Borrel
Alles voor een borrel
Vanaf € 5,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Gevestigd in Zoetermeer
Voor de heerlijkste gerechten, hapjes en maaltijden met een exotisch tintje is 2Tasty catering een goede keuze. In de regio Zuid-Holland komen zij naar je toe om van iedere gelegenheid een culinair feest te maken. Of het nu gaat om borrels, recepties, feesten, trouwerijen of de jaarlijkse bedrijfsbarbecue, 2Tasty weet er wel raad mee.
Diner vanaf € 27,50 per persoon, Fingerfood vanaf € 12,50 per persoon
8 tot 200 personen
Den Haag
Zoekt u een cateraar die precies de invulling aan een diner of borrel geeft die u voor ogen heeft? Met bijna 5 jaar ervaring als professioneel cateraar, bent u bij Fay's Foodies altijd aan het juiste adres. Ook diverse buffet catering mogelijk zoals Meditteraan buffet, Indonesisch buffet en een Mexicaans buffet.
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 150 personen
Utrecht
Les Couverts verzorgt prive diners, catering of kookworkshops voor particulieren of bedrijven. Van exclusieve borrelhapjes tot een goede snack of uitgebreide lunch. Les Couverts biedt u meer dan gewone catering. Bij ons staat kwaliteit namelijk op de eerste plaats. Dit zorgt er voor dat u een heerlijke borrel, lunch of gewone maaltijd geleverd kunt krijgen zonder enige zorgen.  
Vanaf € 15,00 per persoon
Mogelijk bij u thuis of op een unieke locatie
Maria-Hoop
Mangez catering is een full service cateraar die luxe party- en bedrijfscatering verzorgt. Naast het culinaire gedeelte verzorgen wij ook de drank, personeel, meubilair, decoratie en tenten. Vanaf het begin bij de voorbereiding van uw feest helpen wij u graag verder over de hele invulling en uitvoering van het evenement.
Prijs op aanvraag
Vanaf 10 personen
Assen
Wij verzorgen al ruim 20 jaar de beste en leukste feesten, tuinfeesten, bruiloften, recepties, jubilea en catering op locatie. Vrijwel alles is in eigen beheer, waardoor wij 1 aanspreekpunt zijn. Ook is het daardoor heel betaalbaar en de service het best omdat alles onder 1 dak te vinden is. We verhuren natuurlijk ook onze tenten en ander partymaterialen.
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Amsterdam
Een feest waar uw gasten met heel veel plezier op terug kijken. Waar u zelf geen omkijken naar heeft. Alles volledig verzorgd of net zoveel als u dat wil. Een feest waar u zelf de hoofdrol kan spelen en genieten van smaakvolle gerechten. Ingrediënten vers van het land. Koken met smaak en passie en oog voor duurzaamheid door veelal biologische ingrediënten of vers van het land uit de regio.
Vanaf € 40,00 per persoon
Vanaf 50 personen
Wij verzorgen op elke gewenste locatie in Nederland een kerstborrel
Kerstmis komt eraan! Voorkom teleurstellingen en boek nu jullie kerstborrel of nieuwjaarsreceptie op de dag van jullie keuze. Wij beschikken over verschillende arrangementen met vaste prijzen, zodat jullie jaarafsluiting niet alleen gezellig wordt, maar ook betaalbaar blijft!
Vanaf € 4,00 per pakket
Warm en koude buffetten, BBQ pakketten, Gourmet pakketten, Hapjes, Dranken of Soepen
Leek
Een beetje feest is pas compleet als je de gasten op alle terreinen goed verzorgt. Praten en dansen maakt dorstig en ook hongerig, maar met catering op maat valt de dorst te lessen en de honger te stillen. Wordt het een uitgebreide barbecue volledig verzorgd van hoge kwaliteit vlees tot en met sauzen, salades en brood?
Prijs op aanvraag
8 verschillende catering concepten
Nieuwegein
Design Catering is de cateringafdeling van De Lantaern. Wij zijn uw partner bij het verzorgen van een feest of evenement op elk gewenste locatie. Met ruim 35 jaar ervaring in deze branche is geen evenement ons te groot of te klein. Wij verzorgen buffetten, walking dinners, luxe hapjes, buffet schotels en barbecue's.
Prijs op aanvraag
Aantal personen in overleg
Delft
OrangeOlive biedt een beleving. Ongedwongen en gezellig. Wij verzorgen veelal catering op maat voor grote partijen, festivals, trouwerijen en verschillende events.Missie; elke gast gaat, na een catering verzorgd door ons, naar huis met een verhaal. Elke opdracht is een missie op zich.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje