Belegde broodjes
Een goed verzorgde lunch
Vanaf € 12,50 per persoon
Zowel catering als locatie
Raamsdonksveer
Hebben jullie iets te vieren op eigen locatie? Dan zijn wij jouw partner voor catering op maat. Van borrels tot buffetten, van BBQ's tot walking dinners. Het eten en drinken moet passen bij jullie wensen, het moment van dag en het thema van het feest.
Vanaf € 7,95 per persoon
Vanaf 20 personen
Utrecht
Als cateringbedrijf maken we kleine gerechtjes op brood, geïnspireerd op de authentieke smaken die we tijdens onze reizen hebben ervaren.
Prijs op aanvraag
Vanaf 15 personen en 3 gangen
IJmuiden
Met een goed diner, een heerlijke barbecue, een smaakvolle lunch of een sfeervolle borrel geef je iedere gelegenheid de juiste uitstraling en toon. Als er met smaak en passie genoten kan worden van mooie gerechten, zal iedere gast zich op het juiste feest wanen. Met de catering van Chefs on Tour haal je iets bijzonders in huis.
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 20 personen
Dordrecht
Aan de rand van het oude centrum in Dordrecht zit het restaurant De Lachende Gans en catering bedrijf Loffelijk. Loffelijk Catering verzorgt diverse catering voor uw feest of evenement. Mogelijkheden: Walking dinners, verzorgde recepties, lunch buffet, buffet catering, bruiloft catering en vergader arrangementen. In ons restaurant ga je naar huis met een ‘culinaire glimlach! 
Prijs op aanvraag
Vanaf 10 personen
Assen
Wij verzorgen al ruim 20 jaar de beste en leukste feesten, tuinfeesten, bruiloften, recepties, jubilea en catering op locatie. Vrijwel alles is in eigen beheer, waardoor wij 1 aanspreekpunt zijn. Ook is het daardoor heel betaalbaar en de service het best omdat alles onder 1 dak te vinden is. We verhuren natuurlijk ook onze tenten en ander partymaterialen.
Vanaf € 15.95 per persoon
Lunch: Min. 10 personen, Buffet: Min. 25 personen
Almere
Business Catering Services in staat om voor elk gewenste catering het tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service hoog in het vaandel staat. Of het nu voor een receptie, een zakelijke lunchmeeting, buffet personeelsfeesten, bedrijfsfeest, themafeest, of de Catering bij u thuis is, Business Catering Services verzekert haar gasten een onvergetelijk catering. 
Vanaf € 7,25 per persoon
Vanaf 10 personen
Utrecht
Een verjaardag, bruiloft, bedrijfs-of vriendenborrel, familiefeest of welke heuglijke gelegenheid ook, Tutti a Tavola verzorgt met passie en plezier de juiste culinaire invulling.Door de jaren heen hebben wij ruime ervaring opgedaan op het gebied van catering, zowel voor particulieren als bedrijven.
Prijs op aanvraag
Vanaf 20 tot 1000 personen
Haarlem
Charlottes catering verzorgt de culinaire catering voor uw (bedrijfs)feest met zowel de hapjes, bediening, aankleding, meubilair en bloemen. Wij maken alle hapjes en gerechten voor een mooi diner, buffet of walking diner zelf, en hebben hier al 25 jaar zeer veel plezier en ervaring in. Wij werken het liefst duurzaam en kopen onze ingrediënten, zeer zorgvuldig in.
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Klarenbeek
Sfeer en Smaak maakt van uw feest een onvergetelijke beleving. Hoewel een feest altijd een duidelijke reden heeft, kan de manier van vieren op ontzettend veel verschillende manieren worden ingevuld. We denken graag met u mee over de locatie, de styling, het thema of bijvoorbeeld de uitnodiging. Dit gaat natuurlijk altijd over maatwerk, uw persoonlijke smaak en idee over sfeer moeten tot uiting komen. Het is tenslotte uw feestje!
Vanaf € 6,00 per persoon
Vanaf 8 personen verzorgen wij de catering
Arnhem
Catering “More than just cooking” voor al uw feesten en partijen koken wij op locatie of bij u thuis! De mogelijkheden zijn eindeloos! Waar kunt u beter uw gasten ontvangen dan thuis? Dé plek waar u de meest huiselijke, ontspannen en informele sfeer heeft weten te scheppen, vaak na veel werk en inzet. 

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje