Zoek hier

Blijf je graag een beetje in beweging en wil je de dynamiek er een beetje inhouden tijdens jouw feest of evenement? Dan is een buffet een goed idee om de mensen te voorzien van allerlei lekkers.

Laat de mensen naar het eten toekomen. Zo kunnen ze zelf zien en bepalen wat ze willen proeven en waar ze nog even mee wachten. Ondertussen kan je nog gezellig een praatje maken, terwijl iedereen een bordje vult met precies datgene wat hij of zij kiest.

Kies voor een buffet in een bepaald thema, uit een bepaald land of met bepaalde gerechten. Een Bourgondisch buffet, salades, toetjes, vegetarisch of vis en/of vlees. Kies een buffet dat bij jouw feest of evenement past en laat de mensen genieten van het samen zijn en samen eten.

Vanaf € 15.95 per persoon
Almere
Business Catering Services in staat om voor elk gewenste catering het tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service hoog in het vaandel staat.
Prijs op aanvraag
Warmond
Wij kiezen in de pure keuken, voor eerlijke, verse, voornamelijk vegetarische en daardoor gezonde voeding.
Vanaf € 5,00 per persoon
Almere
Ginyjen staat voor heerlijke internationale gerechten. De combinatie van onze patisserie en Indische gerechten zorgen voor een compleet buffet.
€ 25,00 per persoon
Amsterdam
Bent u op zoek naar waanzinnig lekker en ook nog eens verantwoord eten voor een feest of evenement? Dan is Padrón precies wat u zoekt!
Vanaf € 11,75 per persoon
Diemen
Happy Paella verzorgt paella catering in heel Nederland op elke gewenste locatie. Bijna alle ingrediënten die gebruikt worden voor de paella’s worden geïmporteerd uit Spanje.
Vanaf € 14,95 per persoon
Diemen
Bij TVZ Catering bent u er zeker van dat alles perfect verzorgd wordt! Wij staan altijd voor u klaar en zullen altijd helpen.
Vanaf € 12,50 per persoon
Raamsdonksveer
Hebben jullie iets te vieren op eigen locatie? Dan zijn wij jouw partner voor catering op maat.
Vanaf € 5,00 per persoon
Zoetermeer
Voor de heerlijkste gerechten, hapjes en maaltijden met een exotisch tintje is 2Tasty catering een goede keuze.
Vanaf € 6,50 per persoon
Apeldoorn
Wij zijn een veelzijdig cateringbedrijf uit Apeldoorn. Verzorgen graag uw feest op locatie of bij u aan huis. Specialist in Barbecue party`s, maar ook warme en koude buffetten, hapjes, lunches en maaltijden.
Vanaf € 7,95 per persoon
Utrecht
Als cateringbedrijf maken we kleine gerechtjes op brood, geïnspireerd op de authentieke smaken die we tijdens onze reizen hebben ervaren.