Zoek hier

€ 195,00 per uur
Mogelijk in de randstad
Met 6 partyschepen in de volgende steden, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Leiden is BOOT10 de leukste en hipste feestboot verhuurder van de gehele randstad.
Vanaf € 35,00
Rotterdam
Diverse Easy Up Tenten, Partytenten, Pagodetenten en Aluhal/ Eventpaviljoenen. Mogelijk op elke locatie in bijna heel Nederland!
Vanaf € 157,00
Rotterdam
Breng je feest, sportdag of evenement naar een hoger niveau door een super gave stormbaan neer te zetten, waarop alle deelnemers zich heerlijk kunnen uitleven.
Vanaf € 495,00 per kraam
Rotterdam
Stroopwafelkraam huren! De leukste en lekkerste toevoeging op uw feest of event. Een stroopwafelkraam is geschikt voor iedere locatie. Van beurs tot bruiloft en van congres tot bedrijfsfeest.
Vanaf € 2.070,00
Rotterdam
Wil je jouw feest vieren op de Beren Boot, met alleen jouw gezelschap? Dat kan! De Beren Boot is speciaal af te huren voor grote groepen.
Vanaf € 60,00
Rotterdam
Met een springkussen geef je een extra dimensie aan ieder feest, activiteit of gelegenheid. Heb je iets te vieren of te organiseren in de regio Rotterdam waar ook kinderen bij aanwezig zullen zijn of wil je de volwassenen een extra uitdaging bieden? Een springkussen biedt uitkomst.
Vanaf € 89,99
Rotterdam
Powersounds verhuurt complete party sets met of zonder DJ voor elk budget of evenement.
Prijs op aanvraag
Rotterdam
Verwen uw gasten met onze heerlijke biologische (borrel) hapjes.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner