Zoek hier

Partytenten, Springkussens, Heaters en nog veel meer!

Tuinfeest, bedrijfsfeest, buurtevenement, familiedag, bruiloft of winterfeest, voor binnen en buiten zijn er heel veel leuke extra’s die jouw feest laten knallen!

Huur bijvoorbeeld een heater of een partytent om je gasten buiten blij te houden. Ook kun je een barbecue of tapinstallatie huren om iedereen te verwennen met een broodje hamburger of een lekker biertje.
Naast een goede locatie, lekker eten, de juiste aankleding, goede bediening en muziek kan het jouw feest of evenement nog net iets extra’s geven door nog meer vermaak voor jong en oud te verzorgen.

Voor de jongste gasten kan een springkussen voor een feest vol activiteit en plezier zorgen en de meer geavanceerde stormbanen en springkussens zijn ook voor de volwassenen een hele uitdaging. Oudhollandse spellen, megatwister of een rodeostier houden iedereen lekker bezig en actief.

En als dat nog niet genoeg is kun je denken aan een complete racebaan of schiettent voor net dat extra entertainment voor een geslaagd feest.

Vanaf € 37,50
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Vanaf € 85,00
Hardenberg
Bij ons huurt u alles voor een geslaagd evenement, feest of jubileum!
Vanaf € 30,25
Warder
Reemark Attractieverhuur alles voor een onvergetelijk evenement
Vanaf € 17,50
Nijmegen
Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van partyverhuur en ballonnen.
Vanaf € 30,00
Zoetermeer
Het Voordeligste Springkussen & Partyverhuurbedrijf van Zuid-Holland.
Vanaf € 840,95
Hardenberg
Bij ons huurt u alles voor een geslaagd evenement, feest of jubileum!
Vanaf € 37,50
Leidschendam
Roos Springkussens heeft al meer dan 50 jaar verhuurervaring en is sinds 2008 geheel gericht op de verhuur van springkussens en partyartikelen.
Vanaf € 55,00
Hardenberg
Bij ons huurt u alles voor een geslaagd evenement, feest of jubileum!
Vanaf € 40,00
Simpelveld
Happy Rent verhuurt barbecue’s los met of zonder gas. U kunt bij ons goedkoop een professionele barbecue huren en zorgt zelf voor het vlees.
Vanaf € 65,00
Winschoten
Rainbow Events verzorgt uw evenement tot in de puntjes.