Partyboot
Feestje op het water

Een feest of evenement op het water geven? Dan is een partyboot perfect geschikt voor jouw feest!

Huur een partyboot en vaar door de grachten van Amsterdam of Utrecht, maar ook over andere wateren in Nederland.

Vanaf € 24,50 per persoon
5 tot 200 personen
Zoek je een unieke accommodatie voor je feest? Of het nou gaat om bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje of trouwerij; met ons Feestje op de Maas wordt het een feest die je niet meer zult vergeten!
€ 290,00 per uur
Tot 90 personen
Rederij Staets heeft twee elektrische, op zonne-energie aangedreven rondvaartboten: niet alleen super modern qua techniek, maar ook qua design! Dat luxe en modern design goed samengaan bewijst rederij Staets!
€ 250,00 tot € 395,00 per uur
Maximaal 250 personen
Op een van de twee partyboten van Rederij he’t IJ is het een feest om te varen. Cruiseschip Stortemelk biedt met een groot bovendek en meerdere salons plaats aan 250 personen, terwijl deze stoere boot ook geschikt is voor kleinere gezelschappen. 
Prijs op aanvraag
13 verschillende partyboot thema's
Voor uw bruiloft, partij, receptie, bedrijfsfeest, themafeest beschikken wij over de leukste arrangementen en thema's op onze Themaboot!
€ 195,00 per uur
Tot 250 personen
Mogelijk in de gehele randstad!
BOOT10: niet stijf en truttig! Met 6 partyschepen in de volgende steden, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Leiden is BOOT10 de leukste en hipste feestboot verhuurder van de gehele randstad.
Voor € 29,95 per volwassene of € 19,95 voor kinderen van 3 t/m 12
Tot maximaal 100 personen
De Beren Boot te Rotterdam maakt een vermakende rondvaart door de grootste havenstad van Europa. Met elke keer een andere route blijft het een verrassing waar je allemaal gaat belanden met de Beren Boot.
€ 525,00 per uur
Tot 600 personen
Mogelijk in heel Nederland en België!
DOCKS is een stoere varende evenementenlocatie. Het schip is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, gala's, productpresentaties, vergaderingen en road-shows voor groepen van 100 tot 600 personen.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje