Belegde broodjes
Broodjes Catering op uw locatie!
Vanaf € 5,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Gevestigd in Zoetermeer
Voor de heerlijkste gerechten, hapjes en maaltijden met een exotisch tintje is 2Tasty catering een goede keuze. In de regio Zuid-Holland komen zij naar je toe om van iedere gelegenheid een culinair feest te maken. Of het nu gaat om borrels, recepties, feesten, trouwerijen of de jaarlijkse bedrijfsbarbecue, 2Tasty weet er wel raad mee.
Vanaf € 17,50 per persoon
11 verschillende ontbijtarrangementen
Mogelijk in heel Nederland en België!
Wilt u ook wakker gemaakt worden met als verrassing een een heerlijk ontbijt van Goedemorgen Ontbijtservice?
Prijs op aanvraag
Vanaf 10 personen
Assen
Wij verzorgen al ruim 20 jaar de beste en leukste feesten, tuinfeesten, bruiloften, recepties, jubilea en catering op locatie. Vrijwel alles is in eigen beheer, waardoor wij 1 aanspreekpunt zijn. Ook is het daardoor heel betaalbaar en de service het best omdat alles onder 1 dak te vinden is. We verhuren natuurlijk ook onze tenten en ander partymaterialen.
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 20 personen
Dordrecht
Aan de rand van het oude centrum in Dordrecht zit het restaurant De Lachende Gans en catering bedrijf Loffelijk. Loffelijk Catering verzorgt diverse catering voor uw feest of evenement. Mogelijkheden: Walking dinners, verzorgde recepties, lunch buffet, buffet catering, bruiloft catering en vergader arrangementen. In ons restaurant ga je naar huis met een ‘culinaire glimlach! 
Vanaf € 395,00
Nog 8 andere concepten
Noordwijkerhout
Ambachtelijk is het toverwoord, bij de mensen van Beemsterkaas. Niet zo vreemd dus dat dit bekende merk voor het ontwikkelen van een cateringconcept bij Dutch Food Concepts aanklopte. Speciaal voor evenementen waar bezoekers met een lekker broodje kaas hun honger kunnen stillen. Het bedrijf heeft de kaasmakerij gemoderniseerd, maar toch kiezen ze er nog steeds voor om de kaas op ambachtelijke wijze te maken.
Vanaf € 7,95 per persoon
Vanaf 20 personen
Utrecht
Als cateringbedrijf maken we kleine gerechtjes op brood, geïnspireerd op de authentieke smaken die we tijdens onze reizen hebben ervaren.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje