Zoek hier

Ballonnen geven sfeer en kleur aan iedere feestelijke gelegenheid. Met een bepaald kleurenthema of een explosie van vrolijke kleuren kan je feest niet meer stuk.
Ballonnen gevuld met helium geven een prachtig luchtig, deinend effect. Laat ze los om een plafond te bedekken, maak ze aan lintjes vast aan de stoelen of laat ze in trosjes zachtjes deinen in de buitenlucht. Zo fleur je je feest, bruiloft of evenement op met heliumballonnen in alle mogelijke kleurencombinaties. Daarnaast worden helium ballonnen ook gebruikt om los te laten met of zonder wenskaartje voor een prachtig spektakel in de lucht als bekroning van een bijzondere dag of gelegenheid.

Vanaf € 60,00
Leidschendam
Roos Springkussens heeft al meer dan 50 jaar verhuurervaring en is sinds 2008 geheel gericht op de verhuur van springkussens en partyartikelen.
Vanaf 1,00
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Vanaf € 0,60
Hardenberg
Bij ons huurt u alles voor een geslaagd evenement, feest of jubileum!
Vanaf € 1,00 per ballon
Nijmegen
Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van partyverhuur en ballonnen.
TIP VAN DE MAAND!
Vanaf € 1,10
Delfzijl
Eenvoudig kant en klare helium ballonnen bestellen? U kunt ze oplaten bij een ballonnenwedstrijd, als leuke versiering voor een verjaardag, huwelijk, geboorte, winkel (her)opening, bedrijfsfeesten, uitvaart. U hoeft ze zelf niet meer op te blazen, dat doen we voor u.
Vanaf € 450,00
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors