Logo van Fay's Foodies

Fay's Foodies

Obrechtstraat 404
2517 VJ DEN HAAG
T: 06-28495491

Fay's Foodies

Gemiddeld een 9,8 uit 9 beoordelingen

Prijs
Kwaliteit
Service
maandag, 31 juli 2017

21 diner

Prijs
Kwaliteit
Service
In Juni een 21 diner georganiseerd bij ons in de tuin. Dankij Fay was dit super geslaagd! Fay's enthousiasme en professionaliteit zorgde ervoor dat de voorbereidingen en het diner zelf super verliepen! Fay, heel erg bedankt voor de goede zorgen en de organisatie!
zondag, 11 juni 2017

Feest zaterdag 27 mei 2017

Prijs
Kwaliteit
Service
Op zaterdag 27 mei 2017 was er bij ons een feest, waarbij we oa gebruik hebben gemaakt van de diensten van Fay's Foodies. Met een aanstekelijk enthousiasme is Fay met haar team voor ons aan het werk gegaan. Het resultaat was overweldigend. Een heerlijk mediterraans buffet met oa lasagne, salades met mozarella, stokbrood met ayoli, kruidenboter etc.
Als toetje was er nog een heerlijk huisgemaakte tiramisu. Kortom, de catering was zeer geslaagd en bovendien bijzonder verrukkelijk.
dinsdag, 7 februari 2017

In één woord GEWELDIG!

Prijs
Kwaliteit
Service
Fay's enthousiasme in haar koken brengt ze over op de mensen. Ze luistert goed naar wat je wilt en zorgt voor een zorgeloze avond. Het eten ziet er fantastisch uit en het smaakt nog beter! Zeker aan te raden!!
dinsdag, 7 februari 2017

Top

Prijs
Kwaliteit
Service
Vaker catering gehad van Fay's foodies. Het eten is heerlijk tegen een goede prijs, het eten wordt op een mooie manier gepresenteerd maar vooral het enthousiasme en de professionaliteit van Fay, de eigenaar van het bedrijf zijn subliem. Deze combinatie maakt Fay's foodies onderscheidend! Zonder zorgen het etentje of feest geven!
zondag, 5 februari 2017

Heerlijk en zo mooi

Prijs
Kwaliteit
Service
Fay is echt een talent. Ze maakt de meest lekkere hapjes en gerechten en het ziet er ook nog eens fantastisch uit! Een echte aanrader.
zaterdag, 4 februari 2017

Top catering met oog voor kwaliteit en persoonlijke aandacht

Prijs
Kwaliteit
Service
Met Fay's Foodies hadden wij een heerlijke avond zonder om te hoeven kijken naar de culinaire invulling. Fay maakt heerlijke hapjes en tovert de lekkerste gerechten moeiteloos op tafel. Fay denkt graag met je mee, heeft originele ideeën en verzorgt met aanstekelijk enthousiasme alles tot in de puntjes. Een echte aanrader!
donderdag, 2 februari 2017

Lekker eten

Prijs
Kwaliteit
Service
Heerlijk diner verzorgd door Fay en haar team. Fijne communicatie vooraf, en vooral heel veel lekker eten. Ideaal voor als je graag tijd besteed aan je gasten IPV in de keuken.
donderdag, 26 januari 2017

Heerlijk!!

Prijs
Kwaliteit
Service
Ik ontvang graag gasten maar zie op tegen het werk. Fay verzorgde voor ons en onze 20 gasten een brunch. Vooraf hebben we met haar overlegd. Alleen dat al was een feestje. Zoveel lekkere en aparte hapjes om uit te kiezen! Het eten was verukkelijk en het zag er prachtig uit. Zo hebben we samen met onze gasten genoten zonder alle drukte vooraf.
dinsdag, 17 januari 2017

Passie voor koken

Prijs
Kwaliteit
Service
Of het nu gaat om een romantisch diner voor 2 personen, een (bedrijfs) catering, een bruiloft voor 150 personen.... bij Fay's Foodies ben je aan het juiste adres. Zoek niet verder want Fay's Foodies is op alle fronten top!

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner