Ballonnen deco
Ballonnen decoratie
Decoraties van ballonnen

Zoek hier

Ballondecoraties als finishing touch

Ballonnen zijn het perfecte middel om jouw evenement te voorzien van een feestsfeer. Naast muziek of een act is aankleding ook erg belangrijk om jouw feest of evenement te perfecitoneren.

Zet bijvoorbeeld een ballonnenpilaar of ballonnenboog neer bij de ingang van de evenementenlocatie of laat wat ballonnen zweven midden in de zaal om de aankleding te perfectioneren. Deze ballonnenpilaren of ballonnenbogen zijn beschikbaar in alle kleuren, vormen en maten. Alle kleurencombinaties mogelijk om het compleet aan te passen naar jouw wensen!

Vanaf € 50,00
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Vanaf € 120,00
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Vanaf € 36,00
Maarssen
Heeft u een feestje of partij? Wij kunnen alle versieringen voor u verzorgen van ballonnen tot complete zaal decoratie. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen ballonnenpilaren, ballonnenbogen en ballonnen gevuld met bijvoorbeeld helium in vrijwel alle kleuren.
Vanaf € 6,95
Delfzijl
Decoratie voor de aankleding van uw evenement, dan zijn ballonnen de uitgelezen kans om de zaal om te toveren tot een gezellig en sfeervolle locatie. Toepasbaar bij trouwerijen, feestjes, BBQ, gala. Met onze ballonnen geeft u net die extra sfeer aan uw feest.
Vanaf € 29,00
Hengelo (O)
Met een mooie ballonversiering wordt ieder feest een vrolijk feest. Geef kleur en sfeer of versterk het thema met een toepasselijke ballondecoratie. Huwelijk, verjaardag, kinderfeestjes, babyshower, geboorte of jubileum, voor iedere gelegenheid zijn er talloze ballonversieringen.
Vanaf € 105,00
Hardenberg
Bij ons huurt u alles voor een geslaagd evenement, feest of jubileum!
Vanaf € 1,50
Tilburg
Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw ballon decoraties! Alle ballonnen kunnen geleverd worden met met zowel lucht als helium vulling, geheel naar uw persoonlijke wensen!
Vanaf € 42,50
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Vanaf € 114,95
Akkrum
Jumpverhuur is hét juiste adres voor attractieverhuur, partyverhuur en tentverhuur!
Vanaf € 75,00
Cuijk
Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten zoals stormbanen, springkussens, zeskampspelen, casino en veel meer!

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje