Kramen
Diverse Kramen Huren

Met een of meer voedselkraampjes op je feest of evenement creëer je ouderwetse gezelligheid en stil je snel en gemakkelijk de eetlust van je gasten.

Denk maar eens aan een stroopwafelkraam of poffertjes voor de lekkere trek. Met een ouderwetse marktkraam zit de sfeer er meteen in. Ook suikerspinnen of warme chocolademelk smaken meteen een stuk lekkerder als ze worden gereserveerd vanuit zo’n gezellige kraam.

Met een kraam creëer je je meteen een gezellige sfeer.

Vanaf € 125,00
Meer dan 10 verschillende acts
Mogelijk door heel Nederland!
Nostalgische Entertainment, terugdenkend aan Grootmoederstijd. Feesten met historisch karakter en zorgen dat uw gasten vertrekken met een glimlach op hun gezicht en waar nog weken over gesproken wordt.
Vanaf € 79,00 per kraam
Te huur in de maten 160cm en 220 cm breed
Wij verhuren de kerstkraam in heel Nederland
De leukste tijd van het jaar komt er weer aan! En met onze kerstkramen wordt het nog gezelliger.
Vanaf € 5,00 per persoon
Vanaf 35 personen
Wij komen in Zuid/Oost Brabant en Limburg naar u toe.
Een frietwagen op je eigen evenement is makkelijk, smakelijk én betaalbaar! Wij zorgen voor verse friet en een ruim aanbod aan snacks op uw locatie!
Prijs op aanvraag
7 verschillende minikermis kraampjes of attracties
Gevestigd in Hooghalen en mogelijk op elke gewenste locatie!
Wij zijn een amusementsbedrijf dat diverse attracties verhuurt met bediening.
Op aanvraag
Nog 8 andere concepten
Noordwijkerhout
Buiten de dorpsmarkt en braderie is de oer-Hollandse stroopwafel uit het beeld verdwenen. De uitstraling en de beleving van een marktkoopman sluit niet aan op de bezoekers van bijvoorbeeld een (vak)beurs, festival of themapark. Daar brengt Eatdutchwaffles verandering in. De moderne uitstraling en ambachtelijke smaakbeleving van onze stroopwafels slaan aan op alle denkbare locaties en evenementen.
TIP VAN DE MAAND!
Vanaf € 395,00
Nog 8 andere concepten
Noordwijkerhout
Op het Allerhande Kerstfestival 2015 werd de kiem gelegd van ons nieuwe concept: Oliebolls. In opdracht van Koopmans Professioneel gaven wij acte de présence met ruim 25.000 kersverse oliebollen. Tijdens dit evenement rees meteen het idee om ook uit eigen naam oliebollen te verkopen.
Vanaf € 395,00
Nog 8 andere concepten
Noordwijkerhout
De PoffertjesBar is een smakelijk cateringconcept, dat een volledig nieuwe dimensie geeft aan oma’s authentieke poffertjesrecept. Op een relatief kleine oppervlakte kunnen veel gasten genieten van deze overheerlijke Nederlandse lekkernij. Van absolute meerwaarde dus voor elk feest.
Vanaf € 395,00
Nog 8 andere concepten
Noordwijkerhout
Suikerspinnen doen het niet alleen goed bij kinderen, maar zijn ook een guilty pleasure van veel (jong)volwassen. Lekker kleverig en zoet, om je vingers bij af te likken. Ze laten je weer even jong voelen, een kind misschien zelfs. Suikerspinnen hebben iets ondeugends, en ze doen het altijd goed op selfies. Bij Dutch Food Concepts geven wij beleving aan de de roze gedraaide kinderfavoriet.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje