Blijf je graag een beetje in beweging en wil je de dynamiek er een beetje inhouden tijdens jouw feest of evenement? Dan is een buffet een goed idee om de mensen te voorzien van allerlei lekkers.

Laat de mensen naar het eten toekomen. Zo kunnen ze zelf zien en bepalen wat ze willen proeven en waar ze nog even mee wachten. Ondertussen kan je nog gezellig een praatje maken, terwijl iedereen een bordje vult met precies datgene wat hij of zij kiest.

Kies voor een buffet in een bepaald thema, uit een bepaald land of met bepaalde gerechten. Een Bourgondisch buffet, salades, toetjes, vegetarisch of vis en/of vlees. Kies een buffet dat bij jouw feest of evenement past en laat de mensen genieten van het samen zijn en samen eten.

€ 9,90 per soepplank
's-Gravenmoer
Van smaakvolle klassiekers tot exotisch gevulde kommen. Uitgebreid tot een complete maaltijd of geconcentreerd tot een snelle soup-to-go. Aan jou de keuze!
Vanaf € 5,00 per persoon
Almere
Ginyjen staat voor heerlijke internationale gerechten. De combinatie van onze patisserie en Indische gerechten zorgen voor een compleet buffet.
Diner vanaf € 27,50 per persoon
Den Haag
Zorgeloos en ontspannen genieten met je gasten
Vanaf € 7,95 per persoon
Utrecht
Als cateringbedrijf maken we kleine gerechtjes op brood, geïnspireerd op de authentieke smaken die we tijdens onze reizen hebben ervaren.
Vanaf € 9,55
Barneveld
Wij verhuren Tenten - Klapstoelen - Statafels - Heaters - Kramen en nog veel meer.
Vanaf € 15,00 per persoon
Dordrecht
Loffelijk Catering verzorgt diverse catering voor uw feest of evenement. Mogelijkheden: Walking dinners, verzorgde recepties, lunch buffet, buffet catering, bruiloft catering en vergader arrangementen.
Vanaf € 6,50 per persoon
Arnhem
Het Verrukkelijke Leven levert catering op maat, passend bij jouw concept. Centraal staat wel dat altijd alles huisgemaakt, puur, eerlijk en super smaakvol is.
Vanaf € 24,50 per persoon
Amsterdam
Koken met smaak en passie en oog voor duurzaamheid door veelal biologische ingrediënten of vers van het land uit de regio.
Vanaf € 7,25 per persoon
Utrecht
Een verjaardag, bruiloft, bedrijfs-of vriendenborrel, familiefeest of welke heuglijke gelegenheid ook, Tutti a Tavola verzorgt met passie en plezier de juiste culinaire invulling.
Vanaf € 11,50 per persoon
Liessel
Geniet van een heerlijk warm & koud buffet! Wij beschikken over 6 verschillende pakketten.