Partytent huren header
Header partytent huren
Huur een partytent in de buurt!

Zoek hier

Een tent op een feest is een veelzijdig inzetbaar en vaak onmisbaar onderdeel van een geslaagd feest.

Een partytent geeft beschutting bij regen of wind, maar kan ook de nodige schaduw of koelte bieden bij mooi weer. Bovendien kun je met een of meerdere tenten sfeer geven en ruimte creëren die je anders niet had.

Groot, klein, open, dicht, airconditioned, met of zonder ramen, luifels of andere accessoires, voor ieder feest is een geschikte tent te vinden, zodat je deze vervolgens figuurlijk op z’n kop kunt zetten met een topfeest!

11 meestgestelde vragen

Vanaf € 45,00
Leek
Met verschillende maten in het aanbod, is de juiste tent voor jouw feest zo gevonden.
Vanaf € 75,00
's-Gravenzande
Wij van Feestverhuur Westland leveren allerlei verschillende maten partytenten. Het is mogelijkheid om deze door ons te laten opbouwen en afbreken.
Vanaf € 75,00
's-Gravenzande
David van Schie party rental is uw professionele leverancier met service. Kwaliteit in materiaal, stiptheid in leveren, flexibel en persoonlijk benadrukken ons bedrijf.
Vanaf € 70,00
Weesp
Partytenten zijn er in verschillende maten (3x4, 4x4, 5x5 en 6x3 meter) en op te zetten met dak en zijwand voor extra beschutting of alleen met dak voor meer ventilatie.
Vanaf € 125,00
Haarlem
Binnenkort een verjaardag of ander feest? Dan kunt u wel top kwaliteit tenten gebruiken! Van pagodetenten tot stretchtenten.
Vanaf € 75,00
Spijkenisse
Huur nu een partytent in de regio Spijkenisse! Snel op te bouwen inclusief wit brandvertragend pvc doek.
Vanaf € 520,00
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Vanaf € 120,00
Moddergat
Wij verhuren professionele partytenten met brandvertragend doek. De tenten kunnen worden geleverd in diverse lengtes en breedtes.
Vanaf € 30,00
Nijmegen
De partytent kunt u komen afhalen in Nijmegen, of laten bezorgen door ons. Ook hebben wij benodigdheden voor in de tent zoals meubilair, verlichting of ballonnen. Wij verhuren alles voor uw feest!  
Vanaf € 35,00
Rotterdam
Diverse Easy Up Tenten, Partytenten, Pagodetenten en Aluhal/ Eventpaviljoenen. Mogelijk op elke locatie in bijna heel Nederland!

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje