Vanaf € 395,00
Noordwijkerhout
Een ambachtelijke en smakelijke knipoog naar onze Nederlandse pannenkoek. Onze crêpes maken we altijd op ambachtelijke wijze. 
Vanaf € 395,00
Noordwijkerhout
Op het Allerhande Kerstfestival 2015 werd de kiem gelegd van ons nieuwe concept: Oliebolls. In opdracht van Koopmans Professioneel gaven wij acte de présence met ruim 25.000 kersverse oliebollen. Tijdens dit evenement rees meteen het idee om ook uit eigen naam oliebollen te verkopen.
Vanaf € 395,00
Noordwijkerhout
Wafelfriet is een heerlijke mix van grootmoeders poffertjesrecept, gecombineerd met de luchtigheid van een Luikse wafel, gepresenteerd als een oer-Hollands patatje. Niet gefrituurd, maar gebakken, in een speciaal hiervoor gemaakt wafelijzer. Dé zoete smaaksensatie van de toekomst. Wafelfriet is een coproductie met Koopmans Professioneel, dat de wafelfrietmix ontwikkelde.
Vanaf € 79,00
Veghel
Een echte oud-hollandse Koek en Zopiekramen huren doe je bij ons!
Vanaf € 93,75
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Vanaf € 5,00 per persoon
Liessel
Een frietwagen op je eigen evenement is makkelijk, smakelijk én betaalbaar! Wij zorgen voor verse friet en een ruim aanbod aan snacks op uw locatie!
Vanaf € 295,00
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Vanaf € 600,00
Den Haag
Bent u voor uw evenement opzoek naar een Mobiele koffiebar met barista? MobiCcino heeft al bijna 15 jaar ervaring en maakt van elk evenement een waar koffie feestje.
Vanaf € 395,00
Noordwijkerhout
Ambachtelijk is het toverwoord, bij de mensen van Beemsterkaas. Niet zo vreemd dus dat dit bekende merk voor het ontwikkelen van een cateringconcept bij Dutch Food Concepts aanklopte. Speciaal voor evenementen waar bezoekers met een lekker broodje kaas hun honger kunnen stillen. Het bedrijf heeft de kaasmakerij gemoderniseerd, maar toch kiezen ze er nog steeds voor om de kaas op ambachtelijke wijze te maken.
Vanaf € 395,00
Noordwijkerhout
Suikerspinnen hebben iets ondeugends, en ze doen het altijd goed op selfies. Bij Dutch Food Concepts geven wij beleving aan de de roze gedraaide kinderfavoriet.