starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Fay's Foodies

Prijs
Kwaliteit
Service
Gemiddeld
9,8
Uit 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Prijs
Kwaliteit
Service

21 diner

In Juni een 21 diner georganiseerd bij ons in de tuin. Dankij Fay was dit super geslaagd! Fay's enthousiasme en professionaliteit zorgde ervoor dat de voorbereidingen en het diner zelf super verliepen! Fay, heel erg bedankt voor de goede zorgen en de organisatie!

maandag, 31 juli 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Feest zaterdag 27 mei 2017

Op zaterdag 27 mei 2017 was er bij ons een feest, waarbij we oa gebruik hebben gemaakt van de diensten van Fay's Foodies. Met een aanstekelijk enthousiasme is Fay met haar team voor ons aan het werk gegaan. Het resultaat was overweldigend. Een heerlijk mediterraans buffet met oa lasagne, salades met mozarella, stokbrood met ayoli, kruidenboter etc.
Als toetje was er nog een heerlijk huisgemaakte tiramisu. Kortom, de catering was zeer geslaagd en bovendien bijzonder verrukkelijk.

zondag, 11 juni 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

In één woord GEWELDIG!

Fay's enthousiasme in haar koken brengt ze over op de mensen. Ze luistert goed naar wat je wilt en zorgt voor een zorgeloze avond. Het eten ziet er fantastisch uit en het smaakt nog beter! Zeker aan te raden!!

dinsdag, 7 februari 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Top

Vaker catering gehad van Fay's foodies. Het eten is heerlijk tegen een goede prijs, het eten wordt op een mooie manier gepresenteerd maar vooral het enthousiasme en de professionaliteit van Fay, de eigenaar van het bedrijf zijn subliem. Deze combinatie maakt Fay's foodies onderscheidend! Zonder zorgen het etentje of feest geven!

dinsdag, 7 februari 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Heerlijk en zo mooi

Fay is echt een talent. Ze maakt de meest lekkere hapjes en gerechten en het ziet er ook nog eens fantastisch uit! Een echte aanrader.

zondag, 5 februari 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Top catering met oog voor kwaliteit en persoonlijke aandacht

Met Fay's Foodies hadden wij een heerlijke avond zonder om te hoeven kijken naar de culinaire invulling. Fay maakt heerlijke hapjes en tovert de lekkerste gerechten moeiteloos op tafel. Fay denkt graag met je mee, heeft originele ideeën en verzorgt met aanstekelijk enthousiasme alles tot in de puntjes. Een echte aanrader!

zaterdag, 4 februari 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Lekker eten

Heerlijk diner verzorgd door Fay en haar team. Fijne communicatie vooraf, en vooral heel veel lekker eten. Ideaal voor als je graag tijd besteed aan je gasten IPV in de keuken.

donderdag, 2 februari 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Heerlijk!!

Ik ontvang graag gasten maar zie op tegen het werk. Fay verzorgde voor ons en onze 20 gasten een brunch. Vooraf hebben we met haar overlegd. Alleen dat al was een feestje. Zoveel lekkere en aparte hapjes om uit te kiezen! Het eten was verukkelijk en het zag er prachtig uit. Zo hebben we samen met onze gasten genoten zonder alle drukte vooraf.

donderdag, 26 januari 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Passie voor koken

Of het nu gaat om een romantisch diner voor 2 personen, een (bedrijfs) catering, een bruiloft voor 150 personen.... bij Fay's Foodies ben je aan het juiste adres. Zoek niet verder want Fay's Foodies is op alle fronten top!

dinsdag, 17 januari 2017
Logo van Fay's Foodies

Fay's Foodies

Adresgegevens
Obrechtstraat 404
2517 VJ DEN HAAG
Telefoonnummer

Bekijk de uitjes van Fay's Foodies

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01