Zoek hier

Een evenementenbureau ook wel organisatiebureau genoemd, organiseert de leukste evenementen en heeft daar bovendien heel veel ervaring mee. Voor allerlei activiteiten op het gebeid van entertainment en artiesten tot sportieve of culturele uitjes kun je door heel Nederland terecht bij evenementenbureaus die niets liever willen dan jouw gezelschap een topervaring te bezorgen.

Evenementenbureaus zijn een uitkomst voor personeelsfeestjes, waarbij ook voor de muziek wordt gezorgd of de catering. Laat alles voor je regelen, bespaar tijd en geniet met je gezelschap van een goed georganiseerde dag of dagdeel, waarbij alles op rolletjes loopt.

Kies in overleg een leuk uitje en stel een programma samen en laat verder alles over aan de professionals die precies weten hoe ze het aan moeten pakken en zorg er zo voor dat jullie uitje voor iedereen een heerlijke dag zonder zorgen wordt.

Op aanvraag
In heel Nederland
We all love X-mas een groot feest van herkenning. Wij zorgen voor een kerstsfeer, entertainment, acts en natuurlijk alle kersthits die u maar kunt bedenken.
Prijs op aanvraag
Den Bosch
Wij zijn in staat om jullie feest, presentatie of event tot in perfectie te verzorgen! Geen verrassingen achteraf en op een persoonlijke manier.
Prijs op aanvraag
In heel Nederland
Tover nu jouw bedrijfsfeest om tot een zakelijk festival. Met ons Paradepaardje boek je een catering anno nu. Informeel, dynamisch en persoonlijk.
Vanaf € 15,00 per persoon
Klarenbeek
Bij het creëren van de ultieme sfeer- en smaakbeleving komt veel kijken. Wij helpen u graag bij het totaal pakket!
Op aanvraag
Heel in Nederland
Op zoek naar een bedrijfsfeest met een vlammend thema? Stop right now, u heeft het gevonden! Laat ons uw complete 90s Nostalgia Party organiseren. Onze DJ heeft het allemaal in huis.
Prijs op aanvraag
Assen
Wij verzorgen al ruim 20 jaar de mooiste inrichting voor tuinfeesten, bruiloften, recepties, jubilea en catering op locatie.
Prijs op aanvraag
Mogelijk in Nederland
Delight is een evenementeninrichter voor het ontwerpen en uitvoeren van de complete inrichting van evenementen.