starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Bedrijfsfeest

Banner bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest kan om verschillende redenen en op verschillende manieren worden gehouden.

Klik hier voor allerlei soorten bedrijfsfeesten!

Aanleiding:

De redenen voor een bedrijfsfeest kunnen heel verschillend zijn. Het kan een jaarlijks terugkerend feest zijn, het kan worden georganiseerd ter verbetering van de bedrijfssfeer, om een bereikte mijlpaal te vieren, etc.

Feestgangers:

Genodigden zijn alle werknemers van een bedrijf, eventueel met aanhang of gezin.

Organisatie:

Afhankelijk van de hoeveelheid werk kan de organisatie in handen liggen van één persoon of van een feestcommissie. Grote bedrijven besteden de organisatie ook heel vaak uit.

Locatie:

Het feest kan plaatsvinden op het werk zelf of op een locatie elders.

Tijdstip:

Het moment waarop het feest wordt gehouden, wordt bepaald door de achterliggende reden.

Feest:

De manier waarop het feest wordt gevierd, hangt vaak samen met de locatie. Feesten met één of meer activiteiten zijn tegenwoordig erg populair.

Tijdsduur:

Ook dit is deels afhankelijk van de gekozen feestlocatie en/of het inhuren van bedieningspersoneel. Zaalhouders en personeel zijn nl. verplicht om zich aan werk- en sluitingstijden te houden. Als u echter alles in eigen hand houdt, hoeft u de eindtijd niet van tevoren te bepalen. In het laatste geval geldt vaak: hoe gezelliger het is, hoe later het wordt!

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01