Dj
DJ huren op locatie?

Huur een DJ in voor je feest of evenement als je wilt dat er gedanst gaat worden en de juiste sfeer gecreëerd wordt. De DJ voelt de stemming van het publiek aan en weet precies dat extra te geven zodat iedereen zich helemaal laat gaan.

Met een verzoeknummertje hier en daar, een rustig muziekje tussendoor en een spetterende finale zal de DJ nog lang door je hoofd blijven spoken.

Geef de DJ extra aandacht met een eigen podium of andere aparte gadget zodat iedereen het weet: de DJ is in the house!

Prijs op aanvraag
10 verschillende muziekstijlen
Mogelijk op elke locatie in heel Nederland!
The Music Truck is de party starter voor uw evenement. Of het nou om een bruiloft gaat, een winkelopening of een hardloopwedstrijd onze dj's maken van uw evenement een groot feest!Iedere feest is uniek en iedere feest heeft zijn eigen stijl. The Music Truck is van alle markten thuis. Onze muziek collectie is groot; voor jong en oud, van Nederlandstalig tot pop, en van rock tot dance.
Vanaf € 525,00
Creëer een unieke ervaring op uw borrel, beurs of bijeenkomst met de DJ in het publiek!
Beschikbaar in heel Nederland!
Laat nu de muziek op jouw feest, borrel of evenement onderdeel worden van het publiek. Met de Swingway DJ Booth die zich tussen het publiek begeeft, wordt dit werkelijkheid.De Swingway is een segway die is omgebouwd tot een rijdende muziekinstallatie waarop ook plaats is voor de DJ. Zo rijdt de DJ met de muziek tussen de gasten door.
Vanaf € 450,00
DJ Lady Soeljee en Entertainer Jack
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
DJ Lady Soeljee draait de gehele avond gezellige muziek (naar Uw wens), samen met Entertainer Jack, die er, samen met onze DJ voor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan.Wij nemen een mooie aluminum DJ Booth mee met uitgebreide LED Disco verlichting. Deze is qua afmetingen aan te passen aan de locatie. De muziek die onze DJ draait, wordt geheel aangepast aan uw wensen!
Vanaf € 850,00
1 van de 4 stilstaande acts
Beschikbaar in heel Nederland!
Met de mobiele glitter mini DJ Booth heb je een schitterende eyecatcher op een spetterend feest. Maar ook op een chique receptie kan deze glitter cabrio net dat tikje losheid geven.De gouden glitter mini cabriolet is standaard voorzien van een waanzinnige muziekinstallatie, muziekgestuurde verlichting en een rookmachine.
Vanaf € 89,99 per partyset
11 verschillende partysets
Wij verhuren in Zuid-Holland en omgeving!
Powersounds verhuurt complete party sets met of zonder DJ voor elk budget of evenement. DJ's zijn in verschillende stijlen te huur. Van Nederlandstalig tot Salsa en Bachata. Wij bieden een complete party aan in één prijs.
€ 850,00
2 Funky Fiat 500
Op elk gewenste locatie in Nederland
Maak kennis met de Funky500 DJ booth. Een originele Fiat 500, beplakt 50.000 spiegeltjes en absoluut de meest opvallende DJ booth die er is! Hij is zowel rijdend als stilstaand in te zetten.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje