Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Ballenbak huren

Ballenbak huren

Ballenbak huren

Een goed gevulde, kleurige ballenbak op een feest of evenement maakt het vaak voor de kinderen een succes. Het idee dat je in een ballenbak kunt duiken en er heerlijk doorheen kunt rollen en dollen is voor veel kids geweldig.

Voor een actief onderdeel op een feest, evenement of bruiloft is een ballenbak dan ook een goed idee. Laat de kinderen zich helemaal uitleven tussen de gekleurde ballen en een leuke tijd beleven. 

Er zijn ballenbakken in verschillende groottes en maten. Je hebt bijvoorbeeld een indoor ballenbak voor feesten of evenementen binnen, maar ook ballenbaden of ballenbakken die je buiten neer kan zetten. Met wat lekkerder weer is een ballenbak buiten ook een top idee om lekker van de warme zon te genieten. Ook als je er nog niet zeker van bent of het lekker of slecht weer wordt.

Naast de indoor of outdoor ballenbakken, heb je ook nog ballenbaden. Ballenbaden zijn zelfs nog leuker voor de jonge kinderen, omdat het vaak in een superleuk thema verkleed is.

Huur daarom dus nu een ballenbak voor gegarandeerd veel kinderplezier!

Filter 4 uitjes
Weergave:

Er zijn 4 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 115,- per persoon
Zoetermeer
Korte omschrijving

Het Voordeligste Springkussen & Partyverhuurbedrijf van Zuid-Holland

Tonen
Vanaf € 130,- per persoon
Leidschendam
Korte omschrijving

Roos Springkussens heeft al meer dan 50 jaar verhuurervaring en is sinds 2008 geheel gericht op de verhuur van springkussens en partyartikelen.

Tonen
Vanaf € 119,- per persoon
Maarheeze
Korte omschrijving

Een geheel divers aanbod van springkussens, springkastelen, luchtkussens en andere attracties te huur zodat er keus is voor ieder wat wils.

Tonen

Indoor ballenbak huren in Wateringen - TimTom

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 130,- per persoon
Wateringen
Korte omschrijving

Met onze indoor ballenbak is een superdag voor kinderen gegarandeerd! In een echte ballenbak indoor met wel liefst 2000 gekleurde ballen!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01