Podium huren
Huur hier je eigen podium!

Op een beetje feest is een podium eigenlijk wel een must. Zo plaats je de band, DJ of de dansvloer letterlijk op het volgende level. Zo leg je nadruk en zo creëer je ruimte. Zien en gezien worden dat breng je teweeg met een podium.

Zet het hoogtepunt van je feest op het podium. Er zijn verschillende manieren om uit te pakken met een podium. Van verrijdbare podiumwagens tot stevig op te bouwen podia, van groot tot kleiner, van hoog tot lager.

Professionele podiumbouwers leveren de kwaliteit en veiligheid die vereist is voor een veilig podium.

Prijs op aanvraag
7 verschillende afmetingen
Bent u opzoek naar een mooie tent voor uw evenement? Bij Bijleveld Tenten bent u aan het juiste adres. Samen met u zullen we aan de hand van uw wensen de juiste tent vinden.
Vanaf € 6,00 per m2
4 verschillende soorten podia
Wij verhuren diverse podiums in heel Nederland!
Een podium mag en kan niet ontbreken op een evenement of feest. Ook voor een podium bent u bij Elko Rentals aan het goede adres.
Vanaf € 1.446,00 per podium
4 stuks beschikbaar
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Een opvallend design gecombineerd met een zeer snelle op- en afbouw, dat zijn de kenmerken van onze opblaasbare podiumwagen. Met een nuttig vloeroppervlak van 41 m2, vloerhoogte van 110 cm en een clearance van 4,5 mtr geeft ons opblaasbaar podium u alle ruimte voor optredens, promotie acties of andere publieke inzetten.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje