Catering
Een privé diner thuis of op locatie
Diner vanaf € 27,50 per persoon, Fingerfood vanaf € 12,50 per persoon
8 tot 200 personen
Den Haag
Zoekt u een cateraar die precies de invulling aan een diner of borrel geeft die u voor ogen heeft? Met bijna 5 jaar ervaring als professioneel cateraar, bent u bij Fay's Foodies altijd aan het juiste adres. Ook diverse buffet catering mogelijk zoals Meditteraan buffet, Indonesisch buffet en een Mexicaans buffet.
Vanaf € 12,50 per persoon
Specialist in thuis diner's, catering en workshops
Houten
Gezelligheid, passie en liefde voor lekker en goed eten is de rode draad bij La Crevette. Voor bij de borrel heerlijke Bits'n'bites bestellen? Voor bij de lunch een keer een typisch Belgisch broodje eten? Of juist met een klein select gezelschap een thuis diner laten verzorgen? Wij werken vanuit Houten, maar komen graag naar u toe om onze diensten bij uit te voeren
Vanaf € 6,00 per persoon
Vanaf 8 personen verzorgen wij de catering
Arnhem
Catering “More than just cooking” voor al uw feesten en partijen koken wij op locatie of bij u thuis! De mogelijkheden zijn eindeloos! Waar kunt u beter uw gasten ontvangen dan thuis? Dé plek waar u de meest huiselijke, ontspannen en informele sfeer heeft weten te scheppen, vaak na veel werk en inzet. 
Prijs op aanvraag
10 tot 300 personen
Amsterdam
Wij zijn ‘GEWOON eten en meer…’ een creatief, ervaren, full service cateringbedrijf in Amsterdam Oud Zuid dat zich bezighoudt met de invulling in uitvoering van uw dromen en wensen. Wij, Richard Walraven en Matthias Kleingeld, zijn al meer dan 15 jaar professioneel cateraars. Ons uitgangspunt is: ‘GEWOON eerlijk & puur koken’met de allerbeste ingrediënten.
Prijs op aanvraag
Vanaf 15 personen en 3 gangen
IJmuiden
Met een goed diner, een heerlijke barbecue, een smaakvolle lunch of een sfeervolle borrel geef je iedere gelegenheid de juiste uitstraling en toon. Als er met smaak en passie genoten kan worden van mooie gerechten, zal iedere gast zich op het juiste feest wanen. Met de catering van Chefs on Tour haal je iets bijzonders in huis.
Vanaf € 15,00 per persoon
Mogelijk bij u thuis of op een unieke locatie
Maria-Hoop
Mangez catering is een full service cateraar die luxe party- en bedrijfscatering verzorgt. Naast het culinaire gedeelte verzorgen wij ook de drank, personeel, meubilair, decoratie en tenten. Vanaf het begin bij de voorbereiding van uw feest helpen wij u graag verder over de hele invulling en uitvoering van het evenement.
Vanaf € 5,00 per persoon
Voor buffetten vanaf 10 personen
Almere
Ginyjen staat voor heerlijke internationale gerechten. De combinatie van onze patisserie en Indische gerechten zorgen voor een compleet buffet. Onze patisserie lekkernijen zijn los verkrijgbaar, maar ook als high tea of sweet table te bestellen. Daarnaast bieden wij u Indische gerechten aan: rijsttafels, gado gado en sate.
Vanaf € 7,25 per persoon
Vanaf 10 personen
Utrecht
Een verjaardag, bruiloft, bedrijfs-of vriendenborrel, familiefeest of welke heuglijke gelegenheid ook, Tutti a Tavola verzorgt met passie en plezier de juiste culinaire invulling.Door de jaren heen hebben wij ruime ervaring opgedaan op het gebied van catering, zowel voor particulieren als bedrijven.
Prijs op aanvraag
Aantal personen in overleg
Delft
OrangeOlive biedt een beleving. Ongedwongen en gezellig. Wij verzorgen veelal catering op maat voor grote partijen, festivals, trouwerijen en verschillende events.Missie; elke gast gaat, na een catering verzorgd door ons, naar huis met een verhaal. Elke opdracht is een missie op zich.
Vanaf € 11,75 per persoon
6 verschillende paella's
Diemen
Happy Paella verzorgt paella catering in heel Nederland op elke gewenste locatie. Bijna alle ingrediënten die gebruikt worden voor de paella’s worden geïmporteerd uit Spanje. Dit zorgt ervoor dat de smaak van onze paella uniek blijft, net zoals onze recepten. Het maken van onze paella op uw eigen locatie zal voor veel gasten al een hele happening zijn.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje