Catering
Voor een lekker buffet

Blijf je graag een beetje in beweging en wil je de dynamiek er een beetje inhouden tijdens jouw feest of evenement? Dan is een buffet een goed idee om de mensen te voorzien van allerlei lekkers.

Laat de mensen naar het eten toekomen. Zo kunnen ze zelf zien en bepalen wat ze willen proeven en waar ze nog even mee wachten. Ondertussen kan je nog gezellig een praatje maken, terwijl iedereen een bordje vult met precies datgene wat hij of zij kiest.

Kies voor een buffet in een bepaald thema, uit een bepaald land of met bepaalde gerechten. Een Bourgondisch buffet, salades, toetjes, vegetarisch of vis en/of vlees. Kies een buffet dat bij jouw feest of evenement past en laat de mensen genieten van het samen zijn en samen eten.

Vanaf € 11,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Gevestigd in Liessel
Geniet van een heerlijk warm & koud buffet! Wij beschikken over 6 verschillende pakketten, maar uiteraard is alles in overleg mogelijk. Mogelijk vanaf 10 personen. Ook de afwas kan uit handen genomen worden voor een meeprijs van € 0,50 per persoon.
Vanaf € 5,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Gevestigd in Zoetermeer
Voor de heerlijkste gerechten, hapjes en maaltijden met een exotisch tintje is 2Tasty catering een goede keuze. In de regio Zuid-Holland komen zij naar je toe om van iedere gelegenheid een culinair feest te maken. Of het nu gaat om borrels, recepties, feesten, trouwerijen of de jaarlijkse bedrijfsbarbecue, 2Tasty weet er wel raad mee.
Diner vanaf € 27,50 per persoon, Fingerfood vanaf € 12,50 per persoon
8 tot 200 personen
Den Haag
Zoekt u een cateraar die precies de invulling aan een diner of borrel geeft die u voor ogen heeft? Met bijna 5 jaar ervaring als professioneel cateraar, bent u bij Fay's Foodies altijd aan het juiste adres. Ook diverse buffet catering mogelijk zoals Meditteraan buffet, Indonesisch buffet en een Mexicaans buffet.
Vanaf € 11,75 per persoon
6 verschillende paella's
Diemen
Happy Paella verzorgt paella catering in heel Nederland op elke gewenste locatie. Bijna alle ingrediënten die gebruikt worden voor de paella’s worden geïmporteerd uit Spanje. Dit zorgt ervoor dat de smaak van onze paella uniek blijft, net zoals onze recepten. Het maken van onze paella op uw eigen locatie zal voor veel gasten al een hele happening zijn.
Vanaf € 19,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Amsterdam
Sky's Kitchen is een jong cateringbedrijf in Amsterdam dat zich specialiseert in traditioneel Surinaams, Thais en Japans eten. Met een Surinaams-Javaanse achtergrond, ervaring als sushikok en een hele grote passie voor de Aziatische keuken, is Sky vanuit zijn huiskeuken begonnen met een wekelijkse maaltijdservice voor buurtgenoten in het centrum van Amsterdam.
Vanaf € 14,95 per persoon
Tot meer dan 120 personen
Diemen
Bij TVZ Catering bent u er zeker van dat alles perfect verzorgd wordt! Wij staan altijd voor u klaar en zullen altijd helpen. Wij kunnen de catering voor uw bedrijfsfeest, evenement of feest al verzorgen vanaf € 14,95 p.p. Wij werken alleen maar met de verste producten en proberen zo het evenement zo goed mogelijk te laten verlopen. Er is niks belangrijker dan uw gasten met een lach weg te zien gaan.
Prijs op aanvraag
Aantal personen in overleg
Delft
OrangeOlive biedt een beleving. Ongedwongen en gezellig. Wij verzorgen veelal catering op maat voor grote partijen, festivals, trouwerijen en verschillende events.Missie; elke gast gaat, na een catering verzorgd door ons, naar huis met een verhaal. Elke opdracht is een missie op zich.
Vanaf € 9,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Antwerpen
Wij van Attorno bieden u een origineel feest aan! Overheerlijke pizza’s, gebakken in onze authentieke houtoven. Het verse deeg zorgt voor een heerlijke krokante en dunne bodem met daarop verse ingrediënten die de pizza helemaal afmaken! Onze catering garandeert u dat er alles gedaan wordt om het feest goed te laten verlopen.
Vanaf € 12,50 per persoon
Specialist in thuis diner's, catering en workshops
Houten
Gezelligheid, passie en liefde voor lekker en goed eten is de rode draad bij La Crevette. Voor bij de borrel heerlijke Bits'n'bites bestellen? Voor bij de lunch een keer een typisch Belgisch broodje eten? Of juist met een klein select gezelschap een thuis diner laten verzorgen? Wij werken vanuit Houten, maar komen graag naar u toe om onze diensten bij uit te voeren
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Amsterdam
Een feest waar uw gasten met heel veel plezier op terug kijken. Waar u zelf geen omkijken naar heeft. Alles volledig verzorgd of net zoveel als u dat wil. Een feest waar u zelf de hoofdrol kan spelen en genieten van smaakvolle gerechten. Ingrediënten vers van het land. Koken met smaak en passie en oog voor duurzaamheid door veelal biologische ingrediënten of vers van het land uit de regio.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje