Springkussen verhuur
Huur een springkussen voor de kids

Alles over het huren van een springkussen

1. Is het moeilijk om een springkussen op te bouwen?
Het is niet moeilijk om een springkussen op te bouwen. Met minimaal twee personen en de bijgeleverde gebruiksaanwijzing en aanwijzingen van de verhuurder is dit een gemakkelijk en snel geklaard klusje.

2. Hoe lang duurt het om een springkussen op te bouwen?
Een springkussen opbouwen duurt ongeveer 10 minuten als je dit met twee personen doet. Het neerleggen en uitrollen van het springkussen en het aansluiten van de blower is zo gebeurd en als de blower aangezet is, duurt het nog ongeveer twee minuten voordat het springkussen zichzelf volledig heeft gevuld met lucht.

3. Mag je een springkussen op straat plaatsen?
Wat betreft de ondergrond is het geen probleem om een springkussen op straat te plaatsen. Gebruik dan wel een (meestal bijgeleverd) zeil om er onder te leggen en zorg dat het springkussen vast staat met touw en haringen of paaltjes. Denk er wel om dat het plaatsen van een springkussen in de openbare ruimte gebonden is aan de (vergunnings)voorwaarden van de betreffende gemeente. Informeer je hier tijdig over.

4. Moet je het springkussen na gebruik schoonmaken?
De meeste springkussenverhuurders hebben in hun voorwaarden staan dat het springkussen weer schoon retour geleverd moet worden. Voor het oprollen even met een natte doek alles afnemen met extra aandacht voor de naden en de hoeken.

5. Is er krachtstroom nodig voor een springkussen?
Een standaard springkussen-blower werkt op de normale stroomvoorziening van het net en daarvoor is dus geen krachtstroom nodig.

6. Hoeveel stroom verbruikt een springkussen?
Voor een standaard springkussen is 1 blower nodig van 1100-1500 watt. Een springkussen verbruikt ongeveer 20 cent aan stroom per uur. Als je meerdere springkussens van stroom wilt voorzien, moet je deze over meerdere stroomgroepen verdelen.

7. Hoe ver mag een springkussen van het stopcontact staan?
Gebruik een verlengsnoer van maximaal 25 meter van blower tot aan stopcontact. Bij een langer snoer loop je kans dat je spanning kwijtraakt waardoor het springkussen niet hard genoeg wordt opgeblazen met veiligheids- en beschadigingsrisico’s tot gevolg.

8. Worden springkussens ook bezorgd?
De meeste verhuurders bieden bezorgen en ophalen van springkussens aan tegen een meerprijs. Deze kunnen afhankelijk zijn van de afstand.

9. Wat te doen als het gaat regenen als het springkussen al opgeblazen staat?
Een opgeblazen springkussen kan goed tegen regen. Haal de kinderen er van af, maar laat het dus gewoon opstaan totdat de bui voorbij is en maak het dan goed en snel droog. Laat nooit een onopgeblazen springkussen buiten liggen want dan loopt het vol met water.

10. Moet er toezicht zijn op het springkussen of attractie?
Zorg dat er altijd toezicht is van tenminste één volwassen persoon (18+) bij een springkussen of andere opblaasattractie.

11. Is legitimatie verplicht bij het ophalen van de gehuurde producten?
Vrijwel iedere verhuurder stelt als eis dat de huurder achttien jaar of ouder moet zijn en een geldige legitimatie (paspoort/rijbewijs/id-kaart) moet tonen bij het ophalen van de spullen.

Overzicht verhuurders

Een springkussen is ideaal voor jonge gasten, peuters en kleuters. Huur een springkussen en je weet dat jouw feestje niet meer mis kan gaan.

De kids vinden het heerlijk om helemaal los te gaan op een kleurig springkussen. Voor de allerkleinsten tot de volwassen springers onder ons, voor ieder is er wat wils.

Van simpel tot een bepaald thema, van springen tot en met hindernissen en glijbanen. Laat het verhuur bedrijf voorrijden en opbouwen of steek zelf de handen uit de mouwen. Hoe dan ook, na niet teveel inspanning staat het kussen en kan je feest of evenement niet meer stuk.

Lees hier alles over het huren van een springkussen!

Vanaf € 59,00 per springkussen
Keuze uit 5 verschillende springkussens
Gaanderen
Wij verhuren diverse springkussens. Altijd voordelig en de beste service! Wij brengen en halen de springkussens gratis in de regio Doetinchem. Wij helpen ook altijd kosteloos met het opzetten en afbreken. En tot 24 uur gratis annuleren zonder opgaaf van reden.
Vanaf € 55,00 per springkussen
Vanaf 3 x 2,70 meter
Delfzijl
Bent u opzoek naar een springkussen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben springkussens voor achter in de tuin of wat groter voor op het school plein.
TIP VAN DE MAAND!
Vanaf € 45,00 per springkussen
14 verschillende springkussens
Afhaallocatie: Maarheeze
Revando Verhuur heeft een uitermate groot assortiment wat betreft springkussens. Wij bieden deze aan tegen een gegarandeerd lage prijs!
Vanaf € 70,00 per springkussen
6 verschillende springkussens
Afhaallocatie: Hapert
Wij hebben ruime keuze in springkussens. Groot, klein, met dak, zonder dak, met glijbaan of zonder. Zelfs een leuke kinderstormbaan. Zo kun jij je feest compleet maken, want als de kids het naar hun zin hebben dan hebben de ouders dat ook. We hebben ook een leuke ranjakabouter zodat de kinderen zelf hun ranja kunnen tappen. Ideaal, dan kun je zelf ook genieten i.p.v. alleen maar zorgen!
Vanaf € 95,00 per springkussen
13 verschillende springkussens
Afhaallocatie: Swalmen
Springze Springkussen Verhuur is het verhuurbedrijf in de regio op het gebied van Springkussens. Wij verhuren 13 verschillende Springkusssens in verschillende maten en vormen!
Vanaf € 50,00 per springkussen
14 verschillende springkussens
Tilburg
Geeft u een feest, of organiseert u een evenement, straatfeest of open dag. Dan wilt u natuurlijk toch ook de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen? Ieder kind maakt u blij bij het zien van een mooi en kleurrijk springkussen.
Vanaf € 50,00 per springkussen
29 verschillende springkussens
Groningen
Wij hebben veel verschillende soorten springkussens voor alle leeftijdscategorieën. Wilt u een springkussen met glijbaantje? Dan is de multiplay circus zeer geschikt. Zoekt u een springkussen voor een bepaald thema, dan kunt u bijvoorbeeld denken aan springkussen Koetje, ideaal voor op de boerderij.
vanaf € 60,00 per springkussen
46 verschillende springkussens
Afhaallocatie: Liessel
Wij verhuren springkussens in verschillende soorten en maten. Naast ons uitgebreide assortiment springkussens hebben wij ook stormbanen en sport - spel activiteiten voor al uw evenementen!  
Vanaf € 55,00 per springkussen
16 verschillende springkussens
Houten
Met een springkussen van ons spring je gegarandeerd een gat in de lucht! Wil je een springkussen huren in de regio Utrecht? Dan ga je bij ons zeker slagen. Een betrouwbaar adres voor een groot assortiment springkussens voor ieder feest, evenement of andere gelegenheid.
Vanaf € 60,00 per springkussen
Zwolle
Wij hebben meerdere springkussens en opblaasbare attracties. Van een gewoon springkussen tot een buikglijbaan van 18 meter. U kunt het ophalen of laten bezorgen en eventueel laten op/af-bouwen. Uiteraard doen wij alles met een lach op ons gezicht en met een uitstekende service! Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via onderstaand formulier.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje