starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Alex Buijk

Prijs
Kwaliteit
Service
Gemiddeld
9,5
Uit 61 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 61

Prijs
Kwaliteit
Service

Geweldige show voor kinderen maar ook voor ouders!

Alex is rustig en kalm, geen gehaast om even de show te doen en dan weer door naar de volgende. Hij neemt de tijd en is hulpvaardig om iets extra te doen bijvoorbeeld de kinderen bij een Sinterklaasshow te introduceren. Heeft een leuke interactie met de kinderen. Een aanrader!

donderdag, 28 november 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Wat een talent om jonge kinderen (peuters en kleuters) een uur lang te boeien en interactief met ze aan de slag te gaan!

In 1 woord GEWELDIG!

woensdag, 27 november 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Magisch, professioneel, kon erg goed met het publiek (speciale doelgroep kinderen met een berperking) omgaan

8.5

maandag, 18 november 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

niet alleen de leerlingen vonden het geweldig, ook de leerkrachten hebben genoten.

een dikke 10

vrijdag, 1 november 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Geweldige onthulling

Beste Alex,

Het was een enorm succes gisteren.
Alles is helemaal goed verlopen, de gasten hadden het erg naar hun zin.
Het was een geweldige onthulling, echt top!
Onwijs bedankt. Het was fijn met je te werken!

vrijdag, 4 oktober 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Geweldige show voor jong en oud !

Alex is op een feest bij ons geweest.
Het was een beleving voor jong en oud .
De gasten waren ook onder de indruk en hadden het na het feest nog over Alex de goochelaar .
Een aanrader voor iedereen .

donderdag, 26 september 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Alex is maakte de dag compleet!

Alex kwam afgelopen juli voor onze gasten als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.
En al onze gasten van 3 tot 90 jaar hebben het nu nog steeds over onze 'goochelaar' hoe leuk is dat!
Alex nogmaals bedankt, groeten Gert-Jan en Joline

donderdag, 26 september 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Verrassend en onderhoudend optreden voor jong en oud.

Alex Buijk heeft afgelopen maandag in dorpshuis Parelmoer in Moerstraten twee optredens verzorgd: een voor lagere school kinderen en een voor volwassenen. Beide optredens werden druk bezocht en na afloop was iedereen vol lof over het optreden. Bijzondere trucs met vingervlugheid en denkvermogen zorgen voor vele oh's en ah's. Omdat het publiek actief werd betrokken bij de trucs was iedereen vol aandacht en dat zorgde mede voor een ontspannen en leuke avond.

woensdag, 25 september 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Een waardevolle toevoeging aan ons feest

We kunnen terug zien op een mooi feest, velen waren onder de indruk van je goochel kunsten en snappen niet hoe het kan. Je was een waardevolle toevoeging aan het feest

woensdag, 25 september 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Leuke middag

Alex is niet té aanwezig maar wel spectaculair aanwezig. Veel gelachen en ongeloof

dinsdag, 17 september 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Hans Kazan is er niets bij ,super

geweldige show wat deze man met kaarten kan ,ongelofelijk . als ik nog een keer ga trouwen huur ik hem weer in ha ha ha

donderdag, 12 september 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Wat een leuke en hilarische trucs, we hebben gelachen! Een leuke aanvulling op onze avond.

Echt een aanrader en mooie aanvulling

maandag, 25 maart 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Super goed gedaan

Leuke show, zeker voor herhaling vatbaar

maandag, 11 maart 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

We hebben ontzettend genoten van de samenwerking. De interactie tussen Alex en de gasten was ontspannen en erg leuk

Erg goed

woensdag, 6 februari 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

TOP avond

Mede door jou magie heb je er voor ons een TOP avond van gemaakt.
Mijn collega’s hebben het er nog steeds over en prijzen je om jouw enthousiasme en de trucs.
Sommige zitten hier nog steeds verbaasd naar hun kaart met naam te kijken ……. Hahaha.

zaterdag, 26 januari 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

In 1 woord GEWELDIG, enorm gelachen :)

Alle kinderen en volwassenen hebben het enorm naar hun zin gehad. Leuke verrassende show! Volgend jaar zeker weer :)

vrijdag, 11 januari 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Alex heeft met zijn optreden tijdens ons KerstGala er een magische avond van gemaakt die wij ons nog lang zullen herinneren!

Alex heeft met zijn optreden tijdens ons KerstGala er een magische avond van gemaakt die wij ons nog lang zullen herinneren!

vrijdag, 28 december 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Geweldig!

Alex weet de gasten uitstekend te entertainen met zijn show!

dinsdag, 18 december 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Verbazingwekkend en amazing !!

Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad van je kunsten. Goed gedaan man!

maandag, 17 december 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Geweldig !

Je staat er met je neus bovenop maar hij blijft je verbazen !
In een woord Geweldig !

maandag, 17 december 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Fantastisch!

Top Sinterklaas show voor de kinderen van medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van, pedagogisch zeer verantwoord (ook voor hele jonge kinderen).
Aanrader dus!!!

donderdag, 29 november 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Alex Buijk heeft onze groep als tafelgoochelaar op ludieke en magische wijze vermaakt!

Alex Buijk heeft onze groep van circa 75 personen op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn goocheloptreden. Zijn concept om als goochelaar met interactieve trucs en vermaak langs alle tafels te gaan heeft heel goed gewerkt en we zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij bepaalde trucs. We hebben intern veel positieve reacties terug ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

maandag, 26 november 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Ontzettend leuke interactieve goochel-show die jong en oud boeit tot het einde!

We hebben ontzettend genoten van je leuke show Alex. De kinderen en hun ouders vonden het geweldig, we hebben veel complimenten gekregen die jou toekomen. Je krijgt een dikke 9 van ons.

donderdag, 22 november 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Geweldige avond en Alex bezorgd iedereen (naast verwondering) een lach op het gezicht

Alex is een gezellige brabantse jongen die zich als tafel goochelaar tussen het publiek op zijn gemak voelt en iedereen vol verbazing achter laat maar in ieder geval een lach op ieders gezicht tovert.

maandag, 12 november 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Geweldig!

In november samen met een vriend mijn 26ste verjaardag gevierd! Normaal huren wij een dj en een zanger in maar dachten we doen het een keer anders. Een dj en een goochelaar was de nieuwe variant en zeer geslaagd.
Iedereen van jong ( 4 jaar) tot (68) vonden het geweldig en liepen non-stop achter Alex aan.
Ook bleef Alex gewoon wat langer omdat hij niet elke tafel had gehad!

Kortom een aanrader voor elke verjaardag.

maandag, 5 november 2018
Logo van Alex Buijk

Alex Buijk

Adresgegevens
Lavadijk 179
4706 KZ ROOSENDAAL
Telefoonnummer

Bekijk de uitjes van Alex Buijk

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01