Zoekresultaten

kaart to go

Inspiratie nodig? Lees onze tips en ideeën.

Banner uitnodiging

Meestal wordt gekozen voor een bij de drukker gemaakte kaart. Er is uiteraard niets mis met een dergelijke standaard uitnodiging, maar het is niet echt speciaal. Wilt u eigenlijk iets aparters, kijk dan eens bij deze ideeën voor een uitnodiging of laat u inspireren tot een eigen idee.

banner spelletjes

Om een feest iets op te levendigen, zonder meteen een volledig thema uit te voeren, kunt u ook kiezen voor één van onderstaande spelletjes. Met misschien hier en daar een kleine aanpassing, zijn ze geschikt voor ieder willekeurig feest.

Banner low budget feest

Een geslaagd feest hoeft geen duur feest te zijn! Hieronder vindt u tips om uw feest zo goedkoop mogelijk te organiseren. Bekijk ze allemaal of ga direct naar een bepaald onderwerp.

banner kinderfeestje 9 12 jaar

Kinderen in deze leeftijdscategorie zijn over het algemeen verzot op activiteiten met een competitie-element. Wie is de beste, de snelste, de handigste, vooral met prijsjes!

Banner hapjes

Heeft u weinig tijd of wilt u tijdens het feest zelf niet te veel tijd in de keuken doorbrengen? Maar wilt u wel lekkere hapjes serveren? En catering is te duur? Kijk dan eens bij deze ideeën.

Banner organisatietips vrijgezellenfeest

Gaat uw vriend of vriendin, broer of zus trouwen? Organiseer dan een vrijgezellenfeest voor hem of haar. Hier vindt u allerlei tips voor de organisatie van een vrijgezellenfeest. Bekijk ze allemaal of ga direct naar een bepaald onderwerp.

banner organisatietips tienerfeest.jpg

Voor deze leeftijdsgroep zijn vriend(inn)en heel belangrijk. Het liefst doen ze alles samen, een verjaardag zonder vriendengroep kan dan ook absoluut niet. En zo moei-lijk hoeft het organiseren van een tienerfeest niet eens te zijn, kijk maar eens naar onderstaande ideeën.

Banner organisatietips gastenboek

Een receptieboek kan een belangrijk onderdeel zijn voor het nagenieten van uw feest. Vaak roepen de namen van de aanwezigen herinneringen op aan specifieke momenten. Hier vindt u tips voor een anders dan anders receptieboek.

Blog organisatietips kraamfeest

Heeft u een grote familie en/of veel vrienden en bekenden, dan is het vaak raadzamer om een kraamfeest te houden in plaats van iedereen afzonderlijk op kraamvisite te laten komen. Dit hoeft heus niet te betekenen, dat niemand thuis op bezoek mag komen, het maakt het alleen eenvoudiger om zelf te bepalen wie en wanneer.

Banner muziek

Kinderfeestje thema: muziek

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner