Opblaas figuren
Maak het feest compleet met een opblaasfiguur!

Blaas je feestje lekker op met een originele opblaasfiguur

Laat iedereen zien waar het bij jouw feestje om gaat met een mooie opblaasfiguur. Zo kan niemand er meer omheen: hier wordt feestgevierd.

Voor iedere gelegenheid is er een passende figuur en dat houdt niet op bij een mooie Sarah of Abraham. Baby geboren, winterfeestje, kinderfeestje of gewoon een feestje omdat het kan? Laat het iedereen weten met een passende opblaasfiguur in de tuin.

De opblaasfiguren die je kunt huren, worden geleverd met blower en materiaal om vast te zetten. Dus zelf blazen is er niet bij. Kleine moeite groot plezier.

Vanaf € 29,50 per opblaasfiguur
7 verschillende opblaasfiguren
Tilburg
Dit mag niet ontbreken op uw speciale dag! En super blikvanger laat de helle buurt , vrienden kennissen en familie zien wat er aan de hand is!
Vanaf € 35,00 per opblaasfiguur
3 verschillende opblaasfiguren
Delfzijl
Opblaas figuren om de verjaardag van een abraham of sarah te vieren zijn onze opblaas figuren onmisbaar. Ook voor de geboorte van kinderen, kleinkinderen verhuren wij opblaas objecten of gewoon de ouderwetse ooievaar op een nest.
Vanaf € 35,00 per opblaasfiguur
In de leeftijden 25, 40, 50 of 65 jaar
Afhaallocatie: Nijmegen
Wij hebben verschillende soorten en maten Sarah en Abraham Poppen. De Sarah en Abraham poppen kunt u bij ons komen afhalen, of goedkoop laten bezorgen. U hoeft bij ons geen borg te betalen. De maten van de poppen zijn van 2.8 meter tot 4.5 meter hoog. Wij verhuren alles voor uw feestje.
Vanaf € 10,00 per week
47 verschillende opblaasfiguren
Afhaallocatie: Hapert
Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle opblaasfiguren en geboorteborden. Wij hebben ruime keuze in opblaasbare poppen zoals Abraham en Sarah, bierpul, feestvarken, opblaasbare bogen en skidancers. Ook hebben we een opblaasbare baby en ooievaar, en super gave geairbruste geboorteborden. Betaalbaar, veel keuze en goede service!

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje