Rodeostier huren
Opblaasbare stormbaan
Partytent
Springkussen verhuur
Overige verhuur

Zoekresultaten

Naast een goede locatie, lekker eten, de juiste aankleding, goede bediening en muziek kan het jouw feest of evenement nog net iets extra’s geven door nog meer vermaak voor jong en oud te verzorgen.

Voor de jongste gasten kan een springkussen voor een feest vol activiteit en plezier zorgen en de meer geavanceerde stormbanen en springkussens zijn ook voor de volwassenen een hele uitdaging. Oudhollandse spellen, megatwister of een rodeostier houden iedereen lekker bezig. En als dat nog niet genoeg is kun je denken aan een complete racebaan of schiettent voor net dat extra entertainment voor een geslaagd feest.

Tuinfeest, bedrijfsfeest, buurtevenement, familiedag, bruiloft of winterfeest, voor binnen en buiten zijn er heel veel leuke extra’s die jouw feest laten knallen.

Vanaf € 325,00
4 stuks
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland!
Enorm bekend onder jongeren. Gerrit de Brokkenpiloot vliegt rondjes op jacht naar munten. Elke speler bezit drie munten die hij moet beschermen door Gerrit de Brokkenpiloot op het juiste moment weg te slaan. De bedoeling hierbij is natuurlijk om het vliegtuig bij een van de tegenspelers te laten landen zodat deze eerder zonder munten komen te zitten.
Vanaf € 295,00
1 rodeostier
Wij verhuren in heel Nederland en zijn gevestigd in Cuijk!
Een rodeostier is en blijft een erg leuke toevoeging op een feest of evenement! Onze mechanische stier kent verschillende standen en is daarom leuk voor jong en oud.
Prijs op aanvraag
2 verschillende chalets
Mogelijk in heel Nederland!
Bent u op zoek naar dat beetje extra voor uw evenement? Dan heeft Kapichalet de oplossing voor u: de Festihut NL en de easy set up chalet! 
Vanaf € 157,00 per stormbaan
Meer dan 15 verschillende stormbanen
Wij verhuren gave stormbanen in de gehele provincie Zuid-Holland!
Breng je feest, sportdag of evenement naar een hoger niveau door een super gave stormbaan neer te zetten, waarop alle deelnemers zich heerlijk kunnen uitleven.
Vanaf € 30,00 per aggregaat
Beschikbaar van 4 Kva tot 150 Kva
Wij verhuren onze aggregaten in heel Nederland!
Huur bij ons een aggregaat voor uw evenement en zorg er voor dat er altijd stroom is!
Vanaf € 60,00 per springkussen
Maar liefst 6 verschillende springkussens
Wij verhuren in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe!
Een springkussen maakt ieder feestje, bruiloft, buurtfeest of verjaardag een succes. De kinderen raken niet uitgesprongen en vermaken zich prima met allerlei vrolijke kunsten.
Vanaf € 24,00 per tapinstallatie
Wel 15 verschillende tapinstallaties
Wij verhuren tapinstallaties en barren in heel Nederland!
Elko Rentals beschikt over een breed assortiment van tapinstallaties, werkbuffetten en spoelbuffetten om van uw feest een succes te maken!
Vanaf € 60,00 per springkussen
41 verschillende springkussens
Wij verhuren springkussens in de provincie Noord-Holland
Voor diverse opblaasbare springkussens of luchtkussens om bijvoorbeeld een sportdag, kinderdag of zeskamp te organiseren, kan je terecht bij Reemark.
Vanaf € 190,00 per dag
Deze attractie heeft aan afmeting van 9 x 9 x 6 meter
Wij verhuren in de gehele provincies Utrecht en Gelderland
Wie lukt het om te blijven staan terwijl de grote slingerbal met grote vaart op jou afkomt? En wie lukt het om de andere van het plateau af te gooien?
Vanaf € 105,00 per baan
12 verschillende banen om uit te kiezen
Wij bezorgen overal in de provincies Noord-Brabant of Limburg!
Wij van Revando Verhuur beschikken over een grote hoeveelheid van survivalbanen en stormbanen die u bij ons kunt huren voor een gegarandeerd lage prijs!

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner