Heaters
Feest in de kou? Huur nu een heater!

Op zoek naar een heater, verwarming of een kachel om je gasten op jouw feest of evenement warm te houden? Perfect voor wanneer je je feest buiten in de kou of 's avonds in het donker laat in een partytent geeft. Het geeft je ook de mogelijkheid om in de winter een feest buiten te organiseren door een heater buiten te zetten.

Huur een heater bij jou in de buurt op elke locatie vanaf € 15,00 per heater, verwarming of kachel.

Vanaf € 20,00 per verwarming
Verschillende verwarmingen / terrasverwarmers mogelijk
Wij zijn gevestigd in de regio Weesp en Amsterdam maar verhuren in Noord-Holland, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.
Breng warmte op iedere gelegenheid met een goede verwarming. Een te koude omgeving is niet bevorderlijk voor de gezelligheid. Zorg ervoor dat de temperatuur in orde is en de gasten in een aangename en comfortabele ruimte kunnen bewegen. De juiste heater voor iedere gelegenheid.
Vanaf € 14,46 per heater
Stralingsdiameter: vanaf 2 tot 4 meter
Wij verhuren in de provincies Gelderland, Utrecht, Overijssel, Noord-Brabant en Flevoland!
Geeft u een feest tijdens een wat kouder seizoen? Of houdt u het feest buiten in de avond, wanneer de temperatuur toch net iets lager is dan aangenaam? Dan zijn onze heaters de beste oplossing.
Vanaf € 38,00 per verwarming of heater
3 verschillende soorten
Zorg er voor dat uw gasten buiten niet in de kou staan en dat het lekker warm blijft op uw evenement of feest. Als u gebruik maakt van heaters of verwarmers die wij aanbieden, weet u in ieder geval zeker dat uw gasten het zeker warm zullen hebben!
Vanaf € 18,00 per heater
5 verschillende kachels
Huur bij ons een heater voor uw feestje of evenement. Van een terrasverwarmer tot aan een grote heater voor in een feesttent.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje