Zoek hier

Blijf je graag een beetje in beweging en wil je de dynamiek er een beetje inhouden tijdens jouw feest of evenement? Dan is een buffet een goed idee om de mensen te voorzien van allerlei lekkers.

Laat de mensen naar het eten toekomen. Zo kunnen ze zelf zien en bepalen wat ze willen proeven en waar ze nog even mee wachten. Ondertussen kan je nog gezellig een praatje maken, terwijl iedereen een bordje vult met precies datgene wat hij of zij kiest.

Kies voor een buffet in een bepaald thema, uit een bepaald land of met bepaalde gerechten. Een Bourgondisch buffet, salades, toetjes, vegetarisch of vis en/of vlees. Kies een buffet dat bij jouw feest of evenement past en laat de mensen genieten van het samen zijn en samen eten.

Vanaf € 9,55
Barneveld
Wij verhuren Tenten - Klapstoelen - Statafels - Heaters - Kramen en nog veel meer.
Vanaf € 15.95 per persoon
Almere
Business Catering Services in staat om voor elk gewenste catering het tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service hoog in het vaandel staat.
Vanaf € 5,00 per persoon
Almere
Ginyjen staat voor heerlijke internationale gerechten. De combinatie van onze patisserie en Indische gerechten zorgen voor een compleet buffet.
Vanaf € 11,50 per persoon
Liessel
Geniet van een heerlijk warm & koud buffet! Wij beschikken over 6 verschillende pakketten.
Vanaf € 14,95 per persoon
Diemen
Bij TVZ Catering bent u er zeker van dat alles perfect verzorgd wordt! Wij staan altijd voor u klaar en zullen altijd helpen.
Diner vanaf € 27,50 per persoon
Den Haag
Zorgeloos en ontspannen genieten met je gasten
Prijs op aanvraag
Assen
Partycatering Assen verzorgt diverse lekkere buffetten voor u. Lekker Italiaans of toch Chinees? Bij ons bent u aan het juiste adres.
Vanaf € 12,50 per persoon
Raamsdonksveer
Hebben jullie iets te vieren op eigen locatie? Dan zijn wij jouw partner voor catering op maat.
Vanaf € 7,25 per persoon
Utrecht
Een verjaardag, bruiloft, bedrijfs-of vriendenborrel, familiefeest of welke heuglijke gelegenheid ook, Tutti a Tavola verzorgt met passie en plezier de juiste culinaire invulling.
Vanaf € 5,00 per persoon
Zoetermeer
Voor de heerlijkste gerechten, hapjes en maaltijden met een exotisch tintje is 2Tasty catering een goede keuze.