Bbq
Barbecue catering

Maak een zomerse dag of een winters tafereel compleet met een goed BBQ-buffet. En omdat het jouw feest is, ga je natuurlijk niet zelf aan het bakken en grillen. Nee, dat laat je door de BBQ-cateraar doen.

Verras je gasten door ze een heerlijke BBQ-maaltijd aan te bieden met alles er op en er aan. Na een buitenactiviteit of een flinke danssessie is iedereen toe aan een heerlijk hapje of een stevige steak. Voor de juiste buitensfeer is een BBQ-maaltijd perfect.

Met een BBQ-catering wordt ieder feestje, van familiebijeenkomst of bruiloft tot bedrijfsevenement of festival een gezellige en culinaire happening.

Vanaf € 7,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Afhaallocatie: Liessel
Bij ons kunt u een BBQ huren voor uw evenement. Kies een BBQ pakket wat bij u past en geniet van een heerlijke barbecue! Wij beschikken over 7 verschillende bbq pakketten.
Vanaf € 12,50 per persoon
Zowel catering als locatie
Raamsdonksveer
Hebben jullie iets te vieren op eigen locatie? Dan zijn wij jouw partner voor catering op maat. Van borrels tot buffetten, van BBQ's tot walking dinners. Het eten en drinken moet passen bij jullie wensen, het moment van dag en het thema van het feest.
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Amsterdam
Een feest waar uw gasten met heel veel plezier op terug kijken. Waar u zelf geen omkijken naar heeft. Alles volledig verzorgd of net zoveel als u dat wil. Een feest waar u zelf de hoofdrol kan spelen en genieten van smaakvolle gerechten. Ingrediënten vers van het land. Koken met smaak en passie en oog voor duurzaamheid door veelal biologische ingrediënten of vers van het land uit de regio.
Prijs op aanvraag
8 verschillende catering concepten
Nieuwegein
Design Catering is de cateringafdeling van De Lantaern. Wij zijn uw partner bij het verzorgen van een feest of evenement op elk gewenste locatie. Met ruim 35 jaar ervaring in deze branche is geen evenement ons te groot of te klein. Wij verzorgen buffetten, walking dinners, luxe hapjes, buffet schotels en barbecue's.
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Klarenbeek
Sfeer en Smaak maakt van uw feest een onvergetelijke beleving. Hoewel een feest altijd een duidelijke reden heeft, kan de manier van vieren op ontzettend veel verschillende manieren worden ingevuld. We denken graag met u mee over de locatie, de styling, het thema of bijvoorbeeld de uitnodiging. Dit gaat natuurlijk altijd over maatwerk, uw persoonlijke smaak en idee over sfeer moeten tot uiting komen. Het is tenslotte uw feestje!
Vanaf € 4,00 per pakket
Warm en koude buffetten, BBQ pakketten, Gourmet pakketten, Hapjes, Dranken of Soepen
Leek
Een beetje feest is pas compleet als je de gasten op alle terreinen goed verzorgt. Praten en dansen maakt dorstig en ook hongerig, maar met catering op maat valt de dorst te lessen en de honger te stillen. Wordt het een uitgebreide barbecue volledig verzorgd van hoge kwaliteit vlees tot en met sauzen, salades en brood?
Minimum cateringsbedrag: € 3,000
Stoere houten buffetmeubels aangekleed met houten kisten, manden, bijlen, planten, lampen, en veel meer!
Catering mogelijk op elke locatie in Nederland!
Vuur, rook, en verdomd lekker eten! Wij zijn een veelzijdig BBQ caterings bedrijf dat voor festivals, bedrijfsuitjes, bruiloften, en particuliere klanten echte authentieke Amerikaanse BBQ verzorgt. Wij bereiden onze gerechten in grote robuuste smokers bij u op locatie. Dat is weer eens wat anders dan sate spiesjes op een balkon grill!
Prijs op aanvraag
Aantal personen in overleg
Delft
OrangeOlive biedt een beleving. Ongedwongen en gezellig. Wij verzorgen veelal catering op maat voor grote partijen, festivals, trouwerijen en verschillende events.Missie; elke gast gaat, na een catering verzorgd door ons, naar huis met een verhaal. Elke opdracht is een missie op zich.
Vanaf € 6,00 per persoon
Vanaf 8 personen verzorgen wij de catering
Arnhem
Catering “More than just cooking” voor al uw feesten en partijen koken wij op locatie of bij u thuis! De mogelijkheden zijn eindeloos! Waar kunt u beter uw gasten ontvangen dan thuis? Dé plek waar u de meest huiselijke, ontspannen en informele sfeer heeft weten te scheppen, vaak na veel werk en inzet. 
Vanaf € 15,00 per persoon
Mogelijk bij u thuis of op een unieke locatie
Maria-Hoop
Mangez catering is een full service cateraar die luxe party- en bedrijfscatering verzorgt. Naast het culinaire gedeelte verzorgen wij ook de drank, personeel, meubilair, decoratie en tenten. Vanaf het begin bij de voorbereiding van uw feest helpen wij u graag verder over de hele invulling en uitvoering van het evenement.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje