Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search cross home pictures2 whatsapp
Alle uitjes

Beoordelingen voor alle uitjes

Gemiddeld een 8,7 uit 109 beoordelingen

8,5 Beleving
8,8 Begeleiding
8,7 Prijs/kwaliteit

Thaise Foodtruck - Indy truck

Fantastisch!

Heerlijk gegeten! Curry met beefsalade. De Foodtruck stond bij ons in de straat in Leeuwarden! Super vriendelijke bediening!

Door: Rinnie

Alex Buijk - Magisch Entertainer

Alex is een entertainer in hart en nieren.

Gezien de aangescherpte Coronamaatregelen moest ik de bruiloft van afgelopen zaterdag aanpassen. Het feest kon niet meer doorgaan en om de gasten en het bruidspaar toch een leuke beleving te geven heb ik contact opgenomen met Alex. Wat een topper! Hij heeft 2 uur lang de gasten vermaakt, verbaasd en de meest bijzondere trucjes laten zien. Zijn humor is aanstekelijk en zijn toenadering naar de gasten ontspannen en vriendelijk. Een absolute aanrader voor vermaak.

Door: Irulan

Soep buffetten uit Gravenmoer - Mijntjes' catering

100% kwaliteit en service, verzorgd tot in de puntjes

Mijntje ontzorgd! Haar vriendelijke manier van werken is professioneel, klantgericht en representatief. Haar soepen zijn ongelofelijk lekker en alles wordt leuk gepresenteerd. Aanrader!

Door: Annelies

Soep buffetten uit Gravenmoer - Mijntjes' catering

Van begin tot eind, van organisatie tot uitvoering een hele goede ervaring!

Een hele fijne service en geweldig fijne smaken met bijbehorende presentatie! Wij hebben een heel feestelijke 50-ste verjaardag kunnen vieren met al onze genodigden. Wij werden getipt en tippen graag een ander!

Door: Jolijn

Alex Buijk - Magisch Entertainer

De kers op de taart

Dankzij de flexibele en persoonlijke aanpak van Alex werd zijn show de ideale afsluiter van ons haakweekend. Het bracht iedereen in een staat van verwondering en extase. Iedereen ging nadien met een grote glimlach huiswaarts. Een leuke verrassing voor onze deelnemers die enorm goed in de smaak viel. Bedankt Alex!

Door: Stephane

Springkussens huren in Maarheeze - Revando verhuur

Topservice

Al enkele jaren huren we jaarlijks springkussens, popcorn-automaat en suikerspin-automaat bij Revando. Top service. Duidelijke afspraken, bereikbaar als er iets niet duidelijk is en stipt op tijd met brengen en weer ophalen van spullen. Zeker een aanrader!

Door: Cambrinus

Soep buffetten uit Gravenmoer - Mijntjes' catering

Mijntjes' maakte het feestje bijzonder. Zoals altijd geweldig lekker! Iedereen bijzonder tevreden.

Een 50e verjaardag bijzonder willen maken is met het inschakelen van Mijntjes' catering zeker gelukt. Mijntjes' dacht prettig mee over wat bij ons en de gelegenheid paste. De soepen waren zoals altijd geweldig lekker, zo ook alles dat er bij werd geserveerd aan allerlei soorten brood, kaas, worst, jam, stroop, e.d. Presentatie stijlvol en leuk. De soepplank en vaker wat kunnen nemen zorgen voor dynamiek. De gasten en wij vonden het zeer geslaagd, voedzaam, lekker en origineel. Kwaliteit!

Door: Jolijn

Springkussen huren in Spijkenisse - PartyKoning

Top service

Van springkussen tot Stormbaan alles was goed geregeld!

Door: Gregory

Alex Buijk - Magisch Entertainer

Geweldige show voor kinderen maar ook voor ouders!

Alex is rustig en kalm, geen gehaast om even de show te doen en dan weer door naar de volgende. Hij neemt de tijd en is hulpvaardig om iets extra te doen bijvoorbeeld de kinderen bij een Sinterklaasshow te introduceren. Heeft een leuke interactie met de kinderen. Een aanrader!

Door: Riccardo

Alex Buijk - Magisch Entertainer

Wat een talent om jonge kinderen (peuters en kleuters) een uur lang te boeien en interactief met ze aan de slag te gaan!

In 1 woord GEWELDIG!

Door: Stichting
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01