Zoek hier

Een goed gevulde, kleurige ballenbak op een feest of evenement maakt het vaak voor de kinderen een succes. Het idee dat je in een ballenbak kunt duiken en er heerlijk doorheen kunt rollen en dollen is voor veel kids geweldig.

Voor een actief onderdeel op een feest, evenement of bruiloft is een ballenbak dan ook een goed idee. Laat de kinderen zich helemaal uitleven tussen de gekleurde ballen en een leuke tijd beleven. 

Er zijn ballenbakken in verschillende groottes en maten. Je hebt bijvoorbeeld een indoor ballenbak voor feesten of evenementen binnen, maar ook ballenbaden of ballenbakken die je buiten neer kan zetten. Met wat lekkerder weer is een ballenbak buiten ook een top idee om lekker van de warme zon te genieten. Ook als je er nog niet zeker van bent of het lekker of slecht weer wordt.

Naast de indoor of outdoor ballenbakken, heb je ook nog ballenbaden. Ballenbaden zijn zelfs nog leuker voor de jonge kinderen, omdat het vaak in een superleuk thema verkleed is.

Huur daarom dus nu een ballenbak voor gegarandeerd veel kinderplezier!

Vanaf € 130,00
Leidschendam
Roos Springkussens heeft al meer dan 50 jaar verhuurervaring en is sinds 2008 geheel gericht op de verhuur van springkussens en partyartikelen.
Vanaf € 130,00
Wateringen
Met onze indoor ballenbak is een superdag voor kinderen gegarandeerd! In een echte ballenbak indoor met wel liefst 2000 gekleurde ballen!
Vanaf € 112,50
Bunnik
Keuze uit 1200 attracties, spellen en decors
Vanaf € 115,00
Zoetermeer
Het Voordeligste Springkussen & Partyverhuurbedrijf van Zuid-Holland

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner