Goochelaar huren
Van tafelgoochelen tot complete magic shows

Zoekresultaten

Vanaf € 318,00
Centrale act van 10 minuten en 1 uur tafelgoochelen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Laat je verrassen door deze unieke en veelzijdige illusionist die iedere gelegenheid omtovert tot iets heel bijzonders.
Vanaf € 318,00
1 tot 1000 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in de provincie Utrecht, Noord-Holland en Flevoland
Meervoudig prijswinnend goochelaar Quintus van Amstel zorgt voor hilarisch entertainment en originele goochelkunsten op uw feest of evenement.Informeel mengt deze professionele entertainer zich tussen uw gasten en laat sterke goochelkunst van dichtbij zien.
Vanaf € 375,00
1 tot 1000 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in de provincie Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en België
U wilt graag een goochelaar huren/inhuren? Alex Buijk bied entertainment voor jong en oud. van complete goochelshows, tot het tafelgoochelen op de vierkante cm.
Vanaf € 599,00
1 Komische Goochelaar
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
De act (Bekend van TV-programma’s: De Nieuwe Uri Geller, De Magische Winkel en Bananasplit): Als geen ander weet komische goochelaar Niels Harder zijn bruisende persoonlijkheid te combineren met nooit vertoonde illusies. 
Op aanvraag
Hans Kazàn
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België
Boek Nederlands' bekendste goochelaar Hans Kazàn nú bij allesvooreenfeest.nl!  Deze ras-entertainer is beschikbaar als goochelaar, presentator óf spreker.
Vanaf € 5.750,00
3 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België
De illusionisten, Oscar, Renzo en Mara Kazàn weten als geen ander het publiek te betoveren. Met ongrijpbare illusies op meeslepende muziek en flitsende choreografie laten ze keer op keer iedereen versteld staan. 
Vanaf € 950,00
Comedianshow
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België
Comedian Steven Kazàn ís alles voor een feest! Zijn interactieve feel-good voorstelling is een hit bij het meest diverse publiek. Een dynamische optreden boordevol humor dat wordt versterkt door onverwachte magische effecten. Steven Kazàn is dé vrolijke noot die je evenement perfect aanvult!
Vanaf € 425,00
1 tot 1000 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in de provincie Utrecht, Noord-Holland en Flevoland
Voor wie op zoek is naar een charmante close-up-goochelaar, die op geen enkele manier opdringerig is en je gasten een onvergetelijke, magische ervaring bezorgt. De specialiteit van Chris Bordet is tafelgoochelen: hij loopt rond op je feest en vermaakt steeds kleine groepjes gasten met een serie trucs. Dat gebeurt van zo dichtbij dat je gasten werkelijk aan het twijfelen raken over hun eigen zintuigen.
Vanaf € 750,00
1 Goochelaar
Mogelijk op elke gewenste locatie in Zuid-Nederland en België
Gezien op televisie en op Event Planner TV! Zakkenroller The Charming Thief steelt echt álles. Zelfs de pincodes van smart phones en bankkaarten weet hij te kraken… Al dan niet in combinatie met ijzersterke goocheleffecten. Professioneel van A tot Z. Bovendien perfect viertalig!
Vanaf € 295,00
1 tafelgoochelaar
Mogelijk op elke gewenste locatie in de provincie Noord-Holland
Nederland barst van de goochelaars, wereldkampioenen zelfs. Goochelen is ook een enorme rage, maar goochelen en vermaken zijn 2 verschillende zaken. Goochelaar Chris vermaakt met goochelen, dus niet: kijk eens hier, maar vooral doe mee!

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner