Feestzangers
Feest het dak eraf met een feestzanger(s)

Vermaak je gasten met feestzangers die een gevarieerd repertoire ten gehore brengen.

Een feestzanger geeft net dat beetje meer sfeer op ieder feest. Laat je gasten meegalmen met de mooiste smartlappen of de grootste hits. Feestzangers zijn vaak van vele markten thuis en geven zich helemaal om jouw feest te laten swingen.

Hollandse hits, internationale krakers, Duitse schlagers, carnavalskrakers, voor ieder sfeertje is een feestzanger te vinden die het dak er af zingt.

Vanaf € 699,00
2 feestzangers
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België
Met deze artiesten hoeft u niet meer af te reizen naar Duitsland voor het juiste sfeertje van een Oktoberfest. Gustaf und Otto brengen ieder thema- après-ski- of bedrijfsfeest in Nederland of België tot leven met het grote repertoire aan Duitstalige schlagers dat zij beheersen. Haak in en dein mee op de zo typische klanken van de echte Duitse schlagers.
Vanaf € 699,00
2 feestzangers
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België
Voor een geslaagd feestje met Toppers sfeer zullen de feestzangers De Feest Toppers zeker zorgen. Met hun aanwezigheid komt het zeker goed. De Feest Toppers zijn het muzikale hoogtepunt van ieder feestje of evenement. 
Vanaf € 699,00
2 feestzangers
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België
 Haak in en zing mee met de grote Nederlandstalige klassiekers die allemaal tot het repertoire van de Alberti’s behoren. De vlieger, Kleine jodeljongen, Laat de hele boel maar waaien en diverse topmedleys zijn slechts een greep uit het grote aanbod. 
Vanaf € 699,00
2 feestzangers
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België
Met de Feestzangers Har & Bar bent u verzekerd van een topfeest. Deze rasartiesten weten als geen ander wat een feest nodig heeft om op gang te komen en beweging te houden. 
Vanaf € 580,00
2 tot 7 personen
Wij zijn te boeken in heel Nederland
Wij hebben diverse show en entertainment concepten in huis, waarmee wij op een perfecte manier u een spetterend bedrijfs-, personeels- of verengingsfeest kunnen bezorgen.
Vanaf € 610,00
The Blues Brothers
Wij komen op elke gewenste locatie in Nederland
‘Everybody loves somebody’ wie kent deze superhit van de Blues Brothers niet? Ook Nederland kent zijn eigen duo van deze rasentertainers die iedereen laten swingen als een gek. Deze twee gasten, The Royal Dutch Blues Brothers rijden stad en land af in hun ‘Blues Mobiel’ om overal hun act als lookalikes en imitators te vertonen, natuurlijk inclusief de zwarte pakken, gleufhoeden en zonnebrillen.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje