Cocktail workshop
Compleet verzorgde cocktail catering op locatie

Geef je feest of evenement een tikje extra met een cocktailbar. De fleurige drankjes met exotische namen geven net dat beetje extra sfeer.

Plaats een flitsende en opvallende cocktailbar op je feest of laat je gasten verrassen met een op maat gemaakt cocktail uit de mobiele cocktailbar. Cocktailbars op wielen rijden ook graag bij jou aan om voor iedereen een exotisch drankje te shaken.

Een klassieke Bloody Mary of Mimosa, een tropische Piña colada of Mai Tai of toch liever een overheerlijke non-alcoholische cocktail? Kan geregeld worden met een cocktailbar op jouw feest!

Prijs op aanvraag
De Blusbus maakt 8 soorten cocktails en 3 soorten bobtails
Ieder feest is gebaat bij overheerlijke cocktails. Zowel met alcohol voor de liefhebber, als zonder alcohol voor de zwangeren, de BOB’s en de geheelonthouders. 
Prijs op aanvraag
Concepten als cocktailcatering, zero % alcohol experience of glow in the dark
Amsterdam
Triple C Beverage Solutions biedt voor elk evenement de juiste en bijpassende oplossing op het gebied van drank. Wij zijn de drank- en cateringspecialist met uitmuntende, professionele medewerkers. Cocktails, Champagne, Gin en Tonic of coffee vanuit een luxe Italiaanse Piaggio Ape, bij ons bent u bij het juiste adres.
Vanaf € 450,00
Vanaf 50 cocktails
Mogelijk op elke gewenste feest locatie in Nederland
Maak je feest extra feestelijk en extra stijlvol door er cocktails te serveren. Zo breng je sfeer en klasse samen. Laat je gasten genieten van exotische drankjes, de cocktailklassiekers of juist een nieuwe smaaksensatie.
Op aanvraag
Vanaf 50 cocktails
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België
Shake and Serve is uw cocktailcateraar bij uitstek! Sinds 2005 een van de eerste in Nederland met vestigingen in Maastricht en Amsterdam. 
Vanaf € 275,00
Meer dan 30 cocktailrecepten
Mogelijk op elke locatie in Nederland!
Verhuur cocktailbar met professionele bartenders. Geniet van de lekkerste en mooiste cocktails. Verse en pure ingrediënten.
Vanaf € 425,00
Vanaf 50 cocktails
Mogelijk op elke gewenste feest locatie in Nederland
Een feest of event is pas compleet als er lekkere drankjes geserveerd worden. Een cocktailbar geeft net dat extra beetje klasse en stijl aan een feestelijke gelegenheid. Nu is het ook mogelijk om de cocktails te serveren vanuit een bellytray.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje