Blijf je graag een beetje in beweging en wil je de dynamiek er een beetje inhouden tijdens jouw feest of evenement? Dan is een buffet een goed idee om de mensen te voorzien van allerlei lekkers.

Laat de mensen naar het eten toekomen. Zo kunnen ze zelf zien en bepalen wat ze willen proeven en waar ze nog even mee wachten. Ondertussen kan je nog gezellig een praatje maken, terwijl iedereen een bordje vult met precies datgene wat hij of zij kiest.

Kies voor een buffet in een bepaald thema, uit een bepaald land of met bepaalde gerechten. Een Bourgondisch buffet, salades, toetjes, vegetarisch of vis en/of vlees. Kies een buffet dat bij jouw feest of evenement past en laat de mensen genieten van het samen zijn en samen eten.

Vanaf € 17,50
Mogelijk in Nederland
Wilt u ook wakker gemaakt worden met als verrassing een een heerlijk ontbijt van Goedemorgen Ontbijtservice.
Prijs op aanvraag
Warmond
Wij kiezen in de pure keuken, voor eerlijke, verse, voornamelijk vegetarische en daardoor gezonde voeding.
Vanaf € 12,50 per persoon
Raamsdonksveer
Hebben jullie iets te vieren op eigen locatie? Dan zijn wij jouw partner voor catering op maat.
Diner vanaf € 27,50 per persoon
Den Haag
Zorgeloos en ontspannen genieten met je gasten
Prijs op aanvraag
Assen
Partycatering Assen verzorgt diverse lekkere buffetten voor u. Lekker Italiaans of toch Chinees? Bij ons bent u aan het juiste adres.
Vanaf € 11,50 per persoon
Liessel
Geniet van een heerlijk warm & koud buffet! Wij beschikken over 6 verschillende pakketten.
Vanaf € 15.95 per persoon
Almere
Business Catering Services in staat om voor elk gewenste catering het tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service hoog in het vaandel staat.
Vanaf € 6,50 per persoon
Arnhem
Het Verrukkelijke Leven levert catering op maat, passend bij jouw concept. Centraal staat wel dat altijd alles huisgemaakt, puur, eerlijk en super smaakvol is.
Vanaf € 7,95 per persoon
Utrecht
Als cateringbedrijf maken we kleine gerechtjes op brood, geïnspireerd op de authentieke smaken die we tijdens onze reizen hebben ervaren.
€ 9,90 per soepplank
's-Gravenmoer
Van smaakvolle klassiekers tot exotisch gevulde kommen. Uitgebreid tot een complete maaltijd of geconcentreerd tot een snelle soup-to-go. Aan jou de keuze!