Rodeostier huren
Voor verscheidene attracties

Zoek hier

Huur een of meerdere aantrekkelijke attracties en breng zo activiteit op je feest of evenement.

Laat je gasten kennismaken met een ervaring die ze nog nooit eerder hebben gehad of die ze nog lang zal heugen op een buikschuifbaan, een hindernissen baan, ballenbak of een springkussen. Trampolinespringen blijft ook een hit en niemand kan een stoere rodeorit op een mechanische of opblaasbare stier weerstaan.

Houd de kleintjes bezig of daag de volwassenen uit. Een attractie doet het altijd goed.

Vanaf € 325,00
4 stuks
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland!
Enorm bekend onder jongeren. Gerrit de Brokkenpiloot vliegt rondjes op jacht naar munten. Elke speler bezit drie munten die hij moet beschermen door Gerrit de Brokkenpiloot op het juiste moment weg te slaan. De bedoeling hierbij is natuurlijk om het vliegtuig bij een van de tegenspelers te laten landen zodat deze eerder zonder munten komen te zitten.
Vanaf € 174,00 per arena
Diameter 8 m en Hoogte 3 m
Mogelijk op elke locatie!
Organiseert u een sport evenement? Of gewoon een kinderfeestje waarvan de jarige helemaal fan is van voetbal? Dan is de Panna Arena misschien wel iets voor jou!
Vanaf € 180,00 per buikschuifbaan
14 m, 18 m of 50 m lang
Mogelijk op elke locatie!
Er is niks zo leuk en verfrissend op een warme zomerdag als een buischuifbaan. Maar wilt u iets groters dan een dun zeiltje in uw achtertuin? Dan hebben wij de oplossing voor u!
Vanaf € 250,00 per buikschuifbaan
18 meter lange buikschuifbaan
Wij verhuren buikschuifbanen in heel Nederland!
De buikschuifbaan Kroko is niet alleen een leuke unieke attractie voor de jonge bezoekers, maar ook voor de wat oudere. Je kunt maarliefst 18 meter lang glijden!
Vanaf € 440,00 per rodeostier
5 m lang, 5 m breed en 2,8 m hoog
Mogelijk op elke locatie!
Er komt niks dichter bij het western thema dan een mechanische rodeo stier. Alle mechanische stieren van Happy Rent voldoen aan de Nederlandse eisen voor attracties op het gebied van veiligheid.
Voor € 155,00 per dag
2 skelters
Wij verhuren in de gehele provincies Noord-Brabant en Limburg
Welk kind droomt er nu niet om te rijden in een echte Ferrari skelter. Samen met de opblaasbare racebaan kan je voor een keer Max Verstappen zijn.
Vanaf € 188,00 per arena
Diameter 8 m en Hoogte 4 m
Mogelijk op elke locatie!
Wat is er nou stoerder dan veilig op elkaar inslaan terwijl je je evenwicht moet bewaren op een plateau? Nou niks dus! Je waant je in het oude Rome met het gloednieuwe gladiatoren spel met extra wiebel plateau.
€ 45,00 per XL game
3 stuks beschikbaar
Wij verhuren XL games in heel Nederland
Speel 4 op een rij, nu nog spectaculairder als een XL Game. Met de imposante afmeting van 150cm kan je nu echt goed spelen tegen je tegenstander.
Vanaf € 135,00 per trampoline
4 verschillende trampolines
Wij bezorgen trampolines in heel Nederland
Verscheidene unieke trampolines, waaronder een trampoline met ''tattoos'' op het springvla! Dit maakt het trampoline springen nog uitdagender! 
Voor € 225,00 per dag
Afmetingen: 3,50 x 2,55 x 2,55
Mogelijk op elke locatie!
De schiettent is een uitdagende attractie voor op jouw feest! Ga met 2 personen de strijd aan en kijk wie het best kan schieten.

Vind hier tips en ideeën voor een uitje!

Binnenkort een uitje met collega's, familie of vrienden?
Laat je hier inspireren!

1001activiteiten nl banner

BedrijfsuitjeFamiliedagVriendenuitje Kinderfeestje