Dienstverlening
Laat uw feest geregeld worden

Zoek hier

Tips & ideeën dienstverlening

Themafeesten, Catering, Bediening en veel meer!

Een evenement op de zaak, je bent 25 jaar getrouwd of jouw dochter heeft eindelijk dat felbegeerde diploma behaald? Er zijn genoeg redenen voor een feest! Maar de organisatie ervan kost veel tijd en werk.

Om je veel werk uit handen te nemen vooraf, maar ook tijdens het grote feest, vind je hier de meest uiteenlopende vormen van dienstverlening, zodat je zelf ook zorgeloos kunt genieten van het feest, evenement of de bruiloft!
Dienstverlening zoals bijvoorbeeld de catering, de bediening, een heel festival, de inrichting of alles van A tot Z.

Alles wordt tot in de puntjes geregeld, van speciaal vervoer tot aan personeel in de bediening. Zoveel mogelijkheden, je kunt het zo gek niet bedenken.
Pak groots uit en geef extra glans aan het feest met de juiste dienstverlening. Geef de zorg uit handen!

Prijs op aanvraag
Totaalinrichting van evenementen
Gevestigd in Aalsmeer
Delight is een ervaren creatieve evenementeninrichter met een grote passie voor het ontwerpen en uitvoeren van de complete inrichting van zakelijke en particuliere evenementen.
Prijs op aanvraag
Zalen voor elke gelegenheid
Gevestigd in Urk in de provincie Flevoland.
Van beurslocatie tot personeelsfeest en van vergadering tot bruiloft, De Koningshof biedt met haar zeven zalen vele mogelijkheden. Elke zaal kan naar een eigen sfeer worden getransformeerd door gebruik van meubilair en licht.
Prijs op aanvraag
8 verschillende catering concepten
Nieuwegein
Design Catering is de cateringafdeling van De Lantaern. Wij zijn uw partner bij het verzorgen van een feest of evenement op elk gewenste locatie. 
Prijs op aanvraag
Vanaf 10 personen
Assen
Wij verzorgen al ruim 20 jaar de beste en leukste feesten, tuinfeesten, bruiloften, recepties, jubilea en catering op locatie.
€ 12,50 eerste hulpverlening
Safety 4 Events biedt alle mogelijkheden op het gebied van evenementenveiligheid. Beveiliging, gastheer/vrouw, hulpverlening op BLS en ALS niveau, verkeersregelaars, brandwachten, BHV, safety observers en vervoer van en naar het evenement. Specialisatie op acute zorg bij alcohol en drugs incidenten en Assistent ALS.
Prijs op aanvraag
10 tot 300 personen
Amsterdam
Wij zijn ‘GEWOON eten en meer…’ een creatief, ervaren, full service cateringbedrijf in Amsterdam Oud Zuid dat zich bezighoudt met de invulling in uitvoering van uw dromen en wensen.
Prijs op aanvraag
Vanaf 100 personen
Mogelijk op elk gewenste locatie
Tover nu jouw bedrijfsfeest om tot een zakelijk festival. Met ons Paradepaardje boek je een catering anno nu. Informeel, dynamisch en persoonlijk.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje