Italiaanse ijscokar1
Van oliebollen tot suikerspinnen

Zoek hier

Prijs op aanvraag
Hooghalen
Vanuit deze kraam bereiden wij verse popcorn en suikerspinnen, tevens verkopen wij oud-hollandssnoep, zoals kaneelstok, kersenstok, nougat, dropbal, wijnbal
Vanaf € 395,00
Noordwijkerhout
Bij een knallend feest hoort een bakje verse popcorn, zoet of zout. Alleen die lekkere popcorngeur al kan niemand weerstaan.
Vanaf € 395,00
Noordwijkerhout
Op het Allerhande Kerstfestival 2015 werd de kiem gelegd van ons nieuwe concept: Oliebolls. In opdracht van Koopmans Professioneel gaven wij acte de présence met ruim 25.000 kersverse oliebollen. Tijdens dit evenement rees meteen het idee om ook uit eigen naam oliebollen te verkopen.
Vanaf € 9,00 per persoon
Op elke geschikte locatie in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg
Wij staan voor Authentieke Italiaanse pizza's bij u op locatie. Onze mobiele pizzabakker met zijn mobiel pizzakraam komt naar al uw feesten in Nederland én België.
Vanaf € 79,00
Veghel
Een echte oud-hollandse Koek en Zopiekramen huren doe je bij ons!
Vanaf € 395,00
Enschede
Koffie is smaak, beleving, energie en uitstraling die wij bieden vanaf onze eigen gebouwde koffie bakfiets en koffie piano bar.
Vanaf € 395,00
Noordwijkerhout
Hét ambachtelijk gebakken product van onze zuiderburen, dat wij met ons grote wafelhart graag omarmen.
Vanaf € 495,00 per kraam
Rotterdam
Stroopwafelkraam huren! De leukste en lekkerste toevoeging op uw feest of event. Een stroopwafelkraam is geschikt voor iedere locatie. Van beurs tot bruiloft en van congres tot bedrijfsfeest.
TIP VAN DE MAAND!
Op aanvraag
Noordwijkerhout
Buiten de dorpsmarkt en braderie is de oer-Hollandse stroopwafel uit het beeld verdwenen. De uitstraling en de beleving van een marktkoopman sluit niet aan op de bezoekers van bijvoorbeeld een (vak)beurs, festival of themapark. Daar brengt Eatdutchwaffles verandering in. De moderne uitstraling en ambachtelijke smaakbeleving van onze stroopwafels slaan aan op alle denkbare locaties en evenementen.
Vanaf € 5,00 per persoon
Liessel
Een frietwagen op je eigen evenement is makkelijk, smakelijk én betaalbaar! Wij zorgen voor verse friet en een ruim aanbod aan snacks op uw locatie!