanaf € 45,00 per springkussen
14 verschillende springkussens
Wij bezorgen overal in de provincies Noord-Brabant of Limburg!
Revando Verhuur heeft een uitermate groot assortiment wat betreft springkussens. Wij bieden deze aan tegen een gegarandeerd lage prijs!
Vanaf € 65,00 per springkussen
5x5 en 6x5 meter
Wij verhuren in heel Nederland en zijn gevestigd in Cuijk!
Met een springkussen voor de kinderen is uw feestje voor hen sowieso geslaagd! Wij verhuren een aantal prachtige multiplay springkussens, maar ook grotere attracties.
Vanaf € 71,00 per springkussen
Keuze uit 18 verschillende springkussens
Wij verhuren springkussens in de provincie Limburg en heel Nederland!
Gemakkelijk, goedkoop en snel een springkussen Huren? Dat kan bij Happy Rent! Het grootste springkussenverhuur bedrijf voor de laagste prijs.
Vanaf € 40,00 per attractie of partytent
100 verschillende attracties
CE Attractieverhuur is een jong bedrijf met ruim 100 verschillende attracties. U kunt bij ons terecht voor springkussens, stormbanen en verschillende spellen. Ook verhuren we partytenten om het compleet te maken!
Vanaf € 50,00
Verschillende attracties
Wij verhuren in heel Nederland en zijn gevestigd in Cuijk!
Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van een toffe en betaalbare attractie! Wij verhuren attracties zoals; stormbanen, waterattracties, rodeostier, boogschieten en nog veel meer.
Prijs op aanvraag
Afmetingen: 3,50 x 2,55 x 2,55
Mogelijk op elke locatie!
Skippy-Rent verhuurt alle benodigdheden voor een feest. Vanaf de inrichting tot tenten. attracties, toiletten, licht en geluid etc.
Prijs op aanvraag
Van partytenten tot meubilair
Bent u een collega verhuurbedrijf, professionele cateraar of gespecialiseerd in de verzorging van evenementen? Of viert u binnenkort een verjaardag, borrel of jubileum? U kunt bij ons terecht!
Prijs op aanvraag
41 verschillende springkussens
Gevestigd in Warder
Voor diverse opblaasbare springkussens of luchtkussens om bijvoorbeeld een sportdag, kinderdag of zeskamp te organiseren, kan je terecht bij Reemark.
Vanaf € 60,00 per springkussen
Maar liefst 6 verschillende springkussens
Wij verhuren in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe!
Een springkussen maakt ieder feestje, bruiloft, buurtfeest of verjaardag een succes. De kinderen raken niet uitgesprongen en vermaken zich prima met allerlei vrolijke kunsten.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje