Vanaf € 125,00
Zoetermeer
Het Voordeligste Springkussen & Partyverhuurbedrijf van Zuid-Holland.
Vanaf € 425,00
Breda
Een feest of event is pas compleet als er lekkere drankjes geserveerd worden. Een cocktailbar geeft net dat extra beetje klasse en stijl aan een feestelijke gelegenheid. Nu is het ook mogelijk om de cocktails te serveren vanuit een bellytray.
Vanaf € 275,00
Bathmen
Wij verhuren cocktailbars met professionele bartenders. Geniet van de lekkerste en mooiste cocktails. Verse en pure ingrediënten.
Op aanvraag
Maastricht
Shake and Serve is uw cocktailcateraar bij uitstek! Sinds 2005 een van de eerste in Nederland met vestigingen in Maastricht en Amsterdam. 
Vanaf € 750,00
Tilburg
Buitengewoon Bubbels verzorgt verschillende mobiele barretjes met stijl.
Prijs op aanvraag
Amsterdam
Wij zijn de drank- en cateringspecialist met uitmuntende, professionele medewerkers. Cocktails, Champagne, Gin en Tonic of coffee vanuit een luxe Italiaanse Piaggio Ape, bij ons bent u bij het juiste adres.
Vanaf € 450,00
Breda
Maak je feest extra feestelijk en extra stijlvol door er cocktails te serveren. Zo breng je sfeer en klasse samen. Laat je gasten genieten van exotische drankjes, de cocktailklassiekers of juist een nieuwe smaaksensatie.
Prijs op aanvraag
Amsterdam
Ieder feest is gebaat bij overheerlijke cocktails. Zowel met alcohol voor de liefhebber, als zonder alcohol voor de zwangeren, de BOB’s en de geheelonthouders.