Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Alle uitjes in de Provincie Flevoland

Alle uitjes in de Provincie Flevoland

Filter 46 uitjes
Weergave:

Er zijn 46 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Flevoland
Tonen
Vanaf € 55,- per persoon
Emmeloord
Korte omschrijving

Wij leveren in heel Flevoland.

Tonen
€ 400,- per persoon
Korte omschrijving

Met De Andere Quiz krijgt u niet alleen een pubquiz. Van A tot Z organiseren wij uw feest!

Tonen
Vanaf € 525,- per persoon
Provincie Flevoland, Provincie Gelderland, Provincie Noord-Brabant, Provincie Noord-Holland, Provincie Utrecht, Provincie Zeeland, Provincie Zuid-Holland
Korte omschrijving

Laat nu de muziek op jouw feest, borrel of evenement onderdeel worden van het publiek. Met de Swingway DJ Booth die zich tussen het publiek begeeft, wordt dit werkelijkheid.

Tonen
Op aanvraag
Korte omschrijving

Super foto’s maak je als je producten uitvoerig zijn getest, er iemand bij de photobooth staat om (net als een fotograaf) de kwaliteit te controleren en de gasten te begeleiden. Daarnaast denken wij eerlijk met je mee, om je een product aan te bieden dat perfect bij je past.

Tonen

Jazz Band - No Problem

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
Vanaf € 750,- per persoon
Provincie Flevoland, Provincie Gelderland, Provincie Noord-Brabant, Provincie Noord-Holland, Provincie Utrecht, Provincie Zuid-Holland
Korte omschrijving

Dit Akoestisch Jazz Trio (saxofoon, gitaar, contrabas) heeft een breed repertoire aan gemakkelijk in het gehoor liggende jazzy/latin liedjes. Maar ook staan funky grooves, filmliedjes en Klezmer songs op het programma. Ideaal voor een stijlvolle invulling van uw feest of evenement.

Tonen
Op aanvraag
Korte omschrijving

De illusionisten, Oscar, Renzo en Mara Kazàn weten als geen ander het publiek te betoveren. Met ongrijpbare illusies op meeslepende muziek en flitsende choreografie laten ze keer op keer iedereen versteld staan.

Tonen
Op aanvraag
Korte omschrijving

De Festihut NL is de perfecte slaapaccommodatie voor uw evenement. Met een oppervlakte van 7,5 m2 is er plaats voor 1-6 personen.

Tonen

Kinderentertainment - Crazy Entertainment

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 495,- per persoon
Provincie Flevoland, Provincie Drenthe, Provincie Gelderland, Provincie Noord-Brabant, Provincie Noord-Holland, Provincie Overijssel, Provincie Utrecht, Provincie Zuid-Holland
Korte omschrijving

Presentator Chris neemt alle kids van 4-12 jaar mee op een dolle rit. Er worden gekke dansjes gedaan, gezongen met hindernissen, we doen een knettergekke wedstrijd, er worden ballonbeesten gemaakt en er wordt ook nog gegoocheld.

Tonen

Nostalgische Entertainment - Oud Hollands Entertainment

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 125,- per persoon
Korte omschrijving

Nostalgische Entertainment, terugdenkend aan Grootmoederstijd. Feesten met historisch karakter en zorgen dat uw gasten vertrekken met een glimlach op hun gezicht en waar nog weken over gesproken wordt.

Tonen
Vanaf € 135,- per persoon
Almere
Korte omschrijving

Een groot feest wordt groots met deze spellen, Oudhollands en anders, de spellen breken conversaties los op ieder bedrijfsfeest en zorgen voor veel ongedwongen sfeer.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01