starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Alex Buijk

Prijs
Kwaliteit
Service
Gemiddeld
9,5
Uit 50 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 50

Prijs
Kwaliteit
Service

Wat een leuke en hilarische trucs, we hebben gelachen! Een leuke aanvulling op onze avond.

Echt een aanrader en mooie aanvulling

maandag, 25 maart 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Super goed gedaan

Leuke show, zeker voor herhaling vatbaar

maandag, 11 maart 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

We hebben ontzettend genoten van de samenwerking. De interactie tussen Alex en de gasten was ontspannen en erg leuk

Erg goed

woensdag, 6 februari 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

TOP avond

Mede door jou magie heb je er voor ons een TOP avond van gemaakt.
Mijn collega’s hebben het er nog steeds over en prijzen je om jouw enthousiasme en de trucs.
Sommige zitten hier nog steeds verbaasd naar hun kaart met naam te kijken ……. Hahaha.

zaterdag, 26 januari 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

In 1 woord GEWELDIG, enorm gelachen :)

Alle kinderen en volwassenen hebben het enorm naar hun zin gehad. Leuke verrassende show! Volgend jaar zeker weer :)

vrijdag, 11 januari 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Alex heeft met zijn optreden tijdens ons KerstGala er een magische avond van gemaakt die wij ons nog lang zullen herinneren!

Alex heeft met zijn optreden tijdens ons KerstGala er een magische avond van gemaakt die wij ons nog lang zullen herinneren!

vrijdag, 28 december 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Geweldig!

Alex weet de gasten uitstekend te entertainen met zijn show!

dinsdag, 18 december 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Verbazingwekkend en amazing !!

Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad van je kunsten. Goed gedaan man!

maandag, 17 december 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Geweldig !

Je staat er met je neus bovenop maar hij blijft je verbazen !
In een woord Geweldig !

maandag, 17 december 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Fantastisch!

Top Sinterklaas show voor de kinderen van medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van, pedagogisch zeer verantwoord (ook voor hele jonge kinderen).
Aanrader dus!!!

donderdag, 29 november 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Alex Buijk heeft onze groep als tafelgoochelaar op ludieke en magische wijze vermaakt!

Alex Buijk heeft onze groep van circa 75 personen op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn goocheloptreden. Zijn concept om als goochelaar met interactieve trucs en vermaak langs alle tafels te gaan heeft heel goed gewerkt en we zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij bepaalde trucs. We hebben intern veel positieve reacties terug ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

maandag, 26 november 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Ontzettend leuke interactieve goochel-show die jong en oud boeit tot het einde!

We hebben ontzettend genoten van je leuke show Alex. De kinderen en hun ouders vonden het geweldig, we hebben veel complimenten gekregen die jou toekomen. Je krijgt een dikke 9 van ons.

donderdag, 22 november 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Geweldige avond en Alex bezorgd iedereen (naast verwondering) een lach op het gezicht

Alex is een gezellige brabantse jongen die zich als tafel goochelaar tussen het publiek op zijn gemak voelt en iedereen vol verbazing achter laat maar in ieder geval een lach op ieders gezicht tovert.

maandag, 12 november 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Geweldig!

In november samen met een vriend mijn 26ste verjaardag gevierd! Normaal huren wij een dj en een zanger in maar dachten we doen het een keer anders. Een dj en een goochelaar was de nieuwe variant en zeer geslaagd.
Iedereen van jong ( 4 jaar) tot (68) vonden het geweldig en liepen non-stop achter Alex aan.
Ook bleef Alex gewoon wat langer omdat hij niet elke tafel had gehad!

Kortom een aanrader voor elke verjaardag.

maandag, 5 november 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Amazing performances!

From all customers, colleagues & as well my bosses I have got an amazing feedback for your amazing performances! You were making our already great evening just even more fantastic, unforgettable & magic – we would for sure contact you again for a future event! Thank you very much for so much fun & awesome surprises!

woensdag, 24 oktober 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Alleen maar positieve reacties gekregen over je relaxte interactieve optreden.je wist de mensen gedurende hele optreden te boeien.

Een zeer geslaagd optreden. De trucs volgen elkaar in hoog tempo op.
Waarbij hij de mensen erin betrekt. Tevens geeft hij een kijkje in de magische keuken.
Dit alles wordt op een relaxte vrolijke leuke manier gepresenteerd.

maandag, 8 oktober 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

100% geslaagd

Hoi Alex,

Ik wilde je middels deze reactie bedanken voor afgelopen zaterdag! Wat hebben onze gasten genoten! Allemaal lof over de trucs en hoe je het bracht! Ik zal je aanbevelen aan iedereen die een leuke act zoekt ! Wij hadden jouw geboekt zodat onze gasten een leuk vermaak hadden en dat is 100% gelukt!

Bedankt nogmaals

Groet thalitha & Albert !

donderdag, 4 oktober 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Super kinderfeestje

Onze zoon Sam heeft gisteren een fantastisch kinderfeestje gehad!
De kinderen waren onder de indruk van je goochelkunsten en wat een pret hadden ze ondertussen, top entertainment!
We hebben enorm genoten van je show.
Ontzettend bedankt!

zondag, 16 september 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

65 jaar

Heel veel enthousiaste reacties gehad. Goed vermaak, super vriendelijk, geweldig met kinderen. Het was een meer dan geslaagde avond TOP Bedankt je bent super.

zondag, 27 mei 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Surprised

Meer dan goed!

dinsdag, 22 mei 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Een geweldig optreden!!

Erg leuke avond gehad mede door een geweldig optreden van goochelaar Alex Buijk ! Zeker voor herhaling vatbaar !

dinsdag, 10 april 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Fantastische sessie

Alex heeft een fantastische sessie verzorgd op ons IMU Event. Hij combineerde het thema van ons seminar met zijn goocheltrucs en zorgde voor een heerlijke vibe in de zaal. Iedereen ging met een grote glimlach naar buiten nadat Alex de dag had afgesloten. Als je op zoek bent naar een leuke & grappige energizer dan is Alex de man die je moet boeken!

maandag, 26 maart 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Het was heerlijk

Hoi Alex,

Ik wil je even een compliment geven voor je optreden van vrijdag! Heerlijk. Op mij heeft het indruk gemaakt en een inzicht opgeleverd.

hoe jij met humor en magie een boodschap kan overbrengen is geweldig

Bedankt.

maandag, 26 maart 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Magic Alex

Super bedankt voor en geweldig optreden tijdens onze viering van het 10 jaar bestaan van onze vestiging. Onze gasten hebben genoten en wij ook :-) Tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, FNWE/Mariane

vrijdag, 16 maart 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Enthousiaste Show Avond!

In communicatie makkelijk en flexibel. De show werd heel enthousiast gebracht en sloot heel goed aan bij het publiek, voor alle leeftijden! Veel energie spatte ervan af.
Klein aandachtspunt: de grappen 'op de grens' zijn niet nodig om de show leuk te maken!;)

donderdag, 8 maart 2018
Logo van Alex Buijk

Alex Buijk

Adresgegevens
Diamantdijk 226
4706 HH ROOSENDAAL

Bekijk de uitjes van Alex Buijk

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01