starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen 2Tasty Catering

Prijs
Kwaliteit
Service
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
10
Uit 19 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Prijs
Kwaliteit
Service

In een woord geweldig!

Na het eerste contact steeds snel en super vriendelijk geholpen. Meedenken en adviseren was heel fijn en het eind resultaat was in een woord geweldig. Heerlijk vers en mooie smaken echt Surinaams en toch voor alle mensen, 32 stuks wat wils. Super!

zondag, 8 december 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Top service en eten was heerlijk!

Voor mijn werk een catering geregeld voor een collega die voor ‘t laatst was. Het eerste telefonisch contact met Airis was al heel prettig. Er wordt goed naar je geluisterd en het Indische eten was heerlijk. Airis en haar man weten wat service inhoudt. Je hebt het gevoeld alsof je ze al jaren kent. Dank daarvoor en tot een volgende keer!

zondag, 10 november 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Simpelweg geweldige low-carb-kwark-fruit-taart voor 60 man op kantoor

Even een Whatsappje en er staat ogenblikkelijk een traktatie op tafel. Een heerlijke gezonde low-carb-kwark-fruittaart waar 60 collega's binnen 15 minuten wel raad mee wisten. Goede communicatie, super service en heerlijk en eerlijk product.

dinsdag, 15 oktober 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

top sevice!

top service en top kwaliteit, prijs zeker vergelijkbaar met het kwaliteit.

donderdag, 26 september 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Het eten is heerlijk en de service is top. Ze luisteren echt wat de klant wilt en gaan daarmee gelijk aan de slag!

Meerdere malen hebben wij nu eten besteld bij 2tasty. Het is heerlijk. En alle vrienden nemen altijd de visitekaartjes mee omdat iedereen zo enthousiast van het eten wordt.

Een hele dikke aanrader!

maandag, 23 september 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Top catering!!!

Ik heb aan 2 tasty uitbesteed voor een kinderverjaardag. We kozen Surinaams eten. Oh wat waren ze verrukkelijk! Je proeft dat eten met liefde is gemaakt. Ook contact met Airis en haar man verliep goed en ze zijn heel vriendelijk. Bedankt Airis en team voor heerlijke eten.

woensdag, 18 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitstekende BBQ producten die met zorg werden klaar gemaakt!!! Mijn collega's waren bijzonder enthousiast, veel complimenten gehad!!

10

zondag, 1 september 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Aeris en Minni hebben er alles aan gedaan om van mijn 70e verjaardag een onvergetelijke dag te maken . Wat een Succes en Wat een complimenten Heb Ik over hun heerlijke Indische Buffet gehad.

Geweldig ! Je voelt dat zij beiden hun werk met passie doen.
Voor herhaling vatbaar !
Ruime porties en alles vers.
Sympathiek echtpaar Dat alle problemen voor je oplost ! Ik hou een beetje van ze !

woensdag, 6 februari 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

Het was weer overheerlijk, alles was weer prima verzorgd en smaakte verrukkelijk!

Kan niet beter. Hebben niets meer te wensen over. Ga zo door! We komen terug, want weten dat we bij jou top kwaliteit krijgen!

dinsdag, 15 januari 2019
Prijs
Kwaliteit
Service

In één woord GEWELDIG

Beste 2Tasty,
Waarom 2Tasy ik zal het u uit leggen waarom u voor dit geweldige team moet kiezen.
Voor mij Angelique Bauer heb gekozen voor 2tasy. Wand het was voor mij een snelle beslissing om voor 2Tasty te kiezen. Ik heb het heerlijke eten al voor kunnen proeven omdat mijn zus 2tasy in had gehuurd 10 juni jl. Zo doende heb ik al een voorproef kunnen waarnemen van hun lekkere eten.
Zelf heb ik op 29 juli jl een bespreking gehad met Airis over de idee wat het moet gaan woorden voor mijn mooi dag op 21 oktober.
Na veel brainstormen zijn we er uitgekomen op het thema herfst vanwege de tijdperiode wand aan deze mooi dag zat een dresscode die te maken had met de herfstkleuren.
Ik mijn aankondigingskaart had ik vermeld dat mijn gasten een verrassende herfstbuffet geserveerd zou krijgen.
Het herfstbuffet wat we de gasten gingen serveren was niet alleen kleurrijk om te zien maar ook super heerlijk.
2Tasy heeft mijn weer overdonderd met een heerlijke herfsttaart en een verrukkelijke herfstbuffet te serveren voor mijn gasten.
Het wat precies wat ik wilde het was prachtig om er naar te kijken maar het opeten was in één woord GEWELDIG.
Bedankt , 2Tasy en het hele Team
Liefs Jan En Angelique Bauer

zaterdag, 3 november 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Geweldig goed eten en verzorgd, en alles netjes schoon en opgeruimdk,TOP

Airis, wat heb je ons verrast met je geweldige heerlijke taart die je voor mijn zusje Angelique Bauer en haar man Jan heb gemaakt en daarna het geweldige herfstdiner verrukkelijk. Airis en je hele team in 1 woord TOP

zaterdag, 13 oktober 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Afdelingsuitje

Voor ons afdelingsuitje hebben we de catering uit hand gegeven aan 2tasty. Al bij het eerste gesprek was voor ons eigenlijk al duidelijk dat zij het zouden worden. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en deze perfect uitgevoerd op de avond. Samenwerking met andere leveranciers liep ook vlekkeloos. bedankt voor de goede zorgen en hoop een volgende keer weer een beroep op jullie te kunnen doen.

dinsdag, 3 juli 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Verjaardag 50 jaar

Wij hebben onze gehele catering aan Airis uitbesteed voor onze gasten op mijn verjaardag, ongeveer 40 personen.
De eerste contacten waren al heel erg open en positief, er was veel aandacht voor wat we wilden doen. Wij hebben het passie en smaak pakket aangevuld met diverse vis spiesjes.
Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een hele fijne avond.
Persoonlijk hebben wij erg goed gegeten maar ook alle gasten waren zeer tevreden met wat wij besproken hadden.
Het was allemaal ruim voldoende (de komende weken zullen we er nog van eten). De verschillende smaken waren ook aanwezig. Door de combi met vis en vissalade en vlees met vleessalade hebben we gewoon super genoten. Bij ons had Airis haar man meegenomen als hulp en beide werkte super goed samen. Beide zijn zeer vriendelijk.

Wij vinden dat Airis het fantastisch heeft gedaan en zouden haar bij iedereen willen adviseren.

Fam. Meulmeester
23 juni 2018

zondag, 24 juni 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

50 jaar!

Airis en Menny vormen een hecht team. Airis luistert goed naar wat we hebben wilden. Het is is een Chinees menu geworden voor 40 personen met heerlijke hapjes vooraf en een fantastisch mooie dessert tafel. Echt super. Wij zouden het zo weer doen. Smullen.

zaterdag, 12 mei 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

50 jaar!

Airis en Menny vormen een hecht team. Airis luistert goed naar wat we hebben wilden. Het is is een Chinees menu geworden voor 40 personen met heerlijke hapjes vooraf en een fantastisch mooie dessert tafel. Echt super. Wij zouden het zo weer doen. Smullen.

zaterdag, 12 mei 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Bruiloft Party

Ik heb 2Tasty ontdekt op internet. Het waren de schotels die mij er toe aanzette eens te bellen. Het leuke gesprek met Airis gaf mij vertrouwen en ik gaf alles uit handen. Ik had het niet beter kunnen doen. Er werden twee complete tafels ingericht waarmee ik onze gasten werkelijk verblufte. Zelfs bloemen sierden de tafel. Iedereen was vol lof niet alleen over de sierlijke tafel maar vooral over de kwaliteit. 2Tasty is een ware aanrader.

maandag, 23 april 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Geweldige catering verzorgt naar onze wensen!

De voorbereiding was al een feestje bij 2Tasty. Ze dachten mee met ons thema en brachten zelfs nog ideeën aan! Ons bedrijfsfeest had een salsa thema en dat heeft 2Tasty ons gegeven. Het eten werd feestelijk opgediend en het personeel was ook in salsa stijl.
Ondanks dat ons doorgenomen draaiboek afweek, paste 2Tasty zich daar moeiteloos op aan.
Wij zullen vaker 2Tasty inhuren voor ons personeel !

maandag, 23 april 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Housewarming party

Housewarming gehad. 2tasty verzorgde de gasten met heerlijk eten waar iedereen enthousiast over was!!
De mensen van 2 tasty zijn een goed georganiseerd team met gevoel voor wat de klant wenst. Het werd het een fantastische avond ook dankzij 2tasty!!
Nogmaals hartelijk dank ?

donderdag, 8 februari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Top catering !

Goedemorgen Airis en Menni,

Buitengewoon, veel complimenten en zal jullie zeker aanbevelen.
Dankjewel voor de goede zorgen.

Vriendelijke groet,
Helga

woensdag, 31 januari 2018
Logo van 2Tasty Catering

2Tasty Catering

Adresgegevens
Houtsingel 119
2719 EB ZOETERMEER

Bekijk de uitjes van 2Tasty Catering

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01